Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Strandtent 14

Feestlocatie Den Haag

Ben je op zoek naar een feestlocatie Den Haag aan het strand? Ben je op zoek naar een feestlocatie Den Haag om een verjaardag te vieren, een familiedag te houden of voor teambuilding met alle medewerkers? Of willen jullie elkaar het jawoord geven op een unieke plek? Zoek dan niet verder! Je bent van harte welkom bij feestlocatie Den Haag. Op onze unieke locatie tussen de zee en de duinen ontvangen wij onze gasten hartelijk en laten wij hen genieten van heerlijke uiteenlopende gerechten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van feesten en partijen weten wij als geen ander hoe wij een geslaagde dag kunnen organiseren voor onze gasten. Daarnaast bieden wij onze gasten een uitgebreide menukaart aan waar allerlei heerlijke gerechten op staan. Terwijl het prachtige uitzicht wordt bewonderd, kunnen onze gasten genieten van een hapje en een drankje. Feestlocatie Den Haag is gevestigd in Kijkduin, op zeer korte afstand van Den Haag en Scheveningen. 

Elkaar het jawoord geven bij onze feestlocatie Den Haag

Feestlocatie Den Haag - Strandtent 14 is een officiële trouwlocatie voor iedereen! Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie op zoek naar een unieke locatie aan het strand? Willen jullie deze bijzondere dag op een romantische plek vieren? Bij feestlocatie Den Haag kunnen jullie terecht voor de ceremonie, de receptie en voor het trouwfeest! Jullie kunnen er ook voor kiezen om bijvoorbeeld enkel het trouwfeest bij ons te vieren; alles is mogelijk. Zodra jullie een keuze hebben kunnen maken koppelen wij jullie aan een gedreven gastvrouw. Onze gastvrouw neemt jullie wensen door en zorgt ervoor dat alle puntjes op de i worden gezet. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten! Zijn jullie op zoek naar een slaapplek na een fantastische dag? Wij zijn gevestigd rechts onder het NH Atlantic Hotel waar jullie een suite kunnen reserveren. Daarnaast hebben wij nauwe contact met Kijkduin Strandhuisjes waar jullie ook een kamer kunnen huren. 

Voordelen voor feestlocatie Den Haag

Op zoek naar een unieke feestlocatie Den Haag? Waarom zou u kiezen voor dé feestlocatie Den Haag bij Strandtent 14 voor het organiseren van uw verjaardag, familiedag, bedrijfsfeest of trouwdag?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden

Meer weten over feestlocatie Den Haag?

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden om een feest te geven bij feestlocatie Den Haag? Wij staan open voor al jullie vragen. Feestlocatie Den Haag is toegankelijk voor mindervaliden en wij zijn goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en de A4. Op een mooie plek tussen de zee en de duinen nodigen wij jullie graag uit om een onvergetelijke dag op onze locatie te vieren. Op onze locatie zijn er voldoende accommodatie mogelijkheden voor allerlei soorten feesten en partijen. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking