Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

Wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Strandtent 14

Strandtent Scheveningen

Op zoek naar een strandtent Scheveningen? Welkom bij Strandtent 14, uw Strandtent Scheveningen. Strandtent 14 is een prachtige strandpaviljoen aan de kust van Kijkduin. Uitkijkend over het strand, genieten van de ruige zee en het heerlijke zonnetje, daarvoor kunt u terecht op ons fijne terras bij ons strandtent Scheveningen. Bij Strandtent 14 zult u dit allemaal echt gaan ervaren! Strandtent Scheveningen staat beter bekend als Strandtent 14 die u gemakkelijk kunt vinden onder het NH Atlantic Hotel aan de boulevard van Kijkduin. Strandtent 14 is vlakbij Den Haag en Scheveningen. U kunt hier genieten van de eerste zonnestralen, een heerlijke avondzon of een zomerse dag! Ook met wat minder weer kunt u binnen heerlijk bij de open haard zitten en genieten van een hapje en een drankje. Strandtent Scheveningen beschikt over een uitgebreide menukaart waar u ontbijt, lunch en diner aantreft. Komt u ook genieten van een heerlijke dag bij Strandtent 14?

Strandtent Scheveningen, lekker bereikbaar!

Lekker uitwaaien op het strand of genieten van een heerlijk zomers dagje Scheveningen? Kom langs bij onze strandtent Scheveningen. Bent u toe aan een dagje genieten aan het strand van Kijkduin? Heeft u een feestje bij Strandtent 14 en vraagt u zich af of u makkelijk kunt parkeren? Het is simpel om met uw auto bij Strandtent 14 te komen omdat u via de A12, A4 en de A3 gemakkelijk de boulevard van Kijkduin kunt vinden en u uw auto gratis kunt parkeren om de hoek bij Strandtent 14. Zij beschikken over een ruime parkeergelegenheid waar ook mindervalide gemakkelijk kunnen komen. Strandtent 14 beschikt over een strandrolstoel zodat iedereen kan genieten van onze hapjes en drankjes. Naast het paviljoen vindt u genoeg gelegenheid om te overnachten.

Iets organiseren bij strandtent Scheveningen?

Onze Strandtent Scheveningen is behalve een heerlijke strandtent ook geschikt voor het vieren van feesten en partijen. Bent u op zoek naar een unieke locatie waar u het jawoord kunt geven, een bedrijfsuitje kunt organiseren of uw verjaardagsborrel kunt drinken? Bij Strandtent 14 bent u aan het juiste adres voor het vieren van uw speciale dag. Strandtent 14 is een officiële trouwlocatie. Wij beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het vieren van een feestje. Bent u op zoek naar een locatie waar u een receptie kunt geven of een avondfeest? Bij Strandtent 14 vindt u verschillende mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een walking diner te organiseren. Bent u benieuwd wat Strandtent 14 voor uw feestje kan betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van Strandtent 14. Zij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijfsfeestje, teambuilding, verjaardagsborrel of trouwceremonie.

Waarom Strandtent 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking