Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF MAART WEER GEOPEND!

Strandtent 14

Beach club Scheveningen

Bent u op zoek naar een sfeervolle beach club Scheveningen waar u heerlijke zomerse avonden kunt beleven? Bent u op zoek naar een beach club Scheveningen waar u kunt genieten van een hapje en een drankje op een unieke locatie? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij beach club Scheveningen - Strandtent 14 in Den Haag. In de loop van de jaren hebben vele klanten ons weten te vinden en zij genieten regelmatig van een heerlijke lunch of diner. Ook is het mogelijk om uw familiedag of personeelsuitje te houden en wij zijn ook een mooie trouwlocatie. Bovendien kunnen de voeten van de vloer tijdens een gezellige familiedag of trouwfeest. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden bij beach club Scheveningen. 

Feesten en partijen organiseren bij beach club Scheveningen

Beach club Scheveningen biedt u de mogelijkheid om een gezellige en goed georganiseerde familiedag te organiseren op een prachtige locatie. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een gezellig beach BBQ die onze koks voor u bereiden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Strandtent 14 is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en partijen op maat. Sinds kort zijn wij ook een officiële trouwlocatie. Heeft u altijd al het jawoord willen geven op een prachtig strand? Droomt u ervan om met de liefde van uw leven te trouwen in een hippe beachclub? Bij Strandtent 14 kan het allemaal!  Strandtent14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Wij zijn gevestigd op een mooie plek tussen de zee en duinen. Ook voor mindervaliden zijn wij toegankelijk, er is een strandrolstoel aanwezig. Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. U vindt ons rechts onder NH Atlantic hotel. 

Beac

Meer weten over beach club Scheveningen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben voor uw wensen? In de afgelopen jaren hebben vele koppels elkaar op onze locatie het jawoord gegeven en daarbij organiseren wij met regelmaat familiefeesten of bedrijfsuitjes. Ook voor een hapje en een drankje bent u bij beach club Scheveningen aan het juiste adres. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid bij onze locatie. Ervaar zelf hoe het is om een mooie zonsondergang te beleven bij beach club Scheveningen!

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

 

 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking