Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

Wij zijn tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Strandtent 14

Strandtent Ter Heide

Op zoek naar een strandtent Ter Heide? Bent u op zoek naar een strandtent waar u de hele dag kunt genieten van de zon, zee en het strand? Bent u toe aan een dagje ontspanning aan de kust van Nederland? Zoekt u een leuke en relaxte strandtent waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en een koud drankje? In onze strandtent ter Heide bent u aan het juiste adres. Bij de eerste zonnestralen kunt u genieten op het ruime terras terwijl uw kinderen in het zand spelen. Een ontspannen dag beleeft u bij strandtent ter Heide! 

Vele mogelijkheden bij strandtent ter Heide

Bij strandtent ter Heide kunt u de hele dag genieten van een zonnetje en een hapje en een drankje. Strandtent ter Heide beschikt over een uitgebreide menu kaart waar u in de morgen al kunt genieten van een ontbijtje met een vers sapje. Als u eenmaal bent neergestreken op het terras hoeft u nergens meer naartoe! Strandtent ter Heide staat bekend om zijn goede service, gastvrijheid en heerlijke gerechten. Naast het genieten van een dagje strand kunt u bij strandtent ter Heide ook terecht voor het organiseren van feesten en partijen. Zoekt u een locatie voor een familiedag waar kleine kinderen zich prima kunnen vermaken? Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een kinderfeestje of wilt u uw jawoord geven op het strand bij ter Heide? U bent bij strandtent ter Heide aan het juiste adres als u op zoek bent naar een officiële trouwlocatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering, feestje of trouwerij? Neem vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van strandtent ter Heide en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die zij u aanbieden.

Over onze strandtent Ter Heide

Strandtent ter Heide is een officiële trouwlocatie. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u graag een vakantiegevoel wilt creëren op uw eigen trouwdag. Kunt u het zich al voorstellen dat op een zomerse dag al uw gasten genieten van het zonnetje en samen met u uw mooiste dag vieren? U kunt uw jawoord geven op het strand bij strandtent ter Heide. Zoekt u een locatie voor een trouwreceptie of zoekt u een locatie waar u uw trouwfeest kunt vieren? Ook hiervoor bent u bij strandtent ter Heide aan het juiste adres! De mogelijkheden voor het vieren van uw trouwdag zijn zeer divers bij strandtent ter Heide. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom kiezen voor strandtent ter Heide?

  • Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag.
  • officiële trouwlocatie.
  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking