Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF MAART 2024 WEER OPEN

Jouw dag

Trouwen op het strand

Hebben jullie de wens om te trouwen op het strand? Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie om elkaar het jawoord te geven? Zoek dan niet verder. Wij heten jullie van harte welkom bij Strandtent 14. Door onze jarenlange ervaring met de organisatie van feesten en partijen zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor trouwen op het strand. Wij zijn gevestigd op een unieke locatie tussen de zee en de duinen wat werkelijk een prachtig plaatje is. Strandtent 14 is gelegen aan de mooie boulevard van Kijkduin waar wij gemakkelijk te vinden zijn. Je vindt ons tussen Den Haag en Scheveningen op een unieke locatie met prachtig uitzicht. Wij bieden onze gasten een centrale plek aan waar genieten centraal staat. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden voor trouwen op het strand? Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast zijn jullie van harte welkom voor een kop koffie op onze locatie om al jullie wensen te bespreken. 

Trouwen op het strand van Kijkduin

Het ja-woord geven met het geluid van de golven op de achtergrond en het zachte zand onder je voeten? Trouwen op het strand bij Strandtent 14 is een romantische droom die werkelijkheid wordt. Gelegen aan de prachtige kust van Kijkduin biedt Strandtent 14 de perfecte setting voor een idyllische strandbruiloft. Stel je voor dat je elkaar het ja-woord geeft met de zonsondergang als achtergrond en de zee als getuige; dat is de unieke ervaring die Strandtent 14 te bieden heeft. Wat onze locatie extra speciaal maakt, is de mogelijkheid om de ceremonie direct aan het strand te houden. Het zachte zand, de frisse zeelucht en het rustgevende geluid van de branding creëren een betoverende sfeer die het trouwen op het strand onvergetelijk maakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor trouwen op het strand? Wij vertellen je daar graag meer over.

Unieke locatie voor trouwen op het strand

Strandtent 14 biedt diverse mogelijkheden om de ceremonie te personaliseren, van romantische bloemendecoraties tot sfeervolle verlichting die de magie van het moment benadrukt. Na de ceremonie is het tijd om te proosten en te genieten van een feestelijke receptie. Strandtent 14 beschikt over een sfeervolle beach club met een prachtig uitzicht op de zee, de perfecte locatie om samen met vrienden en familie te vieren. Ons ervaren personeel van Strandtent 14 staat klaar om jullie te ondersteunen bij het plannen van de perfecte bruiloftsreceptie, waarbij de culinaire hoogstandjes en de uitgebreide drankopties zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Naast de romantische ceremonie en de bruisende receptie biedt Strandtent 14 ook mogelijkheden voor een heerlijk diner. Het menu is samengesteld met verse en smaakvolle gerechten die passen bij de sfeer van de locatie. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner met uitzicht op de ondergaande zon of een informele barbecue op het strand, Strandtent 14 zorgt ervoor dat het culinaire aspect van jullie bruiloft een onvergetelijke indruk achterlaat.

Elk detail is belangrijk met trouwen op het strand

Het plannen van je bruiloft op het strand bij Strandtent 14 betekent dat elk detail wordt verzorgd door een ervaren team dat zich inzet om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Van de ceremonie tot het diner en het feest, Strandtent 14 biedt de perfecte omgeving voor een romantische en zorgeloze trouwdag aan de Nederlandse kust. Laat de golven jullie liefdesverhaal begeleiden en maak van jullie huwelijk een onvergetelijk avontuur op het strand. Wij zien jullie aanvraag voor trouwen op het strand graag tegemoet.

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking