Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Strandtent 14

Strandtent Scheveningen

Ben je op zoek naar een strandtent Scheveningen voor een gezellige dag aan het strand? Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie tussen de zee en de duinen waar je kunt genieten van prachtig uitzicht en lekker eten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Strandtent 14 in Kijkduin. Midden in de natuur kun je genieten van een heerlijke lunch, een smaakvol diner of van een lekkere kop koffie. Onze unieke locatie is goed bereikbaar en op een heerlijke zomerse dag of na een strandwandeling kun je genieten van een verkoelend drankje in ons gezellige restaurant. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden en neem plaats op ons prachtige terras met een lekker drankje en hapje zodat je de sfeer kunt proeven die wij graag neerzetten. Als je op zoek bent naar een sfeervolle strandtent Scheveningen ben je bij Strandtent14 aan het juiste adres.

Ontdek alle mogelijkheden van onze strandtent Scheveningen

Wilt u meer weten over strandtent Scheveningen of bent u benieuwd wat wij voor uw feestdag kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Strandtent14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen en beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A12, A4 en A13 en vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. U vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Strandtent Scheveningen voor feesten en partijen

Ben je op zoek naar een strandtent Scheveningen? Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij strandtent Scheveningen. Midden in de natuur met de duinen en de zee als ons decor staat onze trots, Strandtent 14. Door de jaren heen hebben wij onze strandtent Scheveningen steeds verder om kunnen toveren tot een prachtige plek, waar al onze gasten iedere dag kunnen genieten van prachtig uitzicht en de lekkerste gerechten. Na een lange stranddag is niets fijner en lekkerder om nog even na te borrelen en te eten op een prachtig terras. Door onze gunstige ligging kun je bij ons altijd genieten van de ondergaande zon, terwijl je geniet van een kop koffie, een koud biertje en een heerlijke bite. Naast onze uitgebreide menukaart met smaakvolle hapjes en drankjes kun je bij ons ook terecht voor het vieren van de liefde, het organiseren van een bedrijfsuitje en voor het vieren van een jubileum. Strandtent Scheveningen is gespecialiseerd in bruiloften en partijen en beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A12, A4 en A13 en vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een feest of wil je meer weten over een het reserveren van een tafel op ons zonovergoten terras? Je kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast zijn wij te allen tijde bereikbaar voor al je vragen en vertellen we je graag meer over de passende mogelijkheden voor jou dag bij strandtent Scheveningen.

Feesten en partijen bij Strandtent Scheveningen

Bij Strandtent Scheveningen ben je aan het juiste adres om feesten en partijen te organiseren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en wij weten als geen ander hoe wij jouw dag goed kunnen indelen. Onze locatie is groot en sfeervol genoeg om een perfecte dag voor vrienden, familie en collega's op maat te organiseren. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in het organiseren van feesten en partijen. Ook voor het organiseren van een teambuilding dag of bedrijfsuitje kun je bij ons goed uit de voeten. Ook bij minder goed weer kun je genieten bij Strandtent 14. In onze sfeervolle strandtent kun je gezellig binnen borrelen aan onze hoge tafels of bij de open haard. Heb je vandaag een teambuilding- of familiedag georganiseerd, maar zijn de weergoden ons minder goed gezind? Wij hebben bij elk weerscenario een passende daginvulling en denken graag met jullie mee. Bij Strandtent 14 kun je midden in de natuur je genieten van een heerlijke lunch, een smaakvol diner of van een lekkere kop koffie. Onze unieke locatie is goed bereikbaar, ook voor mindervaliden. Bij ons vind je dé plek waar genieten centraal staat. Door onze uitgebreide menukaart en lekkere drankjes kun je genieten van een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ met vrienden, familie of met je collega's. Stap binnen in onze huiskamer aan zee, waar ons team klaar staat om jou te verwennen met onze pure, eerlijke en lokale producten. 

Trouwen bij strandtent Scheveningen

Vandaag de dag is Strandtent 14 een officiële trouwlocatie, waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. Ons decor biedt een prachtige locatie om de liefde te vieren met familie en vrienden. Wij begrijpen als geen ander dat jullie dag tot in de puntjes verzorgd moet worden. Jullie zullen vooraf en tijdens de bruiloft begeleid worden door een gastvrouw. Zij zal alles tot in de puntjes voor jullie verzorgen, eventueel samen met de ceremoniemeester. Hierdoor houden wij de lijnen kort en kunnen wij snel acteren op veranderingen. Wij zorgen ervoor dat jullie dag perfect word georganiseerd. Wil je niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of 's avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee; wat je ook wilt, wij zorgen dat het een belevenis wordt. Mocht je aan het eind van een geslaagd feest, moe en voldaan het liefst direct naar jullie kamer willen, dan kunnen wij een strandhuisje voor jullie boeken. Aangezien wij dichtbij het Atlantic Hotel gevestigd zijn, bieden wij onze gasten ook de mogelijkheid om in het hotel te overnachten. Zo zijn jullie en jullie gasten op loopafstand van het feest snel in je hotelkamer. 

Strandtent 14 is duurzaam

Strandtent 14 draagt de 'Green Key goud'. Dit is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Strandtent 14 werkt hier graag aan mee en wij gaan bijvoorbeeld zuinig om met energie en water, wij werken milieuvriendelijk, recyclen en maken doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk. Dagelijks zetten wij onze voetdruk in het zand, maar deze voetdruk proberen wij ook te minimaliseren voor de natuur. Wij werken zo min mogelijk met plastic en vervangen, waar mogelijk, deze voor eco-vriendelijke alternatieven. Als iedereen na een dagje strand rondkijkt en het afval in de prullenbakken, gooit houden wij het strand rondom Strandtent 14 schoon en kan iedereen daar 365 dagen in het jaar optimaal van genieten. Doe je mee?

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking