Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN GESLOTEN T/M MRT 2022!

Strandtent 14

Strandclub Scheveningen

Bent u op zoek naar een strandclub Scheveningen voor het vieren van de liefde? Bent u op zoek naar een leuke locatie aan het strand waar u kunt genieten van de zonsondergang onder het genot van een hapje en een drankje? Zoekt u dan niet verder. Midden in de natuur met de duinen en de zee als decor staat onze trots: Strandtent 14. Door onze unieke locatie zijn wij goed bereikbaar en kunt u bij ons neerstrijken voor een kopje koffie, lunch of een heerlijk diner. Wij zijn niet zo maar een strandclub Scheveningen waar u neer kunt strijken, u kunt bij ons ook terecht voor feesten en partijen, vergaderingen en kinderfeestjes. De mogelijkheden bij Strandclub Scheveningen zijn eindeloos en zeer divers. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij uw bijzondere dag tot in de puntjes moeten verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Strandclub Scheveningen? Wij raden u aan om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden. 

STRANDCLUB SCHEVENINGEN: VEEL MEER DAN ALLEEN EEN STRANDCLUB!

Moet u binnenkort een bedrijfsfeest organiseren? Bestaat uw bedrijf binnenkort een aantal jaar of wilt u uw collega's verrassen met een leuke beach BBQ? Bij onze strandclub Scheveningen bent u aan het juiste adres. Bij ons zultu een ongedwongen sfeer ervaren op een prachtige locatie tussen de zee en de duinen. Er is geen betere plek voor inspiratie en teambuilding dan aan het mooie strand van Kijkduin. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij uw bedrijfsfeest tot in de puntjes kunnen verzorgen. Omdat wij ideaal gelegen zijn, kunnen wij een prachtig dag op het strand voor u organiseren, maar ook met minder mooi weer kunnen wij een goed georganiseerd bedrijfsfeest in ons restaurant aanbieden. Onze strandclub Scheveningen is perfect te bereiken met de auto. Vanaf de A12, A4 en A13 rijdt u gemakkelijk naar ons toe. Vanaf de boulevard zijn wij ook gemakkelijk aan te lopen. U vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel.

Meer weten over strandclub Scheveningen?

Wilt u meer weten over strandclub Scheveningen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest, familiedag, kinderfeestje of trouwerij? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Strandtent14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen en beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden. U bent bij ons ook aan het juiste adres om te genieten van een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ! 

  • Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag.
  • officiële trouwlocatie.
  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • voldoende accommodatie mogelijkheden

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking