Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Strandtent 14

Beach club Scheveningen

Ben je op zoek naar een unieke locatie tussen de zee en de duinen? Ben je op zoek naar een beach club Scheveningen waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij beach club Scheveningen. Strandtent 14 is gelegen aan de mooie boulevard van Kijkduin waar wij gemakkelijk te vinden zijn. Je vindt ons tussen Den Haag en Scheveningen op een unieke locatie met prachtig uitzicht. Tijdens de zomermaanden kun je genieten van heerlijke bites na een dagje strand met vrienden en familie. Daarnaast is onze locatie geschikt voor het vieren van diverse jubilea en verjaardagsfeesten. Strandtent 14 beschikt over een ruime locatie waar wij veel gasten kunnen ontvangen. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid zodat al onze gasten gemakkelijk hun auto kunnen parkeren. 

Voor bruiloften en partijen: beach club Scheveningen

Midden in de natuur met de duinen en de zee als ons decor staat onze trots, beach club Scheveningen; Strandtent 14. Wij bieden onze klanten een centrale plek aan waar genieten centraal staat. Na een heerlijke zomerse dag aan het strand kun je bij ons genieten van een lunch, borrel of een uitgebreide beach BBQ. Daarnaast kun je ook iedere morgen bij ons ontbijten en wij schenken graag een heerlijk kopje voor onze gasten in. Onze locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden want er is een strandrolstoel aanwezig. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de snelweg. Via de A4, A12 en de A13 zijn wij goed te bereiken met de auto en vanaf de boulevard is onze locatie gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic Hotel. Stap binnen in onze huiskamer aan zee waar ons team klaar staat om jou te verwennen met onze pure, eerlijke en lokale producten. Beach club Scheveningen is dé locatie voor een (onvergetelijke) bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag en om een familiedag te organiseren.

Beach club Scheveningen, jouw trouwlocatie

Tegenwoordig zijn wij ook een officiële trouwlocatie waar jullie de liefde met elkaar kunt vieren. Wij begrijpen als geen ander dat deze dag tot in de puntjes geregeld moet zijn. Strandtent 14 is gespecialiseerd in de organisatie van feesten en partijen en wij bieden jullie graag onze jarenlange ervaring aan met de organisatie van verschillende soorten festiviteiten. Wij zien jullie aanvraag voor meer informatie graag tegemoet. Kom ervaren wat Strandtent 14 allemaal te bieden heeft!

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

 

 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking