Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN OPEN VOOR TAKE-AWAY!

Feest!

Strandfeest Scheveningen

Bent u op zoek naar strandfeest Scheveningen? Wilt u een uniek feest organiseren op het strand tussen de zee en duinen? Dan is een strandfeest Scheveningen bij Strandtent14 wat u zoekt! Strandtent14 is een unieke locatie waar strandfeesten zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. Wij verzorgen strandfeesten op maat voor uw bedrijf, familiefeest of andere soorten feesten. Als u op zoek bent naar een gezellige feestlocatie waar strandfeesten georganiseerd kunnen worden in de buurt van Scheveningen, dan bent u bij Strandtent14 aan het juiste adres. Wij zijn in het bezit van de mooiste locatie van Kijkduin om een strandfeest te organiseren. Wij weten ook als geen ander dat het weer in Nederland nogal wisselvallig kan zijn en daarom kunt u uw feest bij regen altijd naar binnen verplaatsen. Wilt u uw bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, reünie of verjaardag op de mooiste plek op het strand vieren? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken wij naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor een strandfeest op maat.

De mogelijkheden van strandfeest Scheveningen

Op zoek naar de mogelijkheden van een strandfeest Scheveningen? Als u aan zon, zee en strand denkt, denkt u waarschijnlijk aan cocktails. Dat is niet erg, want het ideale beeld van zon, zee en strand wordt afgemaakt met een heerlijke cocktail. Om u in deze bijzondere gedachte te houden, gaan wij dit realiseren. Wij hebben verschillende cocktail experts in dienst die u graag meer vertellen over mixen en shaken van cocktails. Wij hebben verschillende workshops op het strand op het gebied van cocktails. Wij toveren u om tot een echte bartender. Gedurende twee uur wordt u de kunst van het “cocktail shaken” bijgebracht. De workshop start met een korte uitleg over wat een cocktail nu eigenlijk is. Hierna is het aan u en neemt u zelf plaats achter de bar om uw eigen cocktail te shaken. Deze cocktails mogen vervolgens tijdens het strandfeest Scheveningen genuttigd worden en naast dat het uitzicht op zee en duinen geweldig is, heeft u ook uw eigen cocktail variaties bij de hand op het strand. 

Bereikbaarheid van Strandtent14

Standtent14 is makkelijk te bereiken. Strandfeest Scheveningen ligt net buiten Scheveningen en daardoor makkelijker te bereiken dan dat u in Scheveningen moet zijn. Het maakt niet uit of u bij ons komt voor een geslaagd strandfeest, borrel of evenement. U kunt bij ons altijd met de eigen auto makkelijk parkeren. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein waar genoeg plek is voor alle gasten.  Via de A12, de A13 en de A4 komt u makkelijk bij ons terecht.

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking