Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Strandtent 14

Beach club Scheveningen

Bent u op zoek naar een Beach club Scheveningen voor een heerlijke stranddag of voor het vieren van een feestje? Bent u op zoek naar een Beach club Scheveningen voor het organiseren van een bedrijfsuitje of voor het organiseren van een familiedag? Bij Beach club Scheveningen, Strandtent 14 bent u van harte welkom! U vindt bij ons een uitgebreide menukaart om een heerlijke dag aan het strand door te brengen, daarnaast kunnen wij u goed van dienst zijn voor het organiseren van een fantastisch feest of het regelen van een bedrijfsuitje. De mogelijkheden bij Beach club Scheveningen zijn zeer divers. Bent u op zoek naar een Beach club Scheveningen waar u het jawoord kunt geven? Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. 

Beach club Scheveningen, ook voor feesten en partijen!

U bent bij onze Beach club Scheveningen aan het juiste adres voor het organiseren van een prachtige dag. Wij nemen u graag de touwtjes uit handen en regelen van A tot Z uw dag. Op onze locatie kunt u terecht voor een familiefeest, bedrijfsuitje en voor verjaardagsfeesten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij onze beach club Scheveningen

Beac

Beach club Scheveningen bij Strandtent14

Strandtent 14 is voor iedereen toegankelijk. U vindt ons aan de boulevard van Kijkduin, rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Doordat wij vlakbij het NH Atlantic Hotel zijn gevestigd kunt u na afloop van het feest een hotelkamer boeken. Daarnaast kunt u een strandhuisje reserveren. Strandtent 14 is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig. U kunt gratis uw auto parkeren op de ruime parkeerplaatsen nabij onze strandtent. Wij bevinden ons tussen de zee en de duinen. Op een heerlijke locatie kunt u genieten van de natuur, de zee en een heerlijk hapje en een drankje. Of u nu een heerlijke dag aan het strand wilt beleven of u bent op zoek naar een prachtige feestlocatie. Bij Strandtent 14 bent u aan het juiste adres! 

Meer weten over onze beach club Scheveningen?

Onze locatie beschikt over een terras waar u kunt genieten van de eerste zonnestralen. Bent u op zoek naar een Beach club Scheveningen waar u ongedwongen een drankje kunt drinken op een zomerse dag? Bij Strandtent 14 bieden wij u een uitgebreide menukaart met de lekkerste gerechten en koude drankjes. Zo kunt u de sfeer proeven en bekijken of Strandtent 14 geschikt is voor uw trouwdag, familiedag of vriendenweekend.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

 

 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking