Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

OPEN VANAF 16 MAART

Jouw dag

Bruiloft op het strand

Is het jullie droom om een bruiloft op het strand te organiseren? Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven? Door onze jarenlange ervaring met de organisatie van feesten en partijen zijn jullie bij ons aan het juiste adres om jullie trouwdag te realiseren. Een bruiloft aan een strand is een fantastisch idee. Bij Strandtent 14 in Kijkduin bieden wij jullie een unieke locatie aan tussen de zee en de duinen. Onze locatie is werkelijk een prachtige plek. Als jullie elkaar het jawoord geven kan iedereen genieten van een ondergaande zon en een prachtig uitzicht over het strand.Samen met vrienden en familie jullie trouwdag beleven is prachtig! Wij nodigen jullie graag uit om vrijblijvend langs te komen op onze unieke locatie. Wij vertellen jullie graag meer over de mogelijkheden om een bruiloft op het strand te organiseren.

De mogelijkheden van een bruiloft op het strand ontdekken?

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden voor jullie grote dag? Wij vertellen jullie daar graag meer over onder het genot van een kopje koffie of thee. Op deze manier kunnen jullie direct onze locatie goed bekijken en de sfeer proeven die wij graag neerzetten voor onze klanten. Strandtent 14 is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12, A4 en A13. Vanaf de boulevard zijn wij makkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic hotel. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen. 

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Bruiloft op het strand: unieke romantische trouwlocatie

Is het jullie droom om een bruiloft op het strand te creëren? Willen jullie trouwen op het strand op een toplocatie tussen de zee en de duinen? Zoek dan niet verder. We heten jullie van harte welkom bij Strandtent 14. Strandtent 14 ligt in Kijkduin op een mooie plek tussen de zee en de duinen. Het is dichtbij Scheveningen en Den Haag en wij zijn goed bereikbaar vanaf de A12, A4 en A13. Strandtent 14 is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en partijen en ons ervaren team staat dan ook graag voor jullie klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij begrijpen dat een bruiloft op het strand tot in de puntjes goed geregeld moet worden. Strandtent 14 beschikt over jarenlange ervaring in het organiseren van feesten en partijen en slaat dan ook graag de handen ineen om jullie bruiloft tot een waar succes te maken. Wij beschikken over een gastvrouw die wij aan jullie koppelen. Samen met jullie ceremoniemeester kunnen we om de tafel gaan om jullie wensen te bespreken. Een bruiloft op het strand organiseren doe je bij Strandtent 14 in Kijkduin! Wij zijn een officiële trouw locatie en ons team staat klaar om jullie bruiloft helemaal perfect te verzorgen.

Bruiloft op het strand organiseren door Strandtent 14

Een bruiloft op het strand organiseren doen jullie niet iedere dag en wij begrijpen als geen ander dat je daar veel vragen over hebt. We nodigen jullie dan ook graag uit in onze beach club. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag jullie wensen en kunnen jullie direct de sfeer proeven op onze locatie. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic Hotel, wat je vanaf de boulevard makkelijk kunt belopen. Onze locatie is ook toegankelijk voor mensen die wat minder valide zijn. Er zijn strandrolstoelen aanwezig om bij onze locatie aan te komen. Wil je niet de hele bruiloft bij ons vieren, maar enkel een receptie geven of enkel 's avonds een trouwfeest? Dat is geen enkel probleem; alles is bij ons bespreekbaar. Mocht je aan het eind van een geslaagd feest, moe en voldaan het liefst direct naar jullie kamer willen, dan kunnen wij een strandhuisje of een hotelkamer voor jullie boeken. Zo zijn jullie op loopafstand van het feest snel in je kamer. Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Je kunt bij ons ook ontbijten, lunchen, dineren of borrelen tijdens of na jullie bruiloft.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking