Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Gezellig met collega's

Bedrijfsfeest Den Haag

Bent u op zoek naar bedrijfsfeest Den Haag? Bent u op zoek naar een locatie waar veel mensen terecht kunnen met een uniek uitzicht? Strandtent14 heeft een unieke locatie op het strand met uitzicht op zee en duinen. Wij bieden voor uw bedrijf een gezellige dag aan het strand aan in combinatie met activiteiten! De sfeer is ongedwongen in een natuurlijke omgeving. Er is geen betere plek voor inspiratie, teambuilding en genot dan aan de kust. Tijd om uw werkkleding en laptops weg te leggen en te genieten van inspanning en ontspanning. Om culinair te genieten, kunt u bij ons grillen op houtskool, een gezellige bbq of aanschuiven bij een uitgebreide walkingdinner. Als afsluiter kunt u de dag mooi afsluiten met een bedrijfsfeest. Met ons uitgebreide wijn- en bierassortiment hebben wij altijd een drankje waar u zin in heeft. Zien wij u binnenkort bij bedrijfsfeest Den Haag verschijnen?

De mogelijkheden voor een bedrijfsfeest Den Haag

De mogelijkheden voor een bedrijfsfeest Den Haag zijn bij Strandtent14 eindeloos. Wij hebben ontzettend veel activiteiten die altijd binnen en buiten gedaan kunnen worden. Wij gaan graag met u in gesprek over de doelstellingen of opdrachten die u met uw team wilt bereiken. Wij maken een programma op maat dat volledig bij uw bedrijf aansluit. Het is een combinatie van inspanning en ontspanning. Heeft u een sportief team, waar gezonde spanning te doen is? Dan is Expeditie Robinson misschien wel iets voor u. Deze activiteit staat in het teken van teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit om opdrachten op te lossen. Het team moet goed samenwerken om de opdrachten te voltooien. Zoekt u een activiteit die meer rustgevend is, dan kunt u bij ons ook zandsculpturen bouwen. Bij deze activiteit gaat het vooral om de communicatie, planning en creativiteit. Dit kan gedaan worden in teams, maar wilt u liever dat ze individueel aan de gang gaan? Dat kan ook bij zandsculpturen bouwen.

Een geslaagd bedrijfsfeest Den Haag

Wij regelen voor u dat bedrijfsfeest Den Haag een groot succes wordt. Naast de vele activiteiten die wij aanbieden, is het ook voor iedereen toegankelijk. Heeft u iemand in uw team zitten die slechter te been is? Wij hebben een rolstoelvriendelijk gebouw en wij beschikken over zandrolstoelen. Deze mag u gratis lenen, zodat u met het hele team het strand op kan. Bent u op zoek naar een unieke en bijzondere locatie aan het strand met uitzicht op de zee en duinen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor bedrijfsfeest Den Haag.

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking