Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

CLOSED - OPEN IN MARCH 2023!

Strandtent 14

Strandtent Scheveningen

Ben je op zoek naar een strandtent Scheveningen voor een gezellige dag aan het strand? Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie tussen de zee en de duinen waar je kunt genieten van prachtig uitzicht en lekker eten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Strandtent 14 in Kijkduin. Midden in de natuur kun je genieten van een heerlijke lunch, een smaakvol diner of van een lekkere kop koffie. Onze unieke locatie is goed bereikbaar en op een heerlijke zomerse dag of na een strandwandeling kun je genieten van een verkoelend drankje in ons gezellige restaurant. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden en neem plaats op ons prachtige terras met een lekker drankje en hapje zodat je de sfeer kunt proeven die wij graag neerzetten. Als je op zoek bent naar een sfeervolle strandtent Scheveningen ben je bij Strandtent14 aan het juiste adres.

Ontdek alle mogelijkheden van onze strandtent Scheveningen

Wilt u meer weten over strandtent Scheveningen of bent u benieuwd wat wij voor uw feestdag kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Strandtent14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen en beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A12, A4 en A13 en vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. U vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Strandtent Scheveningen voor feesten en partijen

Ben je op zoek naar een strandtent Scheveningen waar je heerlijk kunt neerstrijken na een heerlijke strandwandeling? Op korte afstand van Scheveningen en Den Haag vind je Strandtent 14. Strandtent 14 ligt in Kijkduin op een unieke locatie tussen de duinen en de zee. Je kunt bij Strandtent Scheveningen genieten van een hapje en een drankje met een prachtig uitzicht! Bij ons staat genieten centraal; genieten van het heerlijke eten, het prachtige uitzicht en de vriendelijke bediening. Strandtent 14 biedt vele mogelijkheden. Je kunt bij ons heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. Ons team staat klaar om jou te verwennen met onze pure, eerlijke en lokale producten. Ook bij minder mooi weer is het heerlijk toeven bij Strandtent Scheveningen. Ons restaurant is een gezellige huiskamer aan zee met een uniek uitzicht waar je je heerlijk kunt ontspannen. Ook is Strandtent Scheveningen bij uitstek geschikt om je bruiloft, familiefeest of verjaardag te vieren of een gezellig teamuitje te houden met je collega's. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A12, A4 en A13 en ben je eenmaal bij ons gearriveerd dan hoef je niet lang rond te rijden tot je een parkeerplek vindt. Bij Strandtent 14 zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen die bovendien ook nog eens gratis zijn! Vanaf de boulevard is Strandtent 14 makkelijk aan te lopen. Wij zijn gelegen vlak onder het NH Atlantic Hotel. Vanaf het Deltaplein in Kijkduin is het ongeveer 5 minuten lopen. Ook met het openbaar vervoer zijn wij makkelijk bereikbaar. 

Strandtent Scheveningen is officiële trouwlocatie

Heb je trouwplannen en wil je deze speciale dag op een unieke, romantische locatie vieren? Strandtent 14 is een officiële trouwlocatie waar je de liefde op een fantastische manier kunt vieren. Hoe romantisch is het om elkaar het jawoord te geven op het strand! Wij maken er een onvergetelijke dag van. Ook als het weer minder is dan is ons sfeervolle restaurant een prachtige locatie voor een trouwceremonie. Als je er meer over wilt weten dan kun je altijd contact met ons opnemen. Er zijn al diverse stellen bij ons getrouwd en we luisteren graag naar jouw wensen. Onze gastvrouw begeleidt je graag voor en tijdens de bruiloft, eventueel in samenwerking met de ceremoniemeester. Bij Strandtent Scheveningen hoeven jullie op de grote dag enkel maar te genieten, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het maakt ons niet uit hoe je invulling geeft aan je trouwdag. Wil je enkel de ceremonie bij ons houden of enkel het trouwfeest vieren? Misschien spreekt de combinatie van een receptie met daarna een trouwfeest je aan. Alles is bespreekbaar, wij werken er graag aan mee om jou een geweldige trouwdag te bezorgen. Ben je na het feest te moe om nog naar huis te rijden en wil je onbezorgd kunnen proosten met familie en vrienden? Wij hebben voldoende accommodatiemogelijkheden om te overnachten. Makkelijker kan toch niet?!

Strandtent Scheveningen toegankelijk voor mindervaliden

Het strand bij Strandtent 14 wordt steeds toegankelijker voor mensen met een fysieke beperking. We vinden het heel belangrijk dat iedereen kan genieten van het strand en onze prachtige locatie. Daarom zijn wij blij met de diverse voorzieningen die er zijn zodat ook mindervaliden kunnen genieten van een dagje zon, zee en strand. Er zijn invalidentoiletten op het strand en je kunt als onze bezoeker een duwstrandrolstoel lenen. Het is zelfs mogelijk om met een beperking de zee in te gaan! Hiervoor hebben wij een Tiralo 2 beschikbaar. De Tiralo 2 is een uniek strand- en waterrolstoel die het mogelijk maakt om in zee te zwemmen. Alles wat hoort bij een zomers strandbezoek maken wij mogelijk voor mensen met een beperking. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om een bezoek te brengen aan onze accommodatie, er hoeft niemand achter te blijven. Iedereen is hartelijk welkom bij ons. Wij zijn er trots op dat wij beschikken over het 'Green Key' duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Strandtent 14 vindt duurzaamheid belangrijk en past dat overal toe. We gaan zuinig omgaan met energie en water, maken milieuvriendelijk schoon, recyclen en werken met biologische voeding en producten met een keurmerk.

Teamuitje in Scheveningen

Strandtent Scheveningen is de ideale locatie voor een gezellige dag met collega's. De prachtige omgeving van zand, zee en duinen zorgt alleen al voor een ontspannen sfeer. De kust is de perfecte plek voor teambuilding. Wij bieden volop mogelijkheden om je team eens op een hele andere manier bezig te zien. Geen werkkleding en geen laptop, maar een creatieve activiteit die plezier en ontspanning geeft zoals een volleybal toernooi, expeditie Robinson, een foodtruckfestival powerkiten of een cocktail workshop. Stuk voor stuk activiteiten waardoor je op een andere manier naar je collega's gaat kijken. Na deze plezierige inspanning is het natuurlijk fijn om heerlijk te genieten van een heerlijke BBQ of een diner. Strandtent 14 biedt heel veel mogelijkheden voor een geslaagd teamuitje. Wij vertellen je er graag meer over. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Als je iets te vieren hebt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt het zo bont maken als je maar wilt, je vindt ons aan je zijde!

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Aanvraag voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking