Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

Wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Strandtent 14

Strandclub Scheveningen

Bent u op zoek naar een strandclub Scheveningen? Iedereen weet wel waar Scheveningen ligt. In Scheveningen zijn veel strandclubs, maar deze zijn door de drukte vaak moeilijk te bereiken. Wij hebben een unieke locatie met een eigen parkeergelegenheid. Scheveningen is eigenlijk een stadsdeel van Den Haag. Strandtent14 bevindt zich al jaren in Scheveningen en is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U kunt er verschillende activiteiten en feesten organiseren. Wilt u alles onder één dak geregeld hebben? Dan bent u bij Strandtent14 aan het juiste adres. Op de website treft u al vele activiteiten aan die bij ons mogelijk zijn. Het is teveel om op te noemen, kijk snel op de website voor meer informatie: Strandtent14.nl. Wij zijn de strandclub Scheveningen die u zoekt!

Sportieve activiteiten bij Strandclub Scheveningen

Strandclub Scheveningen ligt, zoals de naam het al zegt, aan het strand. Bij ons voor ligt een mooi veldje waar u kunt voetballen, volleyballen of heerlijk kunt zonnen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij strandclub Scheveningen. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij het juiste adres. Wilt u iets sportiefs organiseren in combinatie met denkopdrachten? Dan is Expeditie Robinson misschien wel iets voor uw gezelschap. Wij hebben nog vele andere activiteiten van powerkiten tot zandsculpturen bouwen. Het kan allemaal bij strandtent14. Daarbij kunnen wij de catering of het bedrijfsfeest ook organiseren zodat u alles onder één dak geregeld heeft.

De strijd barst los bij Strandclub Scheveningen

Expeditie Robinson kunt u met het bedrijf of met een vriendengroep doen. Wij hebben leuke en originele spellen en activiteiten in ons aanbod. Ieder team maakt een eigen teamvlag en dan barst de strijd los. Verschillende ‘eilanden’ worden gecreëerd en gaan het tegen elkaar opnemen tijdens diverse ‘proeven’. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement voor zowel jong als oud. Wij passen de activiteiten aan de doelgroep aan. Komt u met een groep ouderen, dan zullen de ‘proeven’ minder heftig zijn dan dat u met een jongere vriendengroep komt.

Over Strandclub Scheveningen

Heeft u een bepaalde activiteit in gedachten en kunt u deze activiteit niet in ons rijtje terugvinden? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Als wij de activiteit niet in ons assortiment hebben dan gaan wij navragen bij onze partners wie dit op locatie aanbiedt. Wij zorgen ervoor dat er aan alles gedacht is als u bij ons komt. Het schema en de activiteiten worden vooraf met u doorgesproken. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij strandclub Scheveningen.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking