Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Jouw dag

Trouwen op het strand

Wilt u trouwen op het strand? Bent u op zoek naar een toplocatie waar u het ja-woord kunt geven aan elkaar? Bij Strandtent 14 bent u aan het juiste adres voor trouwen op het strand. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres voor uw droomdag. Tegenwoordig zijn wij een officiële trouwlocatie waar u de liefde met elkaar kunt vieren. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw bruiloft? Wij raden het u aan om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor verdere informatie. Trouwen op het strand laat u verzorgen door de experts van Strandtent 14. Strandtent 14 is gevestigd tussen de zee en de duinen van het mooie Kijkduin. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Trouwen op het strand op een top locatie

Is het uw droom om te trouwen op het strand? Voor een unieke locatie om elkaar het ja-woord te geven bent u bij de gastvrouwen van Strandtent 14 in goede handen voor het trouwen op het strand. Midden in de natuur met de duinen en de zee als decor staat onze trots: Strandtent14. Wij doen er alles aan om uw wensen te verwezenlijken. Wij begrijpen als geen ander dat u deze dag tot in de puntjes perfect wilt hebben. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag uw wensen en koppelen wij u aan één van onze gastvrouwen. Vanaf de eerste dag van overleg tot aan uw trouwdag is zij het vaste aanspreekpunt. Strandtent 14 is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en partijen en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan. Er is bij onze locatie voldoen parkeergelegenheid zodat al uw gasten om de hoek kunnen parkeren. Wilt u graag direct uw bed instappen na een fantastische dag? Wij kunnen een strandhuisje voor u regelen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden om van uw trouwdag een prachtige dag te maken. Ook voor een dagdeel kunt u onze locatie afhuren.

Trouwen op het strand van Kijkduin

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor trouwen op het strand bij Strandtent 14? Bent u benieuwd hoe wij van uw trouwdag een fantastische dag maken? Strandtent14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen en beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A12, A4 en A13 en vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. U vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel.

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking