Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN OPEN VOOR TAKE-AWAY!

Strandtent 14

Strandtent Scheveningen

Ben je op zoek naar een sfeervolle strandtent Scheveningen? Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een hapje en een drankje maar waar je ook een familiedag, trouwerij of een evenement kunt houden? Zoek dan niet verder. Je bent harte welkom bij Strandtent 14 in Scheveningen. Door de jaren heen hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en vele klanten weten ons te vinden. Al onze gasten komen genieten en ontspannen op onze mooie locatie aan het strand. Tijdens zomerse dagen kun je genieten van een heerlijke maaltijd van de barbecue met een koud drankje. Daarnaast is onze locatie geschikt voor feesten en partijen en weten wij als geen ander hoe wij jullie dag fantastisch kunnen maken. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat er allemaal mogelijk is bij Strandtent 14? Kijk dan eens rond op deze website. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jullie feestdag. Voor een gezellige strandtent Scheveningen ben je bij Strandtent 14 aan het juiste adres. 

Strandtent 14, de sfeervolle strandtent Scheveningen!

Zoek je een Strandtent Scheveningen? Strandtent 14 heeft in de afgelopen jaren de mogelijkheden om een feest te vieren steeds verder uit kunnen breiden. Sinds kort zijn wij een officiële trouwlocatie zodat jullie elkaar ook het jawoord kunnen geven. Jullie hebben de keuze om elkaar het jawoord te geven met de voeten in het zand of, als de weergoden ons minder goed gezind zijn, in onze strandtent. De mogelijkheden voor het vieren van jullie bruiloft zijn eindeloos bij strandtent Scheveningen. Strandtent14 vinden jullie in Kijkduin. Op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag ligt onze prachtige strandtent Scheveningen. Heeft u een grote familie en veel vrienden op de gastenlijst staan? Dat is geen enkel probleem. Wij beschikken over voldoende parkeerplaatsen. Behalve voor een evenement of feest ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een hapje en een drankje. Op een mooie plek tussen de zee en de duinen kun je genieten van een heerlijke barbecue met een koud drankje. Onze locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is zelfs een strandrolstoel aanwezig. 

Ervaar de mogelijkheden bij ons strandtent Scheveningen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een feestje te vieren bij Strandtent 14? Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door onze prachtige locatie en unieke mogelijkheden. Strandtent 14 is goed bereikbaar vanaf de A12, A4 en A13. Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic hotel. 

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking