Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN OPEN VOOR TAKE-AWAY!

Organiseer

Bedrijfsfeest Scheveningen

Bent u op zoek naar bedrijfsfeest Scheveningen? Bent u op zoek naar een locatie waar u naast het bedrijfsfeest ook kunt eten of zelfs een activiteit overdag kan boeken? Wij hebben een unieke locatie aan het strand, waar u de hele dag terecht kunt. Wij hebben verschillende activiteiten in ons assortiment zitten, daarna gezellig BBQ’en met zijn allen op het strand en afsluiten met bedrijfsfeest Scheveningen. Bij ons is veel mogelijk! Wij zorgen ervoor dat deze dag volledig in het teken staat van uw bedrijf. De activiteiten en niet te vergeten het feest wordt volledig aangepast aan uw wensen. Tijdens de activiteiten, het eten en het feest kunt u eindeloos genieten van het prachtige uitzicht op de zee en duinen. Wij bieden u een ongedwongen sfeer in een natuurlijke omgeving aan waar iedereen tot rust kan komen. 

De mogelijkheden voor een bedrijfsfeest Scheveningen

Op zoek naar de mogelijkheden van een bedrijfsfeest Scheveningen bij Strandtent14? Er is geen betere plek voor inspiratie, teambuilding, feesten en genot dan aan de kust. Mooi weer of slecht weer, er is altijd iets te doen bij Strandtent14. Wij hebben een heerlijk buiten terras waar u op de achtergrond het geluid van de branding en de zingende meeuwen kunt genieten. Aan het einde van de dag ziet u de zon langzaam in de zee verdwijnen.  Wij hebben ook een heerlijk loungeterras waar u kunt ontbijten, lunchen of zelfs kan dineren. Laat uw team heerlijk weg zakken in de grote kussens na een dag hard werken aan teambuilding activiteiten.  

Een geslaagd bedrijfsfeest Scheveningen

Mocht het weer het toelaten kunnen wij het bedrijfsfeest buiten op het strand organiseren. Valt het weer een beetje tegen, dan hebben wij binnen hoge tafels rondom een gezellige open haard staan. Wij hebben bij elk weerscenario een passend voorstel als het gaat om een bedrijfsfeest op maat. Een ding is zeker: het uitzicht wat wij uw bedrijf bieden is uniek en enorm bijzonder.  Onze locatie is voor iedereen toegankelijk. Wij beschikken over eigen strandrolstoelen waar u gebruik van kunt maken. 

Waarom Strandtent14?

Waarom uw bedrijfsfeest Scheveningen bij ons tot een groot succes wordt? Wij hebben voldoende eigen parkeerplaatsen waar u gratis gebruik van mag maken. Wij hebben een unieke locatie tussen de zee en duinen en direct aan het strand. De locatie is toegankelijk voor mindervaliden en wij zijn in het bezit van strandrolstoelen. Vanaf de boulevard is het makkelijk aan te lopen. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeest op maat en er zijn voldoende accommodatie mogelijkheden.

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking