Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Organiseer

Strand Bruiloft

Strand bruiloft bij Strandtent 14

Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten. Bij ons ervaart u een gezellige en ongedwongen sfeer. Dit zijn dé ingrediënten voor een prachtige trouwceremonie op onze prachtige locatie. Bent u verknocht aan het strand en droomt u van een strand bruiloft? Wij heten u van harte welkom. Wij ontzorgen het bruidspaar volledig. Samen met uw ceremoniemeesters bespreken wij uw wensen en zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wilt u niet heel uw trouwdag aan het strand spenderen, maar zoekt u een locatie voor een trouwreceptie of voor een knalfeest? Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Wij bieden u voldoende accommodatie mogelijkheden. Vraagt u onze medewerkers naar de vele mogelijkheden die wij u aanbieden. Wij denken graag met u mee. 

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een strand bruiloft? Voor een bijzondere strand bruiloft bent u bij Strandtent 14 aan het juiste adres. Wij bieden u een unieke locatie aan tussen de zee en de duinen van Kijkduin. Overdag kunt u bij ons heerlijk genieten van een hapje en een drankje en ‘s avonds kunt u genieten van de muziekklanken van een goed georganiseerde bruiloft. Bij Strandtent 14 zorgen wij ervoor dat u een fanatische trouwdag beleeft! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze prachtige locatie? Wij vertellen u graag meer!

Strand bruiloft goed bereikbaar

Strandtent 14 is goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en de A4. U kunt uw auto gratis bij Strandtent 14 parkeren. Wij beschikken over een ruime parkeerplaats. Door onze unieke locatie tussen de duinen en de zee kunt u vanaf de boulevard gemakkelijk onze trouwlocatie bereiken. Vindt u het prettig om na een borrel, strand bruiloft of trouwfeest te blijven slapen in Kijkduin? Het NH Atlantic Hotel vindt u aan de rechterkant. Binnen enkele stappen bent u in uw hotel. Strandtent 14 is ook toegankelijk voor mindervaliden. 

Uitgebreide menukaart

U bent bij Strandtent 14 ook van harte welkom voor een hapje en een drankje. Op ons heerlijke terras kunt u genieten van de zonnestralen en de ondergaande zon. Ook voor grote groepen zetten wij onze strandtent deuren open! U vindt bij ons een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten. Strandtent 14 heeft wekelijks een wissel tap met vele speciaal biertjes. Neemt u een kijkje op onze uitgebreide menukaart en geniet van een heerlijk stuk vlees die bereid is op onze Big Green Egg! Komt u ook genieten? 

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking