Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Feest locatie aan het strand!

Feest locatie Den Haag

Ben je op zoek naar een feest locatie Den Haag? Houd je van een romantische en sfeervolle plek om een bruiloft of een verjaardag te vieren of om een heerlijke stranddag met vrienden en familie af te sluiten? Zoek dan niet verder. Bij feest locatie Den Haag ben je van harte welkom. Door de jaren heen hebben wij de nodige ervaring opgebouwd met het organiseren van feesten en partijen. Wij beschikken over voldoende parkeerplaatsen zodat al onze gasten hun auto gratis kunnen parkeren. Feest locatie Den Haag is gevestigd in het mooie Kijkduin. Je vindt ons op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Strandtent 14 biedt zijn klanten een unieke belevenis aan op een prachtige locatie tussen de zee en de duinen. Het is ook mogelijk om elkaar het jawoord te geven op het strand. Wil je niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of s’ avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee? Wij gaan graag voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je dag perfect wordt!

Strandtent 14 in Kijkduin, dé feest locatie Den Haag

Strandtent 14 in Kijkduin is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden onze gasten graag onze jarenlange ervaring aan met het organiseren van feesten en partijen. Onze locatie is uitermate geschikt voor kinderfeesten, teambuilding dagen en trouwerijen. De mogelijkheden bij Strandtent 14 zijn uitgebreid en zeer divers.  Midden in de natuur zijn wij gemakkelijk te vinden. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en de A4. Daarnaast is er een strandrolstoel voor mindervaliden aanwezig zodat iedereen kan genieten van onze heerlijke hapjes, drankjes, strand barbecues en gezellige avonden. Onze gasten kunnen ook genieten van een uitgebreid ontbijt-, lunch- en diner menu. Strandtent 14 beschikt over voldoende parkeerplaatsen waar onze gasten gratis kunnen parkeren. Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic hotel. Hier kunnen onze gasten ook verblijven na een gezellige feestavond op onze locatie. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen!

Meer weten over onze feest locatie Den Haag?

Feest locatie Den Haag is niet zo maar een feest locatie? Onze gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje en tegelijk het unieke uitzicht bewonderen. Klinkt dit jullie als muziek in de oren? Kom langs en geniet van onze gerechten en het uitzicht! Strandtent 14 biedt voldoende accommodatie mogelijkheden voor diverse groepen. Voor een feest locatie Den Haag ben je bij Strandtent 14 aan het juiste adres.