Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Organiseer

Strand Bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een strand bruiloft? Willen jullie elkaar het jawoord geven op een prachtige plek tussen de zee en de duinen? Wij heten jullie van harte welkom bij Strandtent 14 in Kijkduin. Wij begrijpen als geen ander dat jullie dag perfect moet worden geregeld. Wij gaan dan ook graag met jullie om de tafel om al jullie wensen door te nemen. Wij werken met een professionele gastvrouw die er alles aan doet om er een heel speciale dag van te maken. Hebben jullie speciale wensen voor een strand bruiloft en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden op het strand van Kijkduin? Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast zijn jullie uiteraard van harte welkom op onze locatie voor een hapje en een drankje én om de sfeer te proeven op onze toplocatie aan het strand! Een strand bruiloft organiseer je samen met de experts van Strandtent 14. 

Strand bruiloft: van ceremonie tot trouwfeest bij Strandtent 14

Op zoek naar een mooie strand bruiloft? Voor een unieke trouwlocatie tussen de zee en de duinen ben je bij Strandtent 14 in Kijkduin aan het juiste adres. Jullie kunnen bij ons terecht voor het vieren van de bruiloft, het houden van de receptie of voor alleen het trouwfeest. De keuze is helemaal aan jullie. Op onze unieke locatie is er genoeg plaats voor een grote groep mensen. De medewerkers van Strandtent 14 zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten. Hebben jullie een keuze kunnen maken? Dan gaat onze gastvrouw alles voor jullie regelen. De gastvrouw neemt al jullie wensen grondig door en wij zorgen ervoor dat jullie dag helemaal geweldig wordt. Zijn jullie op zoek naar een slaapplek voor de nacht? Wij kunnen een strandhuisje boeken voor jullie. Ook is het mogelijk om aan het eind van het trouwfeest te overnachten in een hotelkamer. Strandtent 14 is namelijk gevestigd rechts onder het NH Atlantic Hotel. Hier kunnen jullie gasten eventueel ook verblijven. Strandtent 14 ligt in Kijkduin dat op zeer korte afstand is van Scheveningen en Den Haag. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de A12, A13 en de A4. 

Strand bruiloft goed bereikbaar

Strandtent 14 is goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en de A4. U kunt uw auto gratis bij Strandtent 14 parkeren. Wij beschikken over een ruime parkeerplaats. Door onze unieke locatie tussen de duinen en de zee kunt u vanaf de boulevard gemakkelijk onze trouwlocatie bereiken. Vindt u het prettig om na een borrel, strand bruiloft of trouwfeest te blijven slapen in Kijkduin? Het NH Atlantic Hotel vindt u aan de rechterkant. Binnen enkele stappen bent u in uw hotel. Strandtent 14 is ook toegankelijk voor mindervaliden. 

Strand bruiloft organiseren in Kijkduin

Willen jullie de mooiste dag van jullie leven op het strand vieren? Willen jullie een strand bruiloft die aansluit bij al jullie wensen? Wij nodigen jullie graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen jullie graag meer over de mogelijkheden voor jullie grote dag. Onze locatie is toegankelijk voor veel gasten en is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig. 

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking