Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

CLOSED - OPEN IN MARCH 2023!

Strandtent 14

Beach club Scheveningen

Ben je op zoek naar een unieke locatie tussen de zee en de duinen? Ben je op zoek naar een beach club Scheveningen waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij beach club Scheveningen. Strandtent 14 is gelegen aan de mooie boulevard van Kijkduin waar wij gemakkelijk te vinden zijn. Je vindt ons tussen Den Haag en Scheveningen op een unieke locatie met prachtig uitzicht. Tijdens de zomermaanden kun je genieten van heerlijke bites na een dagje strand met vrienden en familie. Daarnaast is onze locatie geschikt voor het vieren van diverse jubilea en verjaardagsfeesten. Strandtent 14 beschikt over een ruime locatie waar wij veel gasten kunnen ontvangen. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid zodat al onze gasten gemakkelijk hun auto kunnen parkeren. 

De sfeervolste beach club Scheveningen

Heb je zin om heerlijk te chillen aan het strand? Ben je op zoek naar een beach club Scheveningen? Bij Strandtent 14 in Kijkduin bieden wij je een unieke ervaring van strand, zee, heerlijk eten, verrukkelijke drankjes en een uitstekende service. Wij zijn de ideale locatie om heerlijk te relaxen en de zorgen van alledag achter je te laten. Je vindt ons op een prachtige plaats tussen de duinen en de zee. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten en genieten van de frisse zeelucht, maar ook bij regenachtig en koud weer is het goed toeven bij onze beach club Scheveningen. Wees welkom in onze knusse huiskamer aan zee waar je bij een knappend haardvuur kunt genieten van een heerlijk drankje. En natuurlijk is er altijd dat prachtige uitzicht. Ons team staat graag klaar om je heerlijk te verwennen en je een fijne tijd te bezorgen in onze beach club Scheveningen. Je kunt bij beachclub Scheveningen neerstrijken na een heerlijke strandwandeling voor een hapje en een drankje. Maar je kunt bij ons ook uitgebreid ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. Strandtent 14 ligt op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag en wij zijn zeer goed bereikbaar vanaf de A12,A4 en A13.

Beach club Scheveningen voor bruiloften en partijen

Strandtent 14 is ook uitermate geschikt voor bruiloften en partijen. Als je iets te vieren hebt dan is er geen mooiere locatie dan Strandtent 14. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen zoals verjaardagsfeesten, een familiedag of een teamuitje. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen deze speciale dag tot in de puntjes voor je regelen. Beach club Scheveningen is een officiële trouwlocatie zodat je op de meest romantische manier elkaar op het strand het jawoord kunt geven. Ons team maakt er een onvergetelijke dag van! Onze gastvrouw begeleidt je voor en tijdens de grote dag. Heb je geen zin om na een schitterende maar ook vermoeiende dag naar huis te rijden dan hebben wij voldoende accommodatiemogelijkheden.

Beach club Scheveningen toegankelijk voor mindervaliden

Ook mensen met een fysieke beperking kunnen bij Strandtent 14 genieten van een heerlijke stranddag. Wij beschikken over een strandrolstoel en zelfs over een strand- waterrolstoel waarmee het mogelijk is om met een beperking veilig de zee in te gaan. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig waar je gratis kunt parkeren. Vanaf de boulevard zijn zij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic Hotel. Mogen wij je binnenkort verwelkomen bij beach club Schevingen?

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

 

 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Aanvraag voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking