Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN OPEN VOOR TAKE-AWAY!

Gezellig met collega's

Bedrijfsuitje Ter Heide

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje Ter Heide? Een bedrijfsuitjes tussen duinen en zee? Verschillende activiteiten doen en afsluiten met lekker eten op het strand? Bij Strandtent14 is dit mogelijk! Wij hebben een unieke locatie op het strand, waar u met uw team volledig kan ontspannen of juist hard kunt werken aan teambuilding. Wij zorgen er graag voor dat u met uw team een leuke en leerzame dag krijgt. Wij gaan graag met u in gesprek over de doelstellingen die u met bedrijfsuitje Ter Heide wilt bereiken. Vanuit hier werken wij een programma uit en gaan wij samen de strijd aan. Omdat het in Nederland vaak ander weer is en heel wisselvallig met regen en zon, kunnen de activiteiten bij ons zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Culinair genieten bij Strandtent14

Zoekt u een leuke locatie voor een bedrijfuitje Ter Heide? Naast dat u bij ons verschillende activiteiten kunt volgen, kunt u uw dag culinair afsluiten. Onze keuken heeft een topchef die keer op keer een geweldig gerecht op tafel zet. Bij het kopje menukaart vindt u onze spectaculaire gerechten. In het afgelopen jaar zijn er gerechten bijgekomen die klaargemaakt worden op de Big Green Egg. De gerechten die hierop klaar gemaakt worden hebben een unieke smaak en maakt het culinair genieten helemaal af. Kent u de gegrilde kip? Wij voegen extra ingrediënten toe om de smaak zo te veranderen, dat hij uniek in zijn smaak is. Wilt u met bedrijfsuitje Ter Heide samen koken? Dan mag u deze gerechten zelf in de keuken klaarmaken en daarna met zijn allen van de gerechten genieten. Service, kwaliteit en lekker eten, in een gezellige en ongedwongen sfeer staat hoog in het vaandel van Strandtent14. Bij ons ervaart u hoge gastvrijheid en zullen wij altijd met een glimlach voor u klaarstaan.

Overnachting in combinatie met bedrijfsuitje Ter Heide

Is het voor u ver rijden naar Ter Heide of wilt u graag met het hele team afsluiten met een alcoholische versnapering? Wij hebben een samenwerking met het NH Atlantic Hotel. Het NH Atlantic Hotel ligt om de hoek, hierdoor hoeft u slechts enkele minuten te lopen. Door een overnachting te boeken kunt u een stranddag inplannen om helemaal tot rust te komen. Een dag hard werken aan de teambuilding en de andere dag genieten van de rust. Het kan allemaal bij bedrijfsuitje Ter Heide.

Over bedrijfsuitje Ter Heide

Bedrijfsuitje Ter Heide is makkelijk bereikbaar. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein en daardoor heeft u altijd plek! Het is zelfs gratis parkeren bij ons.  

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking