Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Gezellig met collega's

Bedrijfsuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie waar u een bedrijfsuitje Den Haag kunt organiseren voor uw collega's? Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje Den Haag bij u om de hoek waar u de organisatie volledig uit handen kunt geven? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij Strandtent 14 in Kijkduin. Op deze prachtige locatie kunt u genieten van de zon, de zee en het strand. Ook bij minder lekker weer kunt u genieten van Strandtent 14. Binnen in het paviljoen vindt u een knusse ruimte met een heerlijke open haard, groot genoeg om een gezellig Bedrijfsuitje Den Haag te organiseren. Laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden en organiseer een bedrijfsuitje Den Haag bij Strandtent 14 in Kijkduin!

De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Den Haag

Een bereikbare locatie nodig voor uw bedrijfsuitje Den Haag? Strandtent 14 staat bekend om zijn gastvrijheid. In de afgelopen jaren zijn er vele feesten en partijen georganiseerd op deze uniek locatie. Strandtent 14 is gevestigd in het mooie Kijkduin. U vindt onze strandtent op een korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Wij beschikken over een unieke plek tussen de zee en de duinen. Kortom: de locatie voor uw bedrijfsuitje Den Haag! U kunt eindeloos genieten van de prachtige zandstranden, de eerste zonnestralen en de ongerepte natuur van Kijkduin. Strandtent 14 is de unieke locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje of van een feestje. Bij Strandtent 14 vindt u een ruime parkeergelegenheid waar u gratis uw auto neer kunt zetten. De locatie is voor iedereen toegankelijk. Zo is er een strandrolstoel aanwezig voor mindervaliden. Vanaf de boulevard kunt u gemakkelijk onze locatie vinden. U vindt ons rechtsonder het NH Atlantic Hotel. 

Een geslaagd bedrijfsuitje Den Haag

Wilt u meer weten over de locatie van Strandtent 14 en de passende mogelijkheden voor het organiseren van uw bedrijfsuitje? De medewerkers van Strandtent 14 bespreken graag met u uw wensen. Naast het organiseren van een bedrijfsuitje kunt u bij Strandtent 14 ook terecht voor het organiseren van een familiedag, verjaardag of trouwfeest. Wij zijn sinds een aantal jaren een officiële trouwlocatie. U kunt uw jawoord geven op onze mooie locatie aan het strand. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen bij onze prachtige en sfeervolle strandtent. Wij bespreken met u uw wensen en vertellen graag wat de passende mogelijkheden zijn voor het organiseren van uw trouwdag, familiedag of bedrijfsuitje. Strandtent 14 beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden voor grote groepen maar ook voor kleine gezelschappen. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking