Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Strandtent 14

Strandclub Kijkduin

Strandtent 14, de ultieme strandclub Kijkduin!

Op zoek naar een strandclub Kijkduin? Bent u op zoek naar een prachtige plek aan het strand waar u een goed feestje kunt vieren? Bent u op zoek naar een mooie locatie waar u uw trouwerij en trouwfeest kunt houden? De mogelijkheden bij strandclub Kijkduin zijn eindeloos! U kunt op deze prachtige locatie verschillende feesten en partijen vieren. Strandtent 14 ligt in het mooie Kijkduin. U vindt strandclub Kijkduin op een zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. U kunt na een dagje strand ook heerlijk neerstrijken op het terras en genieten van de uitgebreide menukaart van strandclub Kijkduin. Kom en geniet van een heerlijke dagje strand of van een goed georganiseerd feest aan het heerlijke strand van Kijkduin! 

Bruiloften en partijen bij strandclub Kijkduin

Heeft u altijd al op het strand willen trouwen of uw trouwfeest met uw voeten in het zand willen vieren en uit kunnen kijken op de prachtige kust van Nederland? Strandtent 14 is een officiële trouw- en feestlocatie. Bent u op zoek naar een trouwlocatie of een locatie waar u een trouwfeest kunt geven na uw jawoord? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Strandtent 14 en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het organiseren van een prachtige feest of evenement. Ook voor het organiseren van familie feestjes, verjaardagspartijen en vergaderingen bent u bij Strandtent 14 aan het juiste adres. Bespreek uw wensen met de medewerkers en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Strandtent 14 in Kijkduin. 

Waarom kiezen voor Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Vele mogelijkheden bij strandclub Kijkduin

Bij onze strandclub Kijkduin bevindt u zich middenin de natuur. Tussen de duinen en de zee vindt u de prachtige strandclub van Kijkduin en omstreken. Op deze plek kunt u genieten van een hapje en een drankje en genieten van de eerste zonnestralen. Bij onze strandclub Kijkduin kunt u genieten van een uitgebreide menu kaart voor ontbijt, lunch en diner. Ook voor een uitgebreide bbq bent u bij ons op het juiste adres. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een familiedag? De mogelijkheden bij strandclub Kijkduin zijn zeer divers. De medewerkers van Strandtent 14 staan graag voor u klaar en bespreken graag uw wensen. Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking