Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Strandtent 14

Strandtent Scheveningen

Waar kun je nu beter ontspannen dan op een fraaie locatie aan de kust waar je verwend wordt met heerlijk eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Strandtent Scheveningen is een mooie plek tussen de zee en de duinen waar genieten centraal staat. Je kunt er terecht voor een heerlijk drankje en voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of uitgebreide Beach BBQ. Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Eenmaal op de plek van bestemming aangekomen hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij Strandtent Scheveningen waar je gratis kunt parkeren. Je kunt ons vinden rechts onder het NH Atlantic Hotel, vanaf de boulevard is dat makkelijk aan te lopen. Onze strandtent is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat mensen die slecht ter been zijn ook het strand op kunnen. Op ons unieke plekje staat genieten centraal. Wij serveren pure, eerlijke, dagverse en lokale producten.

Strandtent Scheveningen als officiële trouwlocatie

Op zoek naar een strandtent Scheveningen? Strandtent Scheveningen is een officiële trouwlocatie. Als je trouwplannen hebt dan is Strandtent 14 de meest romantische plek om elkaar het jawoord te geven. Je kunt bij ons de hele bruiloft vieren of enkel een receptie geven, maar welke vorm je ook kiest, het wordt een dag om nooit meer te vergeten! Jullie worden vooraf en tijdens de bruiloft begeleid door een gastvrouw die alles tot in de puntjes zal verzorgen, eventueel samen met de ceremoniemeester. Jullie hoeven je op deze prachtige dag nergens zorgen over te maken en alleen maar te genieten van jullie trouwfeest aan zee. Als je aan het eind van een geslaagd feest het liefst niet meer in de auto stapt maar wilt blijven overnachten dan kan dat ook. Wij kunnen een strandhuisje boeken zodat je op loopafstand van het feest snel in je hotelkamer bent.

Iets organiseren bij strandtent Scheveningen?

Er is geen betere plek voor teambuilding dan aan de kust bij Strandtent Scheveningen. Een gezellige, actieve dag aan het strand om elkaar als collega's eens van een andere kant te leren kennen, daar is onze locatie ideaal voor. Voor alle weersomstandigheden hebben wij een passende daginvulling. Wij bieden diverse activiteiten en workshops aan. Wij hebben voldoende accommodatiemogelijkheden voor alle soorten feesten en partijen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Een bezoek aan Strandtent 14 betekent dat je in een prachtige omgeving kunt genieten van heerlijk eten. Wij staan garant voor service, kwaliteit en lekker eten!

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking