Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

Wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Strandtent 14

Beach club Scheveningen

Bent u op zoek naar beach club Scheveningen? Beach club Scheveningen bevindt zich op het leukste plekje van Kijkduin. Tussen het strand en de duinen en aan de zee vindt u onze geweldige locatie. Wij zijn goed bereikbaar omdat strandtent14 direct aan de afrit ligt bij strandslag 4. Wij staan garant voor service, kwaliteit en lekker eten. U kunt bij ons kiezen om binnen, buiten of op ons loungeterras te eten. Er is altijd plaats! Wij hebben verschillende speciaal bieren en goede wijnen die zorgvuldig geselecteerd zijn in combinatie met de juiste gerechten. Wilt u meer weten over de wijnen en gerechten?  Onze chef-koks vertellen u graag meer hierover. Laat u verrassen door onze chef-kok en ervaar het zelf bij beach club Scheveningen!

Iets organiseren bij beach club Scheveningen?

Op zoek naar een beach club Schevingen voor een uniek bedrijfsuitje of teamuitje? Volgt u Expeditie Robinson altijd en droomt u ervan om zelf deel te nemen aan het spel? Wij kunnen deze unieke uitdaging aanbieden. Wij hebben een specifiek programma ontwikkeld dat gericht is op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het is het ultieme overlevingsspel aan de Noordzeekust waarin de teambuilding-spirit hoog is. Wilt u de uitdaging aangaan met vrienden, familie of uw bedrijf? Dan zult u met een brede basis aan kennis moeten komen. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen. Zien wij u binnenkort voor Expeditie Robinson of voor een andere activiteit? Wij hebben ook een jutterstocht met Ome Jan, beach volleybal/voetbal, powerkiten, cocktailworkshop en zandsculpturen bouwen. Staat uw activiteit niet op de website? Naast deze activiteiten zijn er vele andere activiteiten die wij verzorgen of waarvoor wij een samenwerking hebben met een specialist die de activiteit kan aanbieden.

Beach club Scheveningen bij Strandtent14

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Door onze jarenlange ervaring weten wij waarover wij praten. Beach club Scheveningen ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag. U kunt ons makkelijk en goed bereiken vanaf de A12, A4 en A13. U kunt vanaf Standtent 14 zo de boulevard oplopen en ook overnachten in het NH Atlantic Hotel. Heeft u een feest bij ons en wilt u graag dat wij een overnachting boeken voor u? Dan kan! Wij kunnen kamers voor u reserveren. Het NH Atlantic Hotel beschikt over ook een eigen bruidssuite. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en feesten. Bent u benieuwd naar onze vele mogelijkheden? Wij helpen u graag met een feest op maat.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking