Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Jouw dag

Trouwen op het strand

Wilt u trouwen op het strand? Als je op zoek bent naar een toplocatie tussen de zee en de duinen zijn jullie bij Strandtent 14 aan het juiste adres. Jullie kunnen bij ons een prachtige dag beleven door te trouwen op het strand van Kijkduin. Strandtent 14 is een officiële trouwlocatie waar wij graag jullie grote dag organiseren. In de loop van de jaren zijn hebben al vele bruidsparen genoten van een prachtige dag aan de kust. Zijn de weergoden ons die dag minder goed gezind? Dan kunnen wij de ceremonie, receptie en het diner in ons paviljoen organiseren. Bij Strandtent 14 is trouwen op het strand een unieke ervaring maar ook in ons sfeervolle paviljoen is er genoeg plaats voor al jullie gasten. Zijn jullie benieuwd wat wij voor jullie grote dag kunnen betekenen? Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast maken wij graag een afspraak voor een kopje koffie bij in het paviljoen. Trouwen op het strand organiseren jullie samen met een professionele gastvrouw van Strandtent 14. 

Trouwen op het strand bij Strandtent 14

Sprookjesachtig trouwen op het strand? Het kan! Strandtent 14 is dé unieke locatie voor de organisatie van een ceremonie, een trouwfeest en een receptie. Jullie kunnen ervoor kiezen om jullie gehele trouwdag bij ons te vieren of slechts bepaalde plechtigheden. De keuze is helemaal aan jullie. Strandtent 14 heeft goede connecties met het NH Atlantic Hotel. Wij kunnen een bruidssuite regelen zodat jullie om de hoek van jullie trouwlocatie direct lekker kunnen gaan slapen na een schitterende dag. Strandtent 14 is gevestigd aan het strand van Kijkduin. Op een unieke en prachtige plek kunnen jullie genieten van een hapje en een drankje en een knalfuif. De mogelijkheden voor trouwen op het strand zijn eindeloos en aan al jullie wensen aan te passen. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en weten als geen ander hoe wij jullie dag tot een waar succes kunnen maken. 

Trouwen op het strand van Kijkduin

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden bij Strandtent 14? Wij staan jullie graag te woord. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen en zijn goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13. Daarnaast zijn wij ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is zelfs een strandrolstoel aanwezig. 

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking