Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF MAART 2024 WEER OPEN

Strandtent 14

Strandclub Kijkduin

Ben je op zoek naar een strandclub Kijkduin waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner? Ben je op zoek naar een unieke locatie tussen de zee en de duinen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij strandclub Kijkduin bij Strandclub 14. Door onze unieke ligging kunnen wij onze gasten een prachtige locatie aanbieden met een fantastisch uitzicht. Natuurlijk ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een hapje en een drankje. Wij beschikken over een veelzijdige menukaart die geschikt is voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Strandclub Kijkduin is met de auto goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en de A4 en vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic hotel. Bij ons vind je dé plek waar genieten centraal staat onder het genot van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ!

Feesten en partijen organiseren bij dé strandclub Kijkduin

Je bent bij strandclub Kijkduin ook aan het juiste adres voor het organiseren van feesten en partijen. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij jullie dag tot in de puntjes moeten verzorgen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een familiedag, een teambuilding dag te organiseren of om de liefde te vieren. Strandclub Kijkduin is officieel uitgeroepen tot een officiële trouwlocatie. Hoe mooi is het als je elkaar het jawoord kunt geven op het strand! Zijn de weergoden ons minder goed gezind? Dan is er in ons restaurant voldoende ruimte voor de officiële plechtigheid en voor het feest. Strandclub Kijkduin beschikt over een ruime parkeergelegenheid waar alle gasten probleemloos en gratis hun auto kunnen parkeren. Daarnaast is strandclub Kijkduin ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig. Ben je benieuwd hoe wij jullie dag tot een groot succes kunnen maken? Kom langs en laat je verrassen door onze unieke locatie en de mogelijkheden voor het organiseren van een feestdag. Daarnaast zijn gasten ook welkom om te genieten van een hapje en een drankje. 

Waarom kiezen voor Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Vele mogelijkheden bij strandclub Kijkduin

Willen jullie graag een afspraak maken om jullie wensen te bespreken met betrekking tot jullie bruiloft of zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor een familiedag? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij staan jullie graag te woord en plannen snel een afspraak in zodat we onder het genot van een kopje koffie al jullie wensen kunnen bespreken. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking