Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Strandtent 14

Beachclub Kijkduin

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Beachclub Kijkduin. Beachclub Kijkduin biedt je de mogelijkheid aan om een gezellige dag en avond door te brengen op een toplocatie aan het strand. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een feestdag kunnen organiseren waarbij we alle puntjes op de i zetten. Beachclub Kijkduin is dé plek waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven en kunnen genieten van de ondergaande zon. Ben je benieuwd wat wij voor jullie dag kunnen betekenen of wil je meer weten over onze heerlijke en uitgebreide menukaart? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website of om vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en denken graag met je mee. 

Uitgebreide menu kaart bij beachclub Kijkduin

Op zoek naar een Beachclub Kijkduin? Strandtent14 is gevestigd in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Door onze unieke locatie zijn wij de beachclub in een prachtige omgeving waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Wij bieden je een uitgebreide menukaart aan met heerlijke ontbijt-, lunch- en dinergerechten. Er is echt voor elk wat wils. Omdat wij beschikken over veel parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd mag worden, kun je bij ons ook terecht met een grote groep vrienden en familie voor een hapje en een drankje. Bovendien is Strandtent 14, Beachclub Kijkduin ook een officiële trouwlocatie zodat jullie elkaar het jawoord kunnen geven op een unieke locatie met aansluitend een  mooi feest! Wij bieden jullie een mooie plek tussen de zee en de duinen. Wij zijn vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder NH Atlantic hotel. Wij zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat iedereen kan genieten van het strand. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen. 

Meer weten over beachclub Kijkduin - Strandtent 14?

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden voor jullie grote dag of willen jullie meer informatie over een uitgebreid diner op onze locatie? Onze medewerkers plannen graag een kennismakingsgesprek in om al jullie wensen door te spreken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het organiseren van sfeervolle diners en goed georganiseerde feestavonden. Bij Beachclub Kijkduin zijn jullie van harte welkom voor een hapje, een drankje en om elkaar trouw te beloven. Wij zien jullie aanvraag graag tegemoet. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking