Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Organiseer

Strand Bruiloft

Hebben jullie de wens om elkaar het jawoord te geven tijdens een strand bruiloft? Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie tussen de zee en de duinen om een strand bruiloft te organiseren? Zoek dan niet verder. Wij heten jullie van harte welkom in Kijkduin bij Strandtent 14. Door de jaren heen hebben wij onze locatie sfeervol aangepast zodat wij tegenwoordig een toplocatie zijn om een jubileum, trouwerij of familiedag te vieren. Onze sfeervolle locatie leent zich perfect voor een heerlijke dag met vrienden en familie. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen wij een perfecte strand bruiloft voor jullie organiseren. Wij denken graag met jullie mee en koppelen jullie aan een vaste gastvrouw. Hierdoor houden wij de lijnen kort en kunnen wij jullie wensen nog beter vertalen naar een passend draaiboek. Zijn jullie benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Willen jullie meer weten over de mogelijkheden voor een strand bruiloft? Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te komen nemen op onze locatie in Kijkduin. Laat je verrassen door het prachtige uitzicht en de mogelijkheden om een unieke strand bruiloft te organiseren.

Strand bruiloft goed bereikbaar

Strandtent 14 ligt in Kijkduin. Wij zijn op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag gemakkelijk te bereiken. Als u met de auto komt dan kunt u rekenen op voldoende parkeergelegenheid. Tijdens het vieren van de liefde of voor de organisatie van een prachtig feest is er altijd voldoende parkeerplek. Wij zijn goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13 en vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel. Op een mooie plek tussen de zee en de duinen vind je onze officiële trouwlocatie. Ook voor mindervaliden zijn wij goed bereikbaar want er is een strandrolstoel aanwezig. Wij doen er alles aan om uw wensen te verwezenlijken. Wij begrijpen als geen ander dat u deze dag tot in de puntjes perfect wilt hebben. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en slaan graag de handen ineen om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen. 

Strand bruiloft organiseren in Kijkduin

Wil je niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of s’ avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee? Wat je ook wilt, wij zorgen ervoor dat het een belevenis wordt. Een dag om nooit meer te vergeten. Mocht je aan het eind van een geslaagd feest, moe en voldaan het liefst direct naar je kamer willen, dan kunnen wij een strandhuisje voor jullie boeken.

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Strand bruiloft: bekijk onze unieke trouwlocatie

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een strand bruiloft? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Strandtent 14. Een strand bruiloft bij Strandtent 14 is meer dan een ceremonie; het is een romantische droom die werkelijkheid wordt. Gelegen aan de prachtige kust van Kijkduin, biedt Strandtent 14 een idyllische setting met de zee als achtergrond en het zachte zand als trouw locatie. Het geluid van de golven en de verfrissende zeelucht creëren een betoverende sfeer die de liefde viert op een unieke manier. Wat deze locatie extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de ceremonie direct aan het strand te houden. Het zachte zand, de frisse zeelucht en het rustgevende geluid van de branding creëren een betoverende sfeer die jouw strand bruiloft onvergetelijk maakt. Strandtent 14 biedt diverse mogelijkheden om de ceremonie te personaliseren, van romantische bloemendecoraties tot sfeervolle verlichting die de magie van het moment benadrukt.

Proosten en genieten bij een strand bruiloft

Na de ceremonie is het tijd om te proosten en te genieten van een feestelijke receptie. Strandtent 14 beschikt over een sfeervolle beach club met een prachtig uitzicht op de zee, de perfecte locatie om samen met vrienden en familie te vieren. Het ervaren personeel van Strandtent 14 staat klaar om jullie te ondersteunen bij het plannen van de perfecte bruiloftsreceptie, waarbij de culinaire hoogstandjes en de uitgebreide drankopties zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Naast de romantische ceremonie en de bruisende receptie biedt Strandtent 14 ook mogelijkheden voor een heerlijk diner. Het menu is samengesteld met verse en smaakvolle gerechten die passen bij de sfeer van de locatie. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner met uitzicht op de ondergaande zon of een informele barbecue op het strand, Strandtent 14 zorgt ervoor dat het culinaire aspect van jullie bruiloft een onvergetelijke indruk achterlaat.

Unieke locatie voor een strand bruiloft

Het plannen van je strand bruiloft op het strand bij Strandtent 14 betekent dat elk detail wordt verzorgd door een ervaren team dat zich inzet om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Van de ceremonie tot het diner en het feest, Strandtent 14 biedt de perfecte omgeving voor een romantische en zorgeloze trouwdag aan de Nederlandse kust. Laat de golven jullie liefdesverhaal begeleiden en maak van jullie huwelijk een onvergetelijk avontuur op het strand. Kom langs voor meer informatie op onze unieke locatie tussen de zee en de duinen.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking