Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

Wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Gezellig met collega's

Bedrijfsuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor bedrijfsuitje Den Haag? Wij hebben een unieke locatie aan het strand met een geweldig uitzicht op de zee en duinen. Naast onze unieke locatie, hebben wij verschillende activiteiten die het bedrijfsuitje in Den Haag afmaken. Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten die gekoppeld kunnen worden aan een dagdeel strand. Bij ons staat een combinatie van inspanning en ontspanning centraal. U kunt activiteiten op het gebied van actief, creatief of culinair genieten kiezen. Wij passen onze activiteiten zo aan dat ze volledig bij uw bedrijf aansluiten. Strandtent14 ligt op loopafstand van de boulevard van Scheveningen. Een prachtig uitstapje na het volgen van de activiteiten. Een bedrijfsuitje Den Haag maken wij samen met u tot een groot succes om niet snel te vergeten!

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Den Haag

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Den Haag? De mogelijkheden bij Strandtent14 zijn eindeloos. Wij organiseren onder andere bedrijfsfeesten, teambuildingsactiviteiten, bruiloften, borrels, verjaardagsfeesten en familiefeesten. Alle feesten of partijen worden volledig op maat gemaakt voor u. In overleg met u kijken wij naar de geschikte activiteiten. Wij bieden bijvoorbeeld de volgende activiteiten aan: Expeditie Robinson, Jutterstocht met ome Jan, Beachvolleybal, Powerkiten, cocktailworkshops en zandsculpturen bouwen. Wilt u graag een andere activiteit doen die niet op de website vermeld staat? Naast onze eigen activiteiten zijn er vele andere activiteiten mogelijk die wij verzorgen of waarvoor wij een samenwerking hebben met een specialist die de activiteit kan aanbieden. Het vindt dan gewoon plaats bij Strandtent14. Teambuilding, overlevingsdrang, creativiteit, communicatie en inlevingsvermogen zijn bij vele activiteiten nodig. Durft u de strijd samen met uw team aan te gaan bij onze activiteiten? Wij organiseren samen met u uw bedrijfsuitje Den Haag!

Een geslaagd bedrijfsuitje Den Haag

Wilt u graag een bedrijfsuitje Den Haag organiseren, maar weet u eigenlijk niet goed waar u moet beginnen? Wij nemen graag contact met u op en helpen u vanaf het begin mee met het uitdenken van een bedrijfsuitje op maat. Wij zorgen ervoor dat de combinatie van onze locatie met de activiteiten een duidelijke meerwaarde geeft aan uw bedrijfsuitje. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Veel informatie is al op de website te vinden. Zien wij u snel tegemoet bij Standtent14 om uw bedrijfsuitje op maat in Den Haag te organiseren? Wij verrassen u met een geweldige locatie op een prachtige plek aan het strand, waar iedereen een heerlijke dag kan beleven! Heeft u nog vragen? Stel ze gerust, wij staan klaar voor u!

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking