Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN OPEN VOOR TAKE-AWAY!

Strandtent 14

Strandclub Scheveningen

Bent u op zoek naar een gezellige strandclub Scheveningen? Bent u op zoek naar een unieke locatie tussen de duinen en de zee voor uw familiefeest, trouwerij, bedrijfsuitje of voor een hapje en een drankje? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij strandclub Scheveningen - Strandtent 14. In de afgelopen jaren hebben vele klanten ons weten te vinden en zij beleefden bij strandclub Scheveningen een onvergetelijke dag. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd hoe een familiedag bij strandclub Scheveningen wordt geregeld? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Als u op zoek bent naar een sfeervolle strandclub Scheveningen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Unieke locatie strandclub Scheveningen tussen de zee en de duinen

Strandclub Scheveningen nodig? Als u wilt genieten van een unieke en sfeervolle locatie voor een hapje en een drankje bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden u een uitgebreid menu waaruit u kunt kiezen. Voor een heerlijk ontbijt, smaakvolle lunch en een heerlijk diner bent u bij ons van harte welkom. Onze koks maken graag de lekkerste gerechten voor u. U kunt niet alleen terecht voor een hapje en een drankje, maar u kunt onze locatie ook afhuren voor een familiedag, bedrijfsuitje of voor een trouwerij. Wij bespreken graag met u uw wensen en samen maken we er een onvergetelijke dag van! Onze locatie ligt op loopafstand van de boulevard van Scheveningen. U vindt ons rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Strandclub Scheveningen is gevestigd in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Daarnaast kunt u gratis uw auto parkeren en zijn er voldoende parkeerplaatsen voor al onze gasten. 

Meer weten over strandclub Scheveningen?

Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen voor een trouwerij, familiedag of personeelsdag kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar onze officiële trouwlocatie tussen de zee en de duinen? Wilt u elkaar het jawoord geven op een prachtige locatie met uitzicht op zee? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de uiteenlopende mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak met ons. Iedereen is welkom bij Strandclub Scheveningen. Onze strandtent is ook toegankelijk voor mindervaliden. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke trouwdag, familiedag of een personeelsdag. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen. 

  • Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag.
  • officiële trouwlocatie.
  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • voldoende accommodatie mogelijkheden

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking