Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

GEOPEND T/M 1 OKTOBER • VERKLEINDE MENUKAART VA. 18 SEPTEMBER

Strandtent 14

Strandtent Scheveningen

Ben je de standaard strandtenten zat en zoek je een mooi gelegen strandtent Scheveningen? Wil je een prachtig terras, midden in de natuur, maar ook dichtbij parkeren bij jouw strandtent Scheveningen? Zoek niet verder, want Strandtent 14 is alles wat je wilt. Zoals wij altijd zeggen en je in het Lookbook op onze website kunt zien, ligt strandtent Scheveningen Strandtent 14 in een prachtig decor van duinen en zee. Je parkeert gratis, superdichtbij en in onze strandtent Scheveningen hebben we voor mensen die wat minder uit de voeten kunnen, een strandrolstoel beschikbaar. Zo kun je met iedereen genieten van:

 • een heerlijk ontbijt,

 • een toffe lunch,

 • een uitgebreid diner,

 • een walking dinner,

 • een spetterende beach barbecue.

We hebben lekkere drankjes gekoeld staan, prima wijnen onder de kurk en een keur aan biertjes op tap. We werken met pure, eerlijke en lokale producten. Is het weer iets minder? Dan ben je binnen in onze strandtent Scheveningen van harte welkom, waar een onze huiskamer en kachels een knusse sfeer brengen. Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag, en is goed bereikbaar vanaf de A12, A4 en A13. Ter plaatse zijn we gemakkelijk te vinden: vanaf de boulevard loop je naar rechtsonder, langs het NH Atlantic Hotel.

Strandtent Scheveningen voor feesten en partijen

Zoek je misschien een strandtent Scheveningen als plaats voor een groot feest of een grote partij? Ook dan ben je bij Strandtent 14 aan het goede adres. Onze strandtent Scheveningen is een officiële trouwlocatie en een bijzonder romantische plek om te trouwen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen je bruiloft of de receptie bij ons te vieren. Een vaste gastvrouw spreekt alles tot in detail met jullie af en begeleidt jullie vooraf en gedurende de dag. Samen met jullie ceremoniemeester maken we er zo een dag van die jullie nooit meer zullen vergeten. Willen jullie niet moe naar huis rijden, maar liever blijven slapen? En jullie gasten ook? Wij boeken strandhuisjes op loopafstand voor jullie. Net als bruiloften zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfsfeestjes. Er is echt geen betere plek te bedenken voor een dag van inspiratie, teambuilding en puur genieten. We bieden veel verschillende activiteiten en workshops. Inspanning en ontspanning gaan deze dag bij strandtent Scheveningen hand in hand. Na inspanning genieten jullie op het terras van de meeuwen, de golven en de zonsondergang. Een moment in Strandtent 14 op kleinere schaal? Kom bij ons je verjaardag, jubileum of familiedag vieren. We hebben voor elk wat wils.

Strandtent Scheveningen milieubewust

Strandtent Scheveningen is zich zeer bewust van de kwetsbaarheid van de natuur. Daarom werken wij zo min mogelijk met plastic en vervangen we plastic producten, waar dat mogelijk is, met eco-vriendelijke alternatieven. We zijn onderdeel van de Plastic Vrij Terras beweging, ontstaan in de Duurzaamheidskring Strandpaviljoens in Den Haag, waar veertien paviljoens samen de keuze maakten alle single-use plastic van hun terras te weren. We dragen het Green Key Goud, het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche. We gaan zuinig om met energie en water, maken milieuvriendelijk schoon, we recyclen en we maken doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk.

Waarom Strandtent 14?

 • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
 • mooie plek tussen de zee en de duinen
 • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
 • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
 • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
 • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
 • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking