Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN OPEN VOOR TAKE-AWAY!

Strandtent 14

Strandtent Den Haag

Voor optimaal genieten op een prachtige plek aan de kust waar je verwend wordt met het lekkerste eten is strandtent Den Haag de perfecte locatie. Strandtent 14 is die mooie plek tussen de zee en de duinen waar genieten centraal staat. Je kunt er terecht voor een heerlijk drankje of voor een uitgebreid ontbijt, lunch, diner of Beach BBQ. Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Eenmaal op de plek van bestemming aangekomen hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek, Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij strandtent Den Haag waar je gratis kunt parkeren. Je kunt ons vinden rechts onder het NH Atlantic Hotel, vanaf de boulevard is dat maar 5 minuten lopen. Onze strandtent is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat ook mensen die slecht ter been zijn het strand op kunnen. Op onze unieke locatie kunt u genieten van pure, eerlijke, dagverse en lokale producten.

Strandtent Den Haag als officiële trouwlocatie

Op zoek naar een strandtent Den Haag? Strandtent Den Haag is een officiële trouwlocatie. Als je trouwplannen hebt dan is Strandtent 14 de meest romantische plek om elkaar het jawoord te geven. Je kunt bij ons de hele bruiloft vieren of enkel een receptie of trouwfeest geven, maar waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag word! Jullie worden vooraf en tijdens de bruiloft begeleid door een gastvrouw die alles tot in de puntjes zal verzorgen. Jullie hoeven je op deze prachtige dag nergens zorgen over te maken en alleen maar te genieten van jullie trouwfeest aan zee. Als je aan het eind van de dag liever niet meer in de auto stapt maar wilt blijven overnachten dan kan dat ook. Wij kunnen een strandhuisje voor jullie boeken zodat je op loopafstand van het feest snel in je hotelkamer bent.

Strandtent Den Haag voor bedrijfsfeesten

Strandtent is de ideale plek voor teambuilding. Een gezellige, actieve dag aan het strand bij strandtent Den Haag is ideaal om elkaar als collega's eens van een andere kant te leren kennen. Voor alle weersomstandigheden hebben wij een passende daginvulling. Met elkaar zul je genieten van inspanning en ontspanning. Wij bieden diverse activiteiten en workshops aan. Wij hebben voldoende accommodatiemogelijkheden voor alle soorten feesten en partijen. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Wij staan garant voor service, kwaliteit en lekker eten. U kunt daar in een prachtige omgeving heerlijk van genieten.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking