Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Strandtent 14

Strandtent Scheveningen

Ben je op zoek naar een strandtent Scheveningen waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner? Ben je op zoek naar een locatie waar je heerlijk kunt genieten aan het eind van een zomerse dag? Zoek dan niet verder! Wij heten je van harte welkom bij Strandtent Scheveningen in Kijkduin. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij een lekker en passend menu voor onze gasten klaar kunnen maken. Kom genieten van een lekker kopje koffie of een heerlijk gerecht op een toplocatie tussen de zee en de duinen. Wij bieden onze gasten een ruime menukaart zodat er voor iedereen wel iets lekkers bijzit. Ook aan de kleinsten is gedacht. Terwijl u nipt van een koud drankje geniet u van een ondergaande zon. Neem eens een kijkje op deze website en laat je verrassen door ons uitgebreide ontbijt-, lunch- en diner menu. Hebben jullie na een lange dag zin om even uit te rusten? Kom langs voor een hapje en een koel drankje. Voor een strandtent Scheveningen ben je bij Strandtent 14 aan het juiste adres. 

Strandtent Scheveningen, meer dan een strandtent

Bij Strandtent 14 ben je niet alleen welkom voor een hapje en een drankje maar wij bieden ook de mogelijkheid aan om een familiedag of een teambuilding dag met collega's te organiseren. Wij zijn ook een officiële trouwlocatie waar koppels elkaar het jawoord kunnen geven in een prachtige omgeving. Jullie kunnen trouwen op het strand maar ook in onze strandtent is er voldoende plek voor het vieren van jullie dag. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van feesten en partijen weten wij als geen ander hoe wij deze bijzondere dag tot in de puntjes kunnen verzorgen. Strandtent Scheveningen beschikt over een ruime parkeergelegenheid zodat er altijd voldoende plek is voor alle gasten. Daarnaast is Strandtent Scheveningen ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig.

Ontdek alle mogelijkheden van onze strandtent Scheveningen

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden die Strandtent 14 te bieden heeft? Wij vertellen je daar graag meer over. Je vindt ons op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag op een unieke locatie aan het strand. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en de A4. Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder NH Atlantic hotel. Bij ons vind je dé plek waar genieten centraal staat.  Kom langs voor een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ!

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking