Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

Wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Strandtent 14

Beach club Den Haag

Bent u op zoek naar beach club Den Haag? Bent u op zoek naar een unieke locatie langs het strand waar u in alle rust kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje? Dan bent u bij beach club Den Haag aan het juiste adres. Omdat onze locatie in Kijkduin is en niet middenin Scheveningen, ervaart u bij ons een heerlijke rust. U kunt bij ons uitgebreid dineren maar ook voor een hapje en drankje bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag met een groot gezelschap komen en de hele dag actief zijn? Wij bieden verschillende activiteiten aan bij beach club Den Haag. Heeft u onze uitgebreide wijn- en bierkaart al gezien? Bij ieder gerecht kunt u een passend drankje uitkiezen.

Eten en drinken bij beach club Den Haag

Beach club Den Haag heeft een uitgebreide menukaart die jaarlijks verandert. Elk jaar hebben wij nieuwe gerechten op de kaart. Zowel voor het ontbijt als de lunch en het diner. Het kan bij ons allemaal! Wat dacht u van een heerlijke croissant, tosti of een 12 uurtje?  Of heeft u meer trek in burgers, kroketten of zelfs een falafel wrap. Voor het diner hebben wij verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. De keuze is enorm. Heeft u de menukaart op de website al gezien? Zit er iets lekkers tussen? Als u van te voren contact met ons opneemt omdat u een speciaal gerecht bij het buffet wilt hebben, dan is dit mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek over de vele mogelijkheden die er zijn. Beach club Den Haag is de plaats in Kijkduin met een eigen parkeerplaats waar voldoende parkeergelegenheid is. Het is nog gratis ook!

Iets organiseren bij beach club Den Haag?

Wist u dat wij naast een fantastisch restaurant ook verschillende activiteiten en feesten organiseren? Er is bij ons de mogelijkheid voor een bedrijfsfeest met alles erop en eraan, voor teambuildingsactiviteiten, om een avond te borrelen, verjaardagsfeesten en familiefeesten te vieren en wij zijn zelfs een officiële trouwlocatie. Ieder feest wordt op maat gemaakt en volledig naar uw wens. Wij hebben verschillende gastheren en gastvrouwen in dienst die van uw feest graag een geweldig succes maken. Wilt u graag iets laten organiseren op één van de mooiste locaties van Nederland? Vraag snel vrijblijvend informatie aan en wij vertellen u graag over onze producten en diensten.

Over Strandtent14

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden die er bij ons zijn? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Door onze jarenlange ervaring weten wij waarover wij praten.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking