Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Strandtent 14

Strandtent Ter Heijde

Strandtent Ter Heijde is de plek waar genieten centraal staat. Strandtent 14 is een prachtige locatie tussen de zee en de duinen waar je verwend wordt met het lekkerste eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Je kunt er terecht voor een heerlijk drankje of voor een uitgebreid ontbijt, lunch, diner of Beach BBQ. Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Eenmaal op de plek van bestemming aangekomen hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij strandtent Ter Heijde waar je gratis kunt parkeren. Je kunt ons vinden rechts onder het NH Atlantic Hotel, vanaf de boulevard is dat makkelijk aan te lopen. Onze strandtent is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat ook mensen die slecht ter been zijn het strand op kunnen. Op onze unieke locatie kunt u genieten van pure, eerlijke, dagverse en lokale producten.

Strandtent Ter Heijde als officiële trouwlocatie

Op zoek naar een strandtent Ter Heijde als feestlocatie? Strandtent Ter Heijde is een officiële trouwlocatie. Als je trouwplannen hebt dan is Strandtent 14 de meest romantische plek om elkaar het jawoord te geven. Je kunt bij ons de hele bruiloft vieren of enkel een receptie of trouwfeest geven, maar waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Jullie worden vooraf en tijdens de bruiloft begeleid door een gastvrouw die alles tot in de puntjes zal verzorgen. Jullie hoeven je op deze prachtige dag nergens zorgen over te maken en alleen maar te genieten van jullie trouwfeest aan zee. Als je aan het eind van de dag liever niet meer in de auto stapt maar wilt blijven overnachten dan kan dat ook. Wij kunnen een strandhuisje voor jullie boeken zodat je op loopafstand van het feest snel in je hotelkamer bent.

Over onze strandtent Ter Heijde

Er is geen betere plek voor teambuilding dan aan de kust bij strandtent Ter Heijde. Een gezellige, actieve dag aan het strand is ideaal om elkaar als collega's eens van een andere kant te leren kennen. Voor alle weersomstandigheden hebben wij een passende daginvulling. Wij bieden diverse activiteiten en workshops aan. Wij hebben voldoende accommodatiemogelijkheden voor alle soorten feesten en partijen. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Een bezoek aan Strandtent 14 betekent dat je in een prachtige omgeving kunt genieten van heerlijk eten. Wij staan garant voor service, kwaliteit en lekker eten!

Waarom kiezen voor strandtent ter Heide?

  • Strandtent 14 ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag.
  • officiële trouwlocatie.
  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervaliden (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking