Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

CLOSED - OPEN IN MARCH 2023!

Jouw dag

Trouwen op het strand

Hebben jullie de wens om te trouwen op het strand? Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie om elkaar het jawoord te geven? Zoek dan niet verder. Wij heten jullie van harte welkom bij Strandtent 14. Door onze jarenlange ervaring met de organisatie van feesten en partijen zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor trouwen op het strand. Wij zijn gevestigd op een unieke locatie tussen de zee en de duinen wat werkelijk een prachtig plaatje is. Strandtent 14 is gelegen aan de mooie boulevard van Kijkduin waar wij gemakkelijk te vinden zijn. Je vindt ons tussen Den Haag en Scheveningen op een unieke locatie met prachtig uitzicht. Wij bieden onze gasten een centrale plek aan waar genieten centraal staat. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden voor trouwen op het strand? Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast zijn jullie van harte welkom voor een kop koffie op onze locatie om al jullie wensen te bespreken. 

Trouwen op het strand van Kijkduin

Ga je binnenkort trouwen en wil je deze dag op een bijzondere manier invullen? Strandtent 14 in Kijkduin is een officiële trouwlocatie waar je kunt trouwen op het strand. Trouwen op het strand is de meest romantische manier om elkaar het jawoord te geven. Strandtent 14 is een unieke locatie waar je een fantastisch trouwfeest aan zee kunt geven. Zie je jezelf al staan op het strand? Met de wind in de haren, de heerlijke zeelucht in je neus en het weergaloze uitzicht op de zee zul je een onvergetelijke dag beleven. Het team van Strandtent 14 verzorgt jullie trouwfeest tot in de puntjes. Jullie hoeven enkel maar ontspannen te genieten van de grote dag. Wij hebben de nodige ervaring met trouwen op het strand zodat je alles met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Vooraf spreken wij goed door wat jullie wensen zijn. Jullie zullen vooraf en tijdens de bruiloft begeleid worden door een gastvrouw. Zij zal alles tot in de puntjes voor jullie verzorgen. Heb je al een ceremoniemeester dan werken we daar graag mee samen. Je bepaalt helemaal zelf hoe jullie trouwdag ingevuld moet worden. Misschien wil je enkel de ceremonie bij ons houden of alleen het trouwfeest of de receptie? Dat is geen enkel probleem. Ook een combinatie is mogelijk. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Houd je van een knallend feest met een DJ zodat je heerlijk kunt dansen? Be our guest! Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het een fantastische belevenis wordt! 

Trouwen op het strand bij Strandtent 14

Strandtent 14 vind je op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Het ligt midden in de natuur op een mooie plek tussen de zee en de duinen. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A12, A4 en A13. Je hoeft niet bang te zijn dat je je auto niet kwijt kunt want er zijn voldoende parkeerplaatsen die bovendien ook nog eens gratis zijn. Ook met het openbaar vervoer kun je makkelijk bij ons komen. Wij zijn gelegen rechts onder het NH Atlantic Hotel en het is vanaf de boulevard maar een klein eindje lopen. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Onze locatie is niet alleen geknipt voor een prachtige bruiloft, maar je kunt er ook je verjaardag, jubileum, familiefeest of teamuitje houden. We hopen natuurlijk dat het jullie trouwdag stralend weer zal zijn, wat aan de kust al snel het geval is, maar het weer kan zich ook van een andere kant laten zien. Ook dan is Strandtent 14 een schitterende, sfeervolle locatie om elkaar het jawoord te geven. Aan het eind van een opwindende dag hebben jullie misschien geen zin meer om naar huis te rijden. Daar hebben wij een oplossing voor. Wij bieden op loopafstand een hotelkamer aan zodat je onbezorgd met je familie en vrienden kunt proosten. Je kunt heerlijk uitrusten en de andere dag weer fit vertrekken. Ook voor je gasten is het handig als ze niet meer hoeven te rijden. Strandtent 14 heeft voldoende accommodatiemogelijkheden.

Ook toegankelijk voor mindervaliden

Het strand bij onze locatie wordt steeds toegankelijker voor mindervaliden. Dankzij diverse mooie voorzieningen kunnen je gasten met een beperking probleemloos aanwezig zijn als jullie trouwen op het strand. Misschien is er tijdens jullie bruiloft nog even tijd voor een strandwandeling en dan kun je gebruik maken van onze strandrolstoelen. Mensen met een beperking bieden wij een unieke strandbeleving. Met onze nieuwe strand- en waterrolstoel, deTiralo 2, is het zelfs mogelijk dat mindervaliden het water in kunnen. Bij Strandtent 14 staat genieten centraal. Ons team staat klaar om je heerlijk te verwennen met pure, eerlijke en lokale producten. Je kunt bij ons ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. Op deze website kun je alvast onze menukaart inkijken. Je zult aangenaam verrast zijn door de gevarieerde, bijzondere gerechten die wij aanbieden. Wij kunnen gerechten zelfs vegetarisch, vegan of glutenvrij maken. Dat is ook handig als er bruiloftsgasten zijn die zich aan een dieet moeten houden.

Vragen over trouwen op het strand?

Als je vragen hebt over trouwen op het strand dan kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Als je graag wilt trouwen op het strand dan maken wij dat mogelijk voor je. Met onze ervaring en expertise zorgen wij voor een onvergetelijke dag waarop jullie alleen maar hoeven te genieten. Als je iets te vieren hebt dan vind je ons aan je zijde! Vind je net als wij duurzaamheid een belangrijk item? Wij proberen onze ecologische voetafdruk in het strand zo klein mogelijk te houden. Strandtent 14 heeft het keurmerk Green Key wat het grootste duurzaamheidskenmerk is in de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Wij gaan zuinig om met energie en water, maken milieuvriendelijk schoon, recyclen en maken weloverwogen keuzes op het gebied van biologische voeding. Deze duurzaamheid passen wij ook toe tijdens jullie bruiloft. Op alle gebied zorgen wij ervoor dat jullie trouwdag een succes wordt! Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen in ons Lookbook. Zo proef je alvast de sfeer van onze unieke locatie.

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Aanvraag voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking