Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

GEOPEND T/M 1 OKTOBER • VERKLEINDE MENUKAART VA. 18 SEPTEMBER

Shake it!

Cocktailworkshop

Je wordt welkom geheten in zomerse sferen op het strand tijdens de workshop cocktail shaken. Onze cocktail expert zal kort iets vertellen over mixen en shaken van cocktails. 

Jij hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al de heerlijkste drankjes te mixen. De ervaring die je opdoet tijdens de beginners cocktail workshop kan het begin zijn van een echte hobby, voor de echte fanatici misschien wel het begin van een nieuwe onverwachte carrière. Gedurende twee uur wordt jou de kunst van het “cocktail shaken” bijgebracht. 

Met de juiste technieken en een mooie decoratie serveer jij de perfecte cocktail, en vervolgens kan jij jouw cocktail zo snel mogelijk zelf proeven!! De workshop is naast het leren mixen natuurlijk vooral een sociale gelegenheid. Het bevordert de groepsgeest en saamhorigheid binnen de groep.

Programma workshop cocktail shaken:

  • Ontvangst
  • Korte introductie
  • Cocktails maken 3 per persoon

Tijdsduur workshop cocktail shaken:
2 uur

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking