Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

OPEN VANAF 16 MAART

Strandtent 14

Strandclub Scheveningen

Bent u op zoek naar een strandclub Scheveningen voor het vieren van de liefde? Bent u op zoek naar een leuke locatie aan het strand waar u kunt genieten van de zonsondergang onder het genot van een hapje en een drankje? Zoekt u dan niet verder. Midden in de natuur met de duinen en de zee als decor staat onze trots: Strandtent 14. Door onze unieke locatie zijn wij goed bereikbaar en kunt u bij ons neerstrijken voor een kopje koffie, lunch of een heerlijk diner. Wij zijn niet zo maar een strandclub Scheveningen waar u neer kunt strijken, u kunt bij ons ook terecht voor feesten en partijen, vergaderingen en kinderfeestjes. De mogelijkheden bij Strandclub Scheveningen zijn eindeloos en zeer divers. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij uw bijzondere dag tot in de puntjes moeten verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Strandclub Scheveningen? Wij raden u aan om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden. 

De leukste strandclub Scheveningen!

Houd je van de zee, strandwandelingen en lekker eten? Dan ben je van harte welkom bij strandclub Scheveningen - Strandtent 14. Bij ons staat genieten centraal. Je kunt heerlijk relaxen op ons terras of in onze huiskamer aan zee waar ons team klaarstaat om jou te verwennen. Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Als je op zoek bent naar een sfeervolle strandclub Scheveningen dan is een bezoek aan Strandtent 14 zeker de moeite waard. Je vindt ons op een unieke plek tussen de zee en de duinen. Wees welkom voor een hapje en een drankje of voor een ontbijt, lunch, diner of borrel. Op onze menukaart tref je enkel pure, eerlijke en lokale producten aan en dat proef je! Ook als je iets te vieren hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Strandtent 14 is een officiële trouwlocatie en al vele koppels hebben elkaar trouw beloofd op het strand. Ook jouw bruiloft verzorgen wij graag. Hoe leuk is het om een trouwfeest aan zee te geven. Wil je een familiedag houden of een teamuitje organiseren? Wat je wensen ook zijn, laat het ons weten want alles is bespreekbaar.

Strandclub Scheveningen goed bereikbaar

Strandclub Scheveningen is goed bereikbaar vanaf de A12, A4 en A13. Ben je eenmaal op je bestemming aangekomen dan hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen waar je gratis mag parkeren. Strandtent 14 is toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast beschikken wij over twee strandrolstoelen voor uitleen aan bezoekers. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een dagje zon, zee en strand. Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten in een gezellige en ontspannen sfeer.

Vragen over strandclub Scheveningen?

Als je meer informatie wilt over strandclub Scheveningen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag mee over de mogelijkheden. Strandtent 14 is niet alleen leuk op een zonnige zomerdag. Ook als het koud en regenachtig is heeft Strandtent 14 veel te bieden. Je kunt gezellig binnen zitten bij de open haard en het uitzicht is onder alle weersomstandigheden onbetaalbaar. Wij vinden een duurzame bedrijfsvoering belangrijk en werken daarom zo min mogelijk met plastic. Daarnaast gaan we zuinig om met energie en water, maken milieuvriendelijk schoon, recyclen en bieden biologische producten aan. Een bezoek aan Strandtent 14 is altijd een belevenis. Mogen we jou binnenkort begroeten?

  • Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag.
  • officiële trouwlocatie.
  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • voldoende accommodatie mogelijkheden

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking