Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

OPEN VANAF 16 MAART

Strandtent 14

Beach club Scheveningen

Ben je op zoek naar een unieke locatie tussen de zee en de duinen? Ben je op zoek naar een beach club Scheveningen waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij beach club Scheveningen. Strandtent 14 is gelegen aan de mooie boulevard van Kijkduin waar wij gemakkelijk te vinden zijn. Je vindt ons tussen Den Haag en Scheveningen op een unieke locatie met prachtig uitzicht. Tijdens de zomermaanden kun je genieten van heerlijke bites na een dagje strand met vrienden en familie. Daarnaast is onze locatie geschikt voor het vieren van diverse jubilea en verjaardagsfeesten. Strandtent 14 beschikt over een ruime locatie waar wij veel gasten kunnen ontvangen. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid zodat al onze gasten gemakkelijk hun auto kunnen parkeren. 

De sfeervolste beach club Scheveningen

Zoek je een beach club Scheveningen voor net dat beetje extra? Je bent van harte welkom bij Strandtent 14. Je vindt ons op in Kijkduin op een mooie plek tussen de zee en de duinen. Wij zijn een beach club Scheveningen waar altijd wat te doen is. Heb je iets te vieren? Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Wat je ook te vieren hebt, ons team staat klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Strandtent 14 is ook een officiële trouwlocatie zodat je elkaar in een romantische setting het jawoord kunt geven. Wil je de hele bruiloft bij ons vieren of enkel een ceremonie of een receptie houden? Alles is bij ons bespreekbaar. Onze ervaren gastvrouwen begeleiden je vooraf en tijdens de bruiloft. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Elk feest, familiedag of bedrijfsuitje wordt een unieke ervaring bij beach club Scheveningen. In onze bijzondere sfeervolle ambiance zul je ontspannen kunnen genieten van een prachtige omgeving en de heerlijkste gerechten. Je kunt ook bij ons terecht voor een ontbijt, lunch, diner, borrel of uitgebreide beach BBQ. Ons team staat klaar om jou te verwennen met onze pure, eerlijke en lokale producten. Desgewenst kunnen wij gerechten vegetarisch, vegan of glutenvrij maken.

Gratis parkeren bij beach club Scheveningen

Strandtent 14 ligt op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Vanaf de A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Ben je eenmaal op de plek van bestemming aangekomen dan hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen die ook nog eens gratis zijn. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic Hotel en het is vanaf de boulevard maar een klein eindje lopen. Beach club Scheveningen is toegankelijk voor mensen met een beperking en ook zij kunnen van het strand genieten omdat er twee strandrolstoelen aanwezig zijn.

Vragen over beach club Scheveningen?

Heb je speciale wensen of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen er alles aan doen om jouw wensen uit te laten komen. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om te overnachten in een strandhuisje zodat je na een geslaagd feest niet meer achter het stuur hoeft te kruipen. Als je iets te vieren hebt dan vind je ons aan je zijde. Wat is er leuker dan je gasten op een zonnige dag te ontvangen op het strand!

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

 

 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking