Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Jouw dag

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand? Het kan! Is jullie droom uitgekomen? Gaan jullie eindelijk trouwen en willen jullie trouwen op het strand? Zoeken jullie een geschikte locatie om jullie speciale dag met vrienden en familie te vieren? Zoek dan niet verder! Voor trouwen op het strand zijn jullie bij Strandtent 14 aan het juiste adres. In de afgelopen jaren zijn wij een officiële trouwlocatie geworden en hebben vele bruidsparen hun speciale dag bij ons gevierd! Hebben jullie speciale wensen voor deze bijzondere dag of zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden bij Strandtent 14 voor het trouwen op het strand? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor het vieren van jullie dag! 

Ontdek alle mogelijkheden voor trouwen op het strand

Benieuwd naar de mogelijkheden voor trouwen op het strand? Zijn jullie op zoek naar een geschikte locatie voor het vieren van jullie trouwdag? Bij Strandtent 14 kunnen jullie je hart ophalen bij ons mooie strandpaviljoen! Of jullie nu met een grote groep vrienden en familie jullie dag willen vieren of met een kleine selectieve groep, alles kan bij Strandtent 14. Wij luisteren graag naar jullie wensen en bekijken wat er mogelijk is voor deze speciale dag. Zijn de weergoden jullie niet goed gezind op je trouwdag? Dit is geen enkel probleem! Jullie kunnen het jawoord ook altijd in onze strandtent geven. De mogelijkheden voor het trouwen op het strand zijn erg uiteenlopend. Of jullie nu op zoek zijn naar een locatie voor het geven van het jawoord of het vinden van een locatie waar jullie je trouwfeest kunnen vieren. Bij Strandtent 14 is alles mogelijk!

Over Strandtent 14, de trouwlocatie voor trouwen op het strand!

Bij Strandtent 14 vind je een gezellige en ongedwongen sfeer waar jullie kunnen genieten van jullie mooiste dag! Strandtent 14 is een ideale trouwlocatie doordat er genoeg parkeergelegenheden zijn en de locatie voor iedereen toegankelijk is. Strandtent 14 is gemakkelijk te bereiken via deA A12, A4 en de A3. Vanaf de boulevard kun je gemakkelijk naar onze strandtent lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic hotel. Strandtent 14 ligt in Kijkduin en is op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Strandtent 14 ligt op een mooie plek tussen de zee en de duinen. Al een aantal jaren zijn wij gespecialiseerd in bruiloften en partijen en staan wij graag voor je klaar om jullie dag nog onvergetelijker te maken. Wij werken samen met een gastvrouw. Zo ontzorgen wij jullie van A tot Z. Voor trouwen op het strand ben je bij Strandtent 14 aan het juiste adres! 

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking