Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Strandtent 14

Beachclub Kijkduin

Op zoek naar een beachclub Kijkduin? Waar kun je nu meer genieten dan op een prachtige plek aan de kust waar je verwend wordt met het lekkerste eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Onze Beachclub Kijkduin is die mooie plek tussen de zee en de duinen waar genieten centraal staat. Je kunt er terecht voor een heerlijk drankje of voor een uitgebreid ontbijt, lunch, diner of Beach BBQ. Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Eenmaal op de plek van bestemming aangekomen hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij beachclub Scheveningen waar je gratis kunt parkeren. Je kunt ons vinden rechts onder het NH Atlantic Hotel, vanaf de boulevard is dat makkelijk aan te lopen. Onze strandtent is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat ook mensen die slecht ter been zijn het strand op kunnen. Op onze unieke locatie kunt u genieten van pure, eerlijke, dagverse en lokale producten.

Beachclub Kijkduin als officiële trouwlocatie

Beachclub Kijkduin nodig? Beachclub Kijkduin is een officiële trouwlocatie. Als je trouwplannen hebt dan is Strandtent 14 de meest romantische plek om elkaar het jawoord te geven. Je kunt bij ons de hele bruiloft vieren of enkel een receptie of trouwfeest geven, maar waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt! Jullie worden vooraf en tijdens de bruiloft begeleid door een gastvrouw die alles tot in de puntjes zal verzorgen, eventueel samen met de ceremoniemeester. Jullie hoeven je op deze prachtige dag nergens zorgen over te maken en alleen maar te genieten van jullie trouwfeest aan zee. Als je aan het eind van de dag liever niet meer in de auto stapt maar wilt blijven overnachten dan kan dat ook. Wij kunnen een strandhuisje voor jullie boeken zodat je op loopafstand van het feest snel in je hotelkamer bent.

Over Beachclub Kijkduin

Beachclub Kijkduin, oftewel Standtent14 staat bekend om het altijd vrolijke personeel dat vol enthousiasme een praatje met u komt maken. Het personeel krijgt bij ons de mogelijkheid om zich hoger op te werken en daarom ziet u voortdurend leerprocessen voorbij komen, waarbij het personeel aandachtig begeleidt wordt. Door de gezelligheid en positiviteit die Strandtent14 uitstraalt, bent u bij ons op het juiste adres als het gaat om georganiseerde feesten en partijen.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking