Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Strandtent 14

Beach club Den Haag

Ben je zoek naar een beach club Den Haag waar je heerlijke zomerse avonden kunt doorbrengen met vrienden en familie? Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie die geschikt is voor bruiloften en partijen? Zoek dan niet verder. Bij Beach club Den Haag ben je aan het juiste adres om een feestje te geven. Beach club Den Haag is ook een officiële trouwlocatie. Ben je benieuwd wat wij voor jullie trouwdag kunnen betekenen? Ben je benieuwd hoe wij jullie dag in kunnen vullen met hapjes, drankjes en een leuke aankleding? Wij nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Kom langs en beleef de sfeer van Beach club Den Haag. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden die aansluiten bij je wensen. 

Officiële trouwlocatie Beach club Den Haag

Op zoek naar een beach club Den Haag? Strandtent 14 is jouw trouwlocatie tussen de zee en de duinen. Ben je op zoek naar een prachtige locatie met spectaculair uitzicht én de mogelijkheid om een trouwfeest te vieren? Je bent van harte welkom bij Strandtent 14 in Kijkduin. Je vindt ons op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Op een mooie plek tussen de zee en de duinen vind je onze prachtige beach club. Vanaf de boulevard kun je gemakkelijk naar onze locatie lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic hotel. Daarnaast kunt je bij ons gratis parkeren en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Beach club Den Haag is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is zelfs een strandrolstoel aanwezig voor gasten die slecht ter been zijn. Met de auto zijn wij goed te bereiken vanaf de A12, A4 en A13. Op onze locatie vind je genoeg accommodatie mogelijkheden om een geweldig feest te geven. 

Over Strandtent14

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jullie trouwdag op een prachtige locatie aan het strand te vieren? Ben je benieuwd wat wij voor jouw familiedag kunnen betekenen? Naast het aanbod van onze prachtige locatie om elkaar het jawoord te geven, kun je bij ons ook terecht om een familiedag of een bedrijfsuitje te houden. Samen met collega's kun je genieten van een heerlijke beach bbq waarbij aan alles is gedacht. Onze medewerkers vertellen je daar graag meer over en bespreken graag je wensen voor de organisatie van een familiedag, trouwdag of een bedrijfsuitje. De mogelijkheden bij Strandtent 14 zijn eindeloos. Wij zien je aanvraag graag tegemoet.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking