Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF MAART 2024 WEER OPEN

Jouw dag

Trouwen strand

Trouwen op het strand is een droom van velen. Het geluid van de golven op de achtergrond, het zand tussen je tenen en de frisse zeebries maken het tot een unieke en romantische ervaring. Bij Strandtent 14 in Kijkduin, vlakbij Scheveningen en Den Haag, kun je je droom trouwen strand waarmaken. Strandtent 14 is een officiële trouwlocatie en biedt verschillende mogelijkheden om jullie speciale dag onvergetelijk te maken. De ceremonie kan plaatsvinden op het zandstrand of in de sfeervolle beachclub, afhankelijk van het weer en jullie persoonlijke voorkeur. Het team van Strandtent 14 helpt graag bij het verzorgen van de ceremonie, inclusief de aankleding en bloemdecoraties. Na de ceremonie kunnen jullie genieten van een toost en felicitaties van vrienden en familie, terwijl jullie de zon langzaam in de zee zien zakken. Het diner kan plaatsvinden in de beachclub of op het terras met uitzicht op de zee. De menukaart van Strandtent 14 biedt verschillende opties, van een BBQ op het strand tot een uitgebreid walking dinner. Uiteraard houdt het team rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Als de avond valt, is het tijd voor een feest om nooit te vergeten. Strandtent 14 beschikt over een professionele geluidsinstallatie en verlichting zodat jullie kunnen dansen tot in de late uurtjes. Ons team zorgt voor een perfecte organisatie zodat jullie je kunnen concentreren op het genieten van jullie speciale trouwen strand dag. Na afloop van het feest kunnen jullie overnachten in een van de strandhuisjes, op slechts een steenworp afstand van de beachclub. Zo kunnen jullie nog even nagenieten van jullie perfecte dag en ontwaken met de zee als uitzicht.

Trouwen strand bij Strandtent 14

Strandtent 14 is, zoals je leest, een unieke locatie. Ons strandtent biedt een sfeervolle ambiance en is een prachtige plek om te trouwen, een bedrijfsuitje te organiseren of om gewoon te genieten van een dagje strand. Het strand en de duinen vormen een prachtig decor en de locatie is geschikt voor allerlei soorten evenementen. Strandtent 14 beschikt over een ruim terras en een gezellige binnenruimte waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Strandtent 14 heeft een uitgebreide menukaart en is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en partijen. Het team van Strandtent 14 staat klaar om elk evenement tot in de puntjes te verzorgen en er een onvergetelijke ervaring van te maken. Of je nu wilt trouwen op het strand of een bedrijfsuitje wilt organiseren, Strandtent 14 biedt een unieke en sfeervolle locatie waar je volop kunt genieten van de zon, het strand en de zee.

Bereikbaarheid

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden om trouwen op het strand te organiseren? Zijn jullie benieuwd naar onze locatie of willen jullie meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden? Onze deur staat altijd open. Willen jullie niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of enkel s’ avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee? Wat jullie wensen ook zijn, wij bij Strandtent 14 zorgen ervoor dat het een onvergetelijke belevenis wordt. 

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking