Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

OPEN VANAF 16 MAART

Jouw dag

Trouwen aan het strand

Hebben jullie de wens om te trouwen aan het strand? Zijn jullie op zoek naar een prachtig plek voor het vieren van de liefde met jullie familie en vrienden? Zoek dan niet verder. Bij Strandtent 14 in Kijkduin zijn jullie aan het juiste adres voor de organisatie van trouwen aan het strand op een unieke locatie. Door de jaren heen hebben wij vele koppels aan elkaar verbonden en is onze locatie een geschikte locatie gebleken voor het vieren van een groot feest, een intieme setting of om van een feestavond te organiseren. De mogelijkheden bij Strandtent 14 zijn eindeloos en zeer divers. Naast de mogelijkheden om elkaar het jawoord te geven bieden wij onze gasten ook een uitgebreide en veelzijdige menukaart aan. Laat je verrassen door onze smaakvolle gerechten. Wij zijn de plek waar genieten centraal staat onder het genot van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ!

Trouwen aan het strand bij Strandtent 14?

Willen jullie graag trouwen aan het strand? Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie in de buurt van Kijkduin om elkaar het ja-woord te geven? Zoek dan niet verder. We heten jullie van harte welkom bij Strandtent 14. Strandtent 14 is gevestigd in Kijkduin, op korte afstand van Den Haag en Scheveningen. Onze unieke locatie leent zich perfect voor feesten en partijen aan het strand en wij denken dan ook graag met je mee over het organiseren van jullie mooie dag. Bij een trouwerij komt veel kijken en wij begrijpen dat dat een lastige opgave kan zijn. Strandtent 14 beschikt over een eigen gastvrouw, die jullie van het begin tot het einde begeleidt. Samen met jullie ceremoniemeester zal zij de puntjes op de i zetten voor jullie trouwdag. Trouwen aan het strand is een unieke belevenis, die wij iedereen willen laten meemaken. Wij ontzorgen jullie van a tot z en laten jullie graag kennismaken met de mogelijkheden die wij jullie aan kunnen bieden op onze locatie. Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? We nodigen jullie graag uit om een kijkje te komen nemen in onze beach club. Proef de sfeer die wij graag voor jullie neerzetten en bespreek met ons vrijblijvend jullie wensen.

Trouwen aan het strand bij Strandtent 14

Midden in de natuur met de duinen en de zee als ons decor staat onze trots, Strandtent 14. Onze locatie leent zich perfect voor het organiseren van het vieren van de liefde met familie en vrienden. Hebben jullie speciale wensen? We denken met jullie mee en geven jullie graag advies. Wil je niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of 's avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee? Wat je ook wilt, wij zorgen dat het een belevenis wordt. Bij Strandtent 14 vind je een plek waar genieten centraal staat. Je hoeft bij ons niet je gehele dag te vieren, wij kunnen ook een borrel voor je organiseren of alleen het eten. De keuze is helemaal aan jullie. We kunnen jullie onder het genot van een drankje gecombineerd met een lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ verwennen tot in de late uurtjes. Mochten jullie aan het eind van een geslaagd feest, moe en voldaan het liefst direct naar jullie kamer willen, dan kunnen wij een strandhuisje voor jullie boeken. Zo zijn jullie op loopafstand van het feest, snel in je hotelkamer. We vernemen graag jullie wensen en gaan aan de slag om jullie de dag van jullie leven te bezorgen!

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking