Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Strandtent 14

Feestlocatie Den Haag

Op zoek naar een bijzondere feestlocatie Den Haag? Heeft u iets te vieren? Bent u op zoek naar een feestlocatie Den Haag voor het vieren van uw verjaardag, kinderfeestje of bent u op zoek naar een locatie voor een familiedag? U kunt het zo gek niet bedenken maar bij feestlocatie Den Haag bent u aan het juiste adres voor het organiseren van grote feesten en partijen. De medewerkers van Strandtent 14 staan graag voor u klaar om uw persoonlijke wensen met u te bespreken. Bent u op zoek naar een feestlocatie Den Haag voor het organiseren van een bedrijfsuitje? De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer uiteenlopend. Naast het organiseren van feesten en partijen kunt u bij Strandtent 14 ook een heerlijke hapje eten. Neem een kijkje op de uitgebreide menu kaart van Strandtent 14! Bent u benieuwd wat feestlocatie Den Haag voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van Strandtent 14 en laat u inspireren door de aangeboden mogelijkheden. 

Voordelen voor feestlocatie Den Haag

Op zoek naar een unieke feestlocatie Den Haag? Waarom zou u kiezen voor dé feestlocatie Den Haag bij Strandtent 14 voor het organiseren van uw verjaardag, familiedag, bedrijfsfeest of trouwdag?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden

Perfecte trouwlocatie en feestlocatie Den Haag!

Heeft u altijd al uw jawoord willen geven met uw voeten in het zand? Bent u op zoek naar een locatie waar u het jawoord kunt geven op een zomerse locatie ook als het weer niet mee zit? Indien u uw trouwerij wilt vieren bij feestlocatie Den Haag kunt u ook gebruik maken van ons prachtige terras en bij slechter weer kunnen wij alles naar binnen verhuizen. De mogelijkheden voor het geven van uw jawoord zijn zeer divers. Strandtent 14 is een officiële trouwlocatie! Wilt u alleen receptie of een feestje vieren op uw trouwdag bij Strandtent 14? Dit is geen enkel probleem! Wij organiseren graag voor u een receptie of een fantastisch trouwfeest aan het strand. De gehele dag of avond worden jullie begeleid door een gastvrouw van Strandtent 14. De gastvrouw zal  u alles uit handen nemen en bespreekt graag met u uw wensen. Zo kunt u de gehele dag genieten van uw trouwdag! Bent u op zoek naar een overnachting om de hoek van de feestlocatie? Strandtent 14 kan een strandhuisje voor u boeken. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking