Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

Wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Strandtent 14

Feestlocatie Den Haag

Bent u op zoek naar een gezellige feestlocatie Den Haag, om een sfeervol feest of een groot evenement te organiseren? Bij Strandtent 14 is er veel mogelijk! Wij zijn gevestigd op het mooiste plekje van Kijkduin, wij liggen tussen de duinen en de zee. Bij ons zijn er veel evenementen en feesten mogelijk op onze mooie feestlocatie Den Haag. Wilt u een jubileum vieren op een mooie plek? Een feestje vieren aan zee? Of wilt u elkaar het ja-woord geven op het strand? Laat het ons weten, wat uw wensen zijn. Wij helpen u graag om uw feest of uw evenement tot een groot succes te maken!

De mogelijkheden van feestlocatie Den Haag 

Bij Strandtent 14 zijn wij gespecialiseerd in bruiloften en partijen als feestlocatie Den Haag. Wij hebben alle tools om u goed te helpen bij het organiseren van een succesvol en een onvergetelijk feest. Of  u nu een familiefeest, een kinderfeest, een bedrijfsfeest of een bruiloft wilt organiseren, wij helpen u graag om het vorm te geven zoals u het wilt. Bij Strandtent 14 staan wij garant voor kwaliteit, service en lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. 

Onze locatie is zeer geschikt voor een geslaagd feest, borrel of evenement. Strandtent 14 is ook goed bereikbaar. Met de auto is Strandtent 14 goed te bereiken via de A12, de A13 en de A4. Het is ook goed aan te lopen vanaf de mooie boulevard van Scheveningen. Er is bij Strandtent 14 meer dan genoeg gratis parkeerruimte. Ook is onze locatie toegankelijk voor mindervaliden. We beschikken over een strandrolstoel. Strandtent 14 is zo bij uitstek een geschikte feestlocatie Den Haag!

Uitgebreide menukaart bij feestlocatie Den Haag

Bij Strandtent 14 kunt u niet alleen terecht voor een hapje en drankje of een groot knalfeest maar u kunt bij ons ook genieten van onze uitgebreide menukaart. Op onze menukaart is er voor iedereen wat wils, er is keus genoeg! Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke stuk vlees bereid op onze Big Green Egg! Dit zorgt voor een verrukkelijke smaaksensatie, zodat uw stukje vlees perfect gerookt word. 

Naast onze overheerlijke bbq vlees en uitgebreide menukaart hebben wij diverse wijnen. Bent u meer een biergenieter? Wij hebben ook veel speciaalbiertjes en een wekelijkse wisseltap. Komt u gezellig een glaasje halen?

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen bij ons feestlocatie Den Haag! Heeft u interesse in een feestje of evenement bij Strandtent 14, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking