Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Strandtent 14

Strandtent Scheveningen

Ben je op zoek naar een sfeervolle strandtent Scheveningen waar je terecht kunt voor een uitgebreide menukaart? Ben je op zoek naar een strandtent Scheveningen op een toplocatie aan het strand? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Strandtent 14 in Kijkduin. Omdat wij uniek gelegen zijn tussen de zee en de duinen is onze locatie bijzonder geschikt voor een heerlijke stranddag. Ook voor het organiseren van een familiedag, teambuilding dag met collega's of voor een trouwdag ben je bij ons aan het juiste adres. De keuze is helemaal aan jou! Ben je benieuwd wat strandtent Scheveningen voor je kan betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons aanbod en de mogelijkheden om een geslaagde dag met vrienden en familie door te brengen. 

Strandtent 14, de sfeervolle strandtent Scheveningen!

Strandtent Scheveningen, Strandtent 14 is gevestigd in Kijkduin. Je vindt ons op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag op een unieke locatie aan het strand. Wij bieden jullie de ideale plek aan om elkaar het jawoord te geven. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van feesten en partijen weten wij als geen ander hoe wij jullie dag tot in de puntjes kunnen verzorgen. Wij zijn uitgeroepen tot een officiële trouwlocatie waar al vele liefdesparen elkaar het jawoord hebben gegeven. Omdat wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid is er plaats genoeg voor iedereen en het parkeren is bovendien gratis. Strandtent Scheveningen is toegankelijk voor mindervaliden. Er is zelfs een strandrolstoel aanwezig. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en de A4. Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder NH Atlantic hotel. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Wij gaan graag voor jullie grote dag aan de slag!

Ervaar de mogelijkheden bij ons strandtent Scheveningen

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden die Strandtent 14 te bieden heeft? Ben je benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden om elkaar het jawoord te geven? Ben je op zoek naar een unieke plek waar je gezellig kunt dineren met vrienden of familie? Bij Strandtent 14 kan het allemaal!. Neem eens een kijkje op deze website en laat je verrassen door ons uitgebreide ontbijt-, lunch- en diner menu. Er is voor elk wat wils! Bij ons staat genieten centraal en dat merkt u aan onze gerechten, de unieke locatie en de sfeer. 

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking