Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN GESLOTEN T/M MRT 2022!

Feest locatie aan het strand!

Feest locatie Den Haag

Ben je op zoek naar een feest locatie Den Haag? Houd je van een romantische en sfeervolle plek om een bruiloft of een verjaardag te vieren of om een heerlijke stranddag met vrienden en familie af te sluiten? Zoek dan niet verder. Bij feest locatie Den Haag ben je van harte welkom. Door de jaren heen hebben wij de nodige ervaring opgebouwd met het organiseren van feesten en partijen. Wij beschikken over voldoende parkeerplaatsen zodat al onze gasten hun auto gratis kunnen parkeren. Feest locatie Den Haag is gevestigd in het mooie Kijkduin. Je vindt ons op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Strandtent 14 biedt zijn klanten een unieke belevenis aan op een prachtige locatie tussen de zee en de duinen. Het is ook mogelijk om elkaar het jawoord te geven op het strand. Wil je niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of s’ avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee? Wij gaan graag voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je dag perfect wordt!

Strandtent 14 in Kijkduin, dé feest locatie Den Haag

Strandtent 14 in Kijkduin is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden onze gasten graag onze jarenlange ervaring aan met het organiseren van feesten en partijen. Onze locatie is uitermate geschikt voor kinderfeesten, teambuilding dagen en trouwerijen. De mogelijkheden bij Strandtent 14 zijn uitgebreid en zeer divers.  Midden in de natuur zijn wij gemakkelijk te vinden. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en de A4. Daarnaast is er een strandrolstoel voor mindervaliden aanwezig zodat iedereen kan genieten van onze heerlijke hapjes, drankjes, strand barbecues en gezellige avonden. Onze gasten kunnen ook genieten van een uitgebreid ontbijt-, lunch- en diner menu. Strandtent 14 beschikt over voldoende parkeerplaatsen waar onze gasten gratis kunnen parkeren. Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic hotel. Hier kunnen onze gasten ook verblijven na een gezellige feestavond op onze locatie. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen!

Feest locatie Den Haag voor bruiloften en partijen

Ben je op zoek naar een perfecte feestlocatie in Den Haag en zie je door de bomen het bos niet meer? Je hoeft niet meer langer te zoeken want je bent op de juiste plek beland: Strandtent 14 in Kijkduin is dé feestlocatie in Den Haag en omstreken en heeft alles in huis om van jouw feest een bruisende avond of hele dag te maken, waarover jouw gasten nog lang zullen napraten. Strandtent 14 mag zich met recht feest locatie in Den Haag noemen, omdat wij gespecialiseerd zijn in bruiloften en partijen. Wij verzorgen elk feest tot in de puntjes en dat doen we voor élk feest: een gezellige verjaardag, een spetterende partij, een stoer personeelsfeest, een intiem klein feestje, noem het maar en onze feestlocatie in Den Haag is ervoor geschikt. Strandtent 14 is naast een feest locatie in Den Haag ook een officiële trouwlocatie en hoe kun je het beter hebben dan op één locatie jullie ceremonie en het feest te laten plaatsvinden? Bovendien hebben wij voldoende accommodatie mogelijkheden tot onze beschikking, dus na het feest hoef je niet meteen naar huis maar kun je heerlijk dichtbij overnachten. 

Feest locatie Den Haag: prima toegankelijk

Natuurlijk vinden we het bij Strandtent 14 belangrijk dat onze feestlocatie in Den Haag prima toegankelijk moet zijn en dus hebben we daarvoor gezorgd. Onze mindervalide gasten kunnen ons zonder problemen bereiken en ook is een strandrolstoel aanwezig. Je vindt onze feestlocatie Den Haag in Kijkduin, op een mooie plek tussen de zee en de duinen, op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. wij zijn zeer goed bereikbaar vanaf de A12, de A4 en de A13. Je vindt onze feestlocatie in Den Haag ruim voldoende parkeerplaatsen en bovendien is parkeren bij ons gratis. Vanaf de boulevard is Strandtent 14 heel gemakkelijk aan te lopen en je treft ons rechts onder het NH Atlantic Hotel. 

Feest locatie in Den Haag en meer

Heb je even geen plannen voor een feest of een bruiloft, maar hebben we je wel enthousiast gemaakt over Strandtent 14? Natuurlijk kun je bij ons naast een feest locatie in Den Haag ook terecht voor een drankje, lunch of diner. Ook een bbq behoort tot de mogelijkheden. Je kunt lekker vertoeven op het terras of in het zand, terwijl je binnen een hele gezellige huiskamersfeer aantreft. Zo voel je al gauw thuis terwijl je toch lekker uit bent. Vanuit milieubewust standpunt serveren wij pure, lokale producten en gebruiken we zo min mogelijk plastic. Mogen we je gauw verwelkomen?

Meer weten over onze feest locatie Den Haag?

Feest locatie Den Haag is niet zo maar een feest locatie? Onze gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje en tegelijk het unieke uitzicht bewonderen. Klinkt dit jullie als muziek in de oren? Kom langs en geniet van onze gerechten en het uitzicht! Strandtent 14 biedt voldoende accommodatie mogelijkheden voor diverse groepen. Voor een feest locatie Den Haag ben je bij Strandtent 14 aan het juiste adres.