Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF 15 MAART WEER OPEN!

Jouw dag

Trouwen aan het strand

Trouwen aan het strand is de droom van vele bruidsparen. Het geluid van de golven op de achtergrond, het zand tussen je tenen en de zon die langzaam ondergaat; het geeft een romantische sfeer aan jullie huwelijk. Het strand biedt een prachtige natuurlijke omgeving waar jullie samen met jullie gasten kunnen genieten van een onvergetelijke dag. Een strandbruiloft is ideaal voor stellen die houden van een relaxte en informele sfeer. Bij Strandtent 14 in Kijkduin is het mogelijk om te trouwen aan het strand en daarna te feesten in de sfeervolle strandtent. Wij beschikken over veel ervaring met het organiseren van strandbruiloften, en ons professionele team staat voor jullie klaar om jullie droomdag werkelijkheid te maken. Strandtent 14 een ideale locatie om te trouwen aan het strand, met vele voordelen en mogelijkheden om de grote dag onvergetelijk te maken. Ben je benieuwd hoe wij jullie dag tot in de puntjes kunnen organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord. Daarnaast kan je alvast een kijkje komen nemen op onze locatie. Proef de sfeer!

Strandtent 14, de mooiste locatie voor trouwen aan het strand

Trouwen aan het strand bij Strandtent 14 is een betoverende ervaring die de romantiek van de kust omarmt en een onvergetelijke bruiloft garandeert. Gelegen aan de prachtige kust van Kijkduin biedt Strandtent 14 de perfecte setting voor een idyllische strandbruiloft. Het zachte zand en het geruis van de golven dienen als een natuurlijk decor voor de ceremonie, waar het ja-woord wordt uitgesproken met de zee als getuige en de horizon als achtergrond. Wat onze locatie voor trouwen aan het strand extra speciaal maakt, is de mogelijkheid om de ceremonie direct aan het strand te houden. De bruid en bruidegom kunnen letterlijk in het zand treden en hun geloften uitspreken terwijl de zon ondergaat over de Noordzee. Strandtent 14 biedt verschillende mogelijkheden voor de ceremonie, van een romantische boog versierd met bloemen tot een informele opstelling met blote voeten in het zand. De flexibiliteit van de locatie zorgt ervoor dat de bruiloft precies past bij de stijl en wensen van het bruidspaar.

Trouwen aan het strand bij Strandtent 14

Na de ceremonie kunnen de bruid en bruidegom samen met hun gasten genieten van een feestelijke receptie in de sfeervolle beach club van Strandtent 14. Met een adembenemend uitzicht op de zee, heerlijke drankjes en culinaire hoogstandjes, wordt de bruiloft voortgezet in een ontspannen en feestelijke sfeer. Het ervaren personeel van Strandtent 14 staat klaar om het bruidspaar te ondersteunen bij het plannen van de perfecte bruiloftsreceptie, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld. Het culinaire aspect van de bruiloft wordt ook in de spotlight gezet bij Strandtent 14. Het menu is samengesteld met verse en smaakvolle gerechten die passen bij de sfeer van de locatie. Of het nu gaat om een uitgebreid diner met uitzicht op de ondergaande zon of een informele barbecue op het strand, Strandtent 14 zorgt ervoor dat het culinaire aspect van de bruiloft een onvergetelijke indruk achterlaat.

Trouwen aan het strand, puntjes op de i

Het plannen van een bruiloft aan het strand bij Strandtent 14 betekent dat elk detail wordt verzorgd door een ervaren team dat zich inzet om de dromen van het bruidspaar werkelijkheid te laten worden. Van de ceremonie tot het diner en het feest, Strandtent 14 biedt de perfecte omgeving voor een romantische en zorgeloze trouwdag aan de Nederlandse kust. Laat de golven jullie liefdesverhaal begeleiden en maak van jullie huwelijk een onvergetelijk avontuur op het strand. Ben je benieuwd hoe wij jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking