Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Strandtent 14

Strandclub Scheveningen

Bent u op zoek naar een strandclub Scheveningen voor het vieren van de liefde? Bent u op zoek naar een leuke locatie aan het strand waar u kunt genieten van de zonsondergang onder het genot van een hapje en een drankje? Zoekt u dan niet verder. Midden in de natuur met de duinen en de zee als decor staat onze trots: Strandtent 14. Door onze unieke locatie zijn wij goed bereikbaar en kunt u bij ons neerstrijken voor een kopje koffie, lunch of een heerlijk diner. Wij zijn niet zo maar een strandclub Scheveningen waar u neer kunt strijken, u kunt bij ons ook terecht voor feesten en partijen, vergaderingen en kinderfeestjes. De mogelijkheden bij Strandclub Scheveningen zijn eindeloos en zeer divers. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij uw bijzondere dag tot in de puntjes moeten verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Strandclub Scheveningen? Wij raden u aan om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden. 

STRANDCLUB SCHEVENINGEN: VEEL MEER DAN ALLEEN EEN STRANDCLUB!

Moet u binnenkort een bedrijfsfeest organiseren? Bestaat uw bedrijf binnenkort een aantal jaar of wilt u uw collega's verrassen met een leuke beach BBQ? Bij onze strandclub Scheveningen bent u aan het juiste adres. Bij ons zultu een ongedwongen sfeer ervaren op een prachtige locatie tussen de zee en de duinen. Er is geen betere plek voor inspiratie en teambuilding dan aan het mooie strand van Kijkduin. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij uw bedrijfsfeest tot in de puntjes kunnen verzorgen. Omdat wij ideaal gelegen zijn, kunnen wij een prachtig dag op het strand voor u organiseren, maar ook met minder mooi weer kunnen wij een goed georganiseerd bedrijfsfeest in ons restaurant aanbieden. Onze strandclub Scheveningen is perfect te bereiken met de auto. Vanaf de A12, A4 en A13 rijdt u gemakkelijk naar ons toe. Vanaf de boulevard zijn wij ook gemakkelijk aan te lopen. U vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel.

Meer weten over strandclub Scheveningen?

Wilt u meer weten over strandclub Scheveningen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest, familiedag, kinderfeestje of trouwerij? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Strandtent14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen en beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden. U bent bij ons ook aan het juiste adres om te genieten van een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ! 

  • Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag.
  • officiële trouwlocatie.
  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • voldoende accommodatie mogelijkheden

Strendtent 14: de ultieme strandclub Scheveningen

Ben je op zoek naar een strandclub Scheveningen? Ben je op zoek naar een unieke locatie tussen de zee en de duinen voor het vieren van een verjaardag, het geven van het ja-woord of voor een ongedwongen hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Strandclub Scheveningen, Strandtent 14. Strandtent 14 is gevestigd in Kijkduin, op een korte afstand van Den Haag en Scheveningen. Door de jaren heen hebben wij onze accommodatie steeds verder uit kunnen breiden en kun je vandaag de dag genieten van de lekkerste gerechten en de fijnste drankjes. Strandtent 14 biedt iedereen een plek waar genieten centraal staat. Onder het genot van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ kun je bij ons genieten van de heerlijke dagen en avonden. Stap binnen in onze huiskamer aan zee waar ons team klaar staat om jou te verwennen met onze pure, eerlijke en lokale producten. Ben je benieuwd naar ons uitgebreide menu en het organiseren van feesten en partijen? Neem dan direct een kijkje op onze website. Laat je verrassen door onze menukaart en reserveer meteen een tafeltje in onze strandclub Scheveningen

Strandclub Scheveningen, officiële trouwlocatie

Op zoek naar een locatie voor een (onvergetelijke) bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, familiedag? Strandtent 14 is meer dan dat. Door onze gunstige ligging zijn wij gemakkelijk te bereiken en kunnen wij vele gasten kwijt op onze prachtige locatie. Tussen het strand en de duinen kunnen al onze gasten genieten van een hapje en een drankje en voor het vieren van de liefde. Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel, waardoor wij goed te vinden zijn. Onze locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden, want er is strandrolstoel aanwezig. Hierdoor kunnen al jullie gasten gemakkelijk bij onze strandclub Scheveningen komen en genieten van een heerlijke dag en avond. Wil je niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of 's avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee; wat je ook wilt, wij zorgen dat het een belevenis wordt. Mocht je aan het eind van een geslaagd feest, moe en voldaan het liefst direct naar jullie kamer willen, dan kunnen wij een strandhuisje voor jullie boeken.

Meer weten over onze strandclub Scheveningen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het afhuren van onze locatie of ben je op zoek naar een sfeervolle strandtent voor een hapje en een drankje? Wij zijn goed te bereiken vanaf de A12, A4 en A13. Je kunt bij ons gratis parkeren de auto parkeren en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking