Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Lekker genieten op het strand!

Strandtent Duindorp

Strandtent Duindorp nodig?

Ben je op zoek naar een strandtent Duindorp? Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie waar je kunt genieten van een hapje en een drankje? Ben je op zoek naar een gezellig plek voor een trouwfeest, familiedag of bedrijfsuitje? Zoek dan niet verder. Als je op zoek bent naar een strandtent Duindorp ben je bij Strandtent 14 in Kijkduin aan het juiste adres. Wij bieden je een ruime menukaart aan zodat je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch en/of een smakelijk diner. Op een heerlijk locatie tussen de zee en de duinen vind je onze prachtige strandtent. Ben je benieuwd wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen je uit om een eens kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. 

Strandtent Duindorp voor feesten en partijen

Naast een hapje en een drankje ben je bij strandtent Duindorp ook aan het juiste adres om een familiedag, bedrijfsuitje of een trouwerij te organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer divers. Er is geen betere plek voor een geslaagde teambuilding dan op het strand bij strandtent Duindorp. Wij organiseren samen met jou een heerlijke dag aan het strand die je af kunt sluiten met een gezellige beach BBQ. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, bruiloften en familiefeesten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw speciale dag kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over. Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten. Je vindt ons op korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Eenmaal op de plek van bestemming aangekomen hoef je niet te ver zoeken naar een parkeerplek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat ook mensen die slecht ter been zijn het strand op kunnen. 

Strandtent Duindorp maakt ieder feest onvergetelijk!

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een gezellige familiedag, trouwerij of bedrijfsuitje te houden? Bij Strandtent 14 staan we graag voor je klaar. In de loop van de jaren hebben wij vele gasten geholpen met de organisatie van een gezellige dag. Ben je op zoek naar een locatie voor een hapje en een drankje of wil je een groot feest organiseren? Wij bespreken graag met jou alle mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar de ingrediënten voor een gezellige dag met vrienden, familie en collega's. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking