Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Strandtent 14

Strandtent Den Haag

Zoekt u een strandtent Den Haag waar u kunt genieten van de zomerse dagen? Bent u op zoek naar een strandtent Den Haag voor het organiseren van een feestje of bedrijfsuitje? Strandtent 14 is de strandtent Den Haag die u zoekt. Strandtent 14 beschikt over een prachtige locatie aan de boulevard van Kijkduin. De afgelopen jaren wisten vele gasten ons te vinden en worden er met regelmaat feesten en partijen op onze locatie gevierd. Bent u benieuwd hoe onze locatie eruit ziet? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. Strijk neer op het terras en geniet van de ruime keuze van onze menukaart. U kunt bij ons ontbijten, lunchen en dineren. Ook met een grote groep mensen bent u bij ons van harte welkom. 

Feesten en partijen in een strandtent Den Haag?

Zoekt u een locatie of strandtent Den Haag voor een feestje? Bent u op zoek naar een locatie voor het geven van een feestje, familiedag of bedrijfsuitje? De locatie van onze strandtent Den Haag is voor u dé ideale locatie voor het geven van feesten en partijen voor een grote groep mensen. Strandtent 14 beschikt over een grote parkeergelegenheid waar u gratis uw auto kunt parkeren. Omdat de locatie van Strandtent 14 erg gunstig ligt kunt u het paviljoen gemakkelijk bereiken. U kunt gebruiken maken van het strand, ons terras en het binnengedeelte. Bij minder mooi weer kunt u genieten van de sfeervolle locatie in ons paviljoen. Strandtent 14 is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en partijen. Heeft u speciale wensen? Wij bespreken deze graag met u. Tijdens het organiseren van uw bedrijfsfeest of familiedag krijgt u een gastvrouw toegewezen. Zij neemt u alles uit handen zodat u zelf ook kunt genieten van een onvergetelijke dag.

Mogelijkheden bij Strandtent Den Haag

Naast het organiseren van feesten en partijen bent u bij strandtent Den Haag ook aan het juiste adres om het jawoord aan uw geliefde te geven. Wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie. Bij ons vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft om een onvergetelijke trouwdag te organiseren. Heeft u vragen over het geven van uw jawoord bij Strandtent 14? De medewerkers van Strandtent 14 staan graag voor u klaar en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw speciale dag. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden op onze unieke locatie tussen de duinen en bij de zee.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking