Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Strandtent 14

Strandclub Scheveningen

Strandclub Scheveningen, tijd voor ontspanning!

Op zoek naar een mooie strandclub Scheveningen? Wilt u ook heerlijk genieten van een dagje zon, zee en strand? Bent u toe aan een dagje even helemaal niets en bent u op zoek naar een strandclub Scheveningen waar u heerlijk kunt genieten van de eerste zonnestralen? Bij strandclub Scheveningen bent u aan het juiste adres! Ook als de zon niet doorkomt kunt u genieten van een heerlijke dag bij strandclub Scheveningen. In onze gezellig strandtent bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje maar ook voor het organiseren van feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij strandclub Scheveningen? Neem een kijkje op de website van Strandtent 14 en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden. Van het organiseren van een trouwfeest tot aan kinderfeestjes en vergaderingen. Strandtent 14 staat graag voor u klaar!

Trouwen bij strandclub Scheveningen? Het kan!

Heeft u altijd al het jawoord willen geven op het strand? Is er iets mooier dan met al uw vrienden en familie een heerlijke dag aan het strand beleven nadat u het jawoord heeft gezegd? Bij onze Strandclub Scheveningen bent u aan het juiste adres voor het organiseren van een prachtige trouwdag met uw vrienden en familie. Bent u op zoek naar een locatie waar u alleen een trouwreceptie of trouwfeest wilt geven? Voor een deel van uw trouwerij bent u bij onze strandclub Scheveningen ook aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem contact op met één van de medewerkers van strandclub Scheveningen. Zij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw dag. 

Van relaxen tot een bedrijfsfeest bij strandclub Scheveningen

Bij strandclub Scheveningen kunt u ook een bedrijfsfeest organiseren. Naast de mogelijkheid voor het vieren van een feesten en partijen kunt u ook een deel van de strandclub huren voor het geven van een bedrijfsfeest. Komt u met een groot aantal collega's? Dit is geen enkel probleem! Bij strandclub Scheveningen beschikken wij ook over een groot terras wat bij uw feest betrokken kan worden. U kunt genieten van de heerlijke menu kaart maar er kan ook een buffet worden geregeld. Bent u fan van een walking diner? Ook dit is mogelijk bij strandclub Scheveningen. 

Waarom kiezen voor strandclub Scheveningen?

  • Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag.
  • officiële trouwlocatie.
  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • voldoende accommodatie mogelijkheden

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking