Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF MAART 2024 WEER OPEN

Strandtent 14

Beach club Scheveningen

Ben je op zoek naar een unieke locatie tussen de zee en de duinen? Ben je op zoek naar een beach club Scheveningen waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij beach club Scheveningen. Strandtent 14 is gelegen aan de mooie boulevard van Kijkduin waar wij gemakkelijk te vinden zijn. Je vindt ons tussen Den Haag en Scheveningen op een unieke locatie met prachtig uitzicht. Tijdens de zomermaanden kun je genieten van heerlijke bites na een dagje strand met vrienden en familie. Daarnaast is onze locatie geschikt voor het vieren van diverse jubilea en verjaardagsfeesten. Strandtent 14 beschikt over een ruime locatie waar wij veel gasten kunnen ontvangen. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid zodat al onze gasten gemakkelijk hun auto kunnen parkeren. 

Trendy beach club Scheveningen: Strandtent 14

Als je een trendy beach club Scheveningen zoekt, dan hoef je niet verder te kijken dan waar je nu bent: bij Strandtent 14! Al jaren is onze beach club
Scheveningen
trendsetter, maar ook gewoon een gezellige hang out plek voor iedereen, op elk moment van de dag. Genieten van een heerlijk ontbijt, stevige of juist lichte lunch, een uitgebreid diner of walking dinner, in het prachtige decor van de duinen en de zee? Dat doe je bij beach club Scheveningen. Op ons grote terras of binnen in onze knusse huiskamersfeer vind je alles wat je zoekt in een beach club Scheveningen. Strandtent 14 vind je in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. We zijn goed bereikbaar vanaf de A12, de A4 en de A13. Je parkeert dichtbij en bovendien gratis. Vanaf de boulevard zijn we gemakkelijk te vinden: je loopt van bovenaan de parkeerplek naar rechtsonder, vlak langs het NH Atlantic Hotel. Je ziet beach club Scheveningen al snel liggen. Voor mensen die wat moeite hebben met lopen, hebben we een speciale strandrolstoel beschikbaar.

Beach barbecue in beach club Scheveningen

Natuurlijk denk je bij een beach club Scheveningen ook meteen aan een beach barbecue. Dat is toch wel de ultieme manier om de zomer te vieren, of een prachtige voorjaars- of najaarsdag. Lekkere cocktail of mocktail erbij en je maakt herinneringen voor het leven! Hou je meer van een heerlijk tapbiertje of een prettige wijn? Ook die combineren we met een barbecue, geheel naar jouw wensen samengesteld. Een barbecue is een ideale manier om een familiefeestje, een verjaardag of een teamuitje mee af te sluiten. Eerst leuke activiteiten op het strand en in het water, dan neerploffen bij beach club Scheveningen en genieten van elkaar, het eten, het strand en de zonsondergang. Zie je het al voor je?! We zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeestjes, waarbij teambuilding voor ons net zo belangrijk is als voor jou. We bieden dan ook veel verschillende activiteiten en workshops.

Officiële trouwlocatie beach club Scheveningen

Strandtent 14 is een romantische plek en daarom bij uitstek geschikt om jullie bruiloft te vieren. We zijn ook een officiële trouwlocatie, dus je kunt je hele dag bij ons onderbrengen. Net als bedrijfsfeestjes zijn we gespecialiseerd in bruiloften en recepties. Kom eens langs voor een gesprek! We vertellen je alles wat je wilt weten om jullie dag tot een onvergetelijk start van jullie huwelijk te maken. Je hebt altijd een vaste gastvrouw, die alles tot in de puntjes verzorgt en die jullie van begin tot eind begeleidt. Wil je na je prachtige dag niet meteen naar huis? Wil je je gasten nog iets extra's bieden? Dan kunnen wij strandhuisjes op loopafstand voor jullie boeken.

Milieubewuste beach club Scheveningen

Bij beach club Scheveningen zijn we ons erg bewust van de kwetsbaarheid van de natuur en daarom werken we zo min mogelijk met plastic. Waar het mogelijk is, vervangen we plastic producten met een eco-vriendelijk alternatief. Misschien ken je de Plastic Vrij Terras beweging, ontstaan in de Duurzaamheidskring Strandpaviljoens in Den Haag? Samen met dertien andere paviljoens maakten we de keuze om alle single-use plastic van onze terrassen te verbannen. Op onze website zie je dat we het Green Key Goud dragen; het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche. We gaan zuinig om met energie en water, maken milieuvriendelijk schoon, recyclen en maken doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

 

 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking