Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Een dag met collega's

Bedrijfsfeest

Een gezellige dag aan het strand met collega’s. De sfeer is ongedwongen in een natuurlijke omgeving van zand, zee en duinen. Er is geen betere plek voor inspiratie, teambuilding en genot dan aan de kust. Tijd om je werkkleding en laptop weg te leggen en te genieten van inspanning en ontspanning, want JIJ bent bij Strandtent 14.

Mooi weer of slecht weer, er is altijd iets te doen bij Strandtent 14. Heerlijk buiten op het terras met op de achtergrond het geluid van de branding en de zingende meeuwen. Aan het eind van de dag de zon langzaam zien verdwijnen in de zee.

En als het Hollandse weer zich van een andere kant laat zien, dan kom je gezellig binnen borrelen aan onze hoge tafels of bij de open haard. Wij hebben bij elk weerscenario een passende daginvulling en denken graag met jullie mee. Een ding is zeker: het uitzicht wat wij bieden is altijd uniek.

Activiteiten zijn leuk om je team eens op een heel andere manier aan het werk te zien? Daarom hebben wij heel veel verschillende activiteiten en workshops. Te veel om op te noemen. Vraag daarom als je interesse hebt naar de mogelijkheden die Strandtent 14 biedt. Wat serveren wij? Wij staan voor kwaliteit, daarom werken wij met dagverse producten. Van een gezellige Beach BBQ tot een uitgebreide walkingdiner.

Waarom 14

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking