Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF MAART 2024 WEER OPEN

Doe de proeven

Expeditie Robinson

U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Wij hebben een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Robinson survival games. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Noordzee kust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat!

Programma Expeditie Robinson
Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld, waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “uitdagingen”. Tijdens deze uitdagingen is het niet alleen van belang dat jij goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.

Verschillende proeven Expeditie Robinson
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Durf jij met jouw team de uitdaging aan? Dan zal jij een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende teambuildings activiteiten te winnen.

De kracht van Expeditie Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven.(uitdagingen). Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef (uitdaging/challenge)! Misschien bent jij wel de ware leider van de Robinson survival games!

Na een dag waar u vol op de proef bent gesteld, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, welk team het best de proeven(uitdagingen/Challenge) doorstaan. Scoort uw team hoog op de uitdagingen?

Onderdelen Expeditie Robinson:

  • Teamvlag maken
  • Touwtrekken
  • XL Jenga
  • Katapult bouwen
  • Waterrace of Bamboetoren bouwen
  • Breinbrekers en mindgames
  • Hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken
  • Prijsuitreiking met een beker

Alle zeven bovenstaande onderdelen worden uitgevoerd.
Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

Tijdsduur:

  • 2 a 2.5 uur

In overleg ook mogelijk om de Expeditie Robinson minder lang en uiteraard ook langer te laten duren!

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking