Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

GEOPEND T/M 1 OKTOBER • VERKLEINDE MENUKAART VA. 18 SEPTEMBER

Strandtent 14

Strandtent Den Haag

Voor optimaal genieten op een prachtige plek aan de kust waar je verwend wordt met het lekkerste eten is strandtent Den Haag de perfecte locatie. Strandtent 14 is die mooie plek tussen de zee en de duinen waar genieten centraal staat. Je kunt er terecht voor een heerlijk drankje of voor een uitgebreid ontbijt, lunch, diner of Beach BBQ. Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Eenmaal op de plek van bestemming aangekomen hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek, Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij strandtent Den Haag waar je gratis kunt parkeren. Je kunt ons vinden rechts onder het NH Atlantic Hotel, vanaf de boulevard is dat maar 5 minuten lopen. Onze strandtent is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat ook mensen die slecht ter been zijn het strand op kunnen. Op onze unieke locatie kunt u genieten van pure, eerlijke, dagverse en lokale producten.

Strandtent Den Haag als officiële trouwlocatie

Op zoek naar een strandtent Den Haag? Strandtent Den Haag is een officiële trouwlocatie. Als je trouwplannen hebt dan is Strandtent 14 de meest romantische plek om elkaar het jawoord te geven. Je kunt bij ons de hele bruiloft vieren of enkel een receptie of trouwfeest geven, maar waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag word! Jullie worden vooraf en tijdens de bruiloft begeleid door een gastvrouw die alles tot in de puntjes zal verzorgen. Jullie hoeven je op deze prachtige dag nergens zorgen over te maken en alleen maar te genieten van jullie trouwfeest aan zee. Als je aan het eind van de dag liever niet meer in de auto stapt maar wilt blijven overnachten dan kan dat ook. Wij kunnen een strandhuisje voor jullie boeken zodat je op loopafstand van het feest snel in je hotelkamer bent.

Strandtent Den Haag voor ultieme ontspanning

Ben je op zoek naar een strandtent Den Haag waar je kan genieten van een hapje en een drankje? Ben je op zoek naar een strandtent Den Haag waar je overweldigd wordt door een prachtige uitzicht? Zoek dan niet verder. Bij Strandtent 14 heb je het allemaal! Wij beschikken over een prachtige locatie tussen de zee en de duinen. Neem een kijkje op onze uitgebreide menukaart en geniet van de lekkerste hapjes en drankjes die wij je aanbieden. Na een heerlijke strandwandeling kun je neerploffen op ons terras, waar altijd wel een plekje te vinden is. Bij minder weer of als je de zon te warm vindt, hebben we binnen ook voldoende tafeltjes beschikbaar om even te ontspannen. Met regelmaat veranderen wij de menukaart en kun je genieten van smaakvolle gerechten, terwijl je geniet van een kop koffie of een verfrissend drankje. Strandtent 14 is gelegen Kijkduin. Je vindt ons op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. De plek waar genieten centraal staat onder het genot van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ! Kom langs in onze leuke strandtent Den Haag en geniet van de zonnestralen.

Strandtent Den Haag voor bruiloften en partijen

Strandtent Den Haag is meer dan alleen een strandtent. Onze locatie en strandclub leent zich perfect voor het organiseren van een feest. Je kan bij ons terecht voor het organiseren van een teambuildingsdag, het vieren van de liefde en het proosten op een verjaardag. De mogelijkheden bij Strandtent 14 zijn eindeloos. Sinds kort staan wij ook te boek als officiële trouw locatie. Wil je niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of 's avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee; wat je ook wilt, wij zorgen dat het een belevenis wordt. Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel. Onze locatie is perfect gelegen en ook mindervaliden kunnen gemakkelijk onze strandtent bereiken. Er is ook een strandrolstoel aanwezig. Daarnaast is er ook voldoende parkeergelegenheid, zodat iedereen zijn of haar auto veilig en dichtbij kan parkeren. Na een leuke activiteit op het strand kunnen wij de barbecue aansteken voor jouw gezelschap.

Strandtent Den Haag, unieke locatie

Midden in de natuur met de duinen en de zee als ons decor staat onze trots, Strandtent 14. Wij beschikken over een mooie plek tussen de zee en de duinen. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen, maar ook een voor een bite en een borrel ben je bij ons van harte welkom.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking