Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Jouw dag

Trouwen strand

Bent u op zoek naar trouwen strand op een unieke locatie? Bij Strandtent 14 nodigen wij u van harte uit! Voor het vinden van een prachtige locatie aan het strand van Kijkduin hoeft u niet langer te zoeken. Wij bieden u een unieke trouwen strand locatie aan tussen de zee en de duinen. Heeft u er altijd al van gedroomd? Trouwen op een mooi stukje strand? Bij Strandtent 14 beleeft u een onbezorgde en onvergetelijke dag. Wij bespreken graag met u uw wensen. Het bruidspaar zal vooraf en tijdens de bruiloft begeleid worden door een gastvrouw. Zij zal alles voor u in goede banen leiden en u volledig ontzorgen.

Prachtige locatie voor trouwen strand

Wilt u gaan trouwen strand? Onze prachtige locatie leent zich perfect voor een unieke en bijzondere trouwlocatie, feestlocatie en receptie. Strandtent 14 staat bekend om haar uitstekende service in een ongedwongen en gezellige sfeer. Onze medewerkers ontzorgen het bruidspaar volledig! Samen met uw ceremoniemeesters bespreken wij graag uw wensen. Wij zorgen ervoor dat u een onbezorgde en heerlijke dag beleeft in onze mooie strandtent. Wilt u niet uw hele bruiloft op één locatie vieren? Het is ook mogelijk dat wij voor u alleen uw ceremonie, receptie of trouwfeest organiseren. Wat u ook wilt, wij zorgen ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten! Bent u op zoek naar een hotel met een prachtige bruidssuite? Op loopafstand van onze locatie vindt u het NH Atlantic hotel. Zo bent u op loopafstand van het feest, snel in uw hotelkamer.

Voldoende accommodatie mogelijkheden

U bent bij Strandtent 14 op het juiste adres voor voldoende accommodatie mogelijkheden voor trouwen strand. U bent bij ons van harte welkom voor alleen een drankje, maar ook voor complete groepen staan onze deuren open! Op onze prachtige locatie kunt u genieten van de eerste zonnestralen, maar ook van de zomerse avonden op ons terras. U kunt bij ons genieten van een heerlijk stuk vlees bereid op onze Big Green Egg. Wij bieden u een uitgebreide menukaart aan met heerlijke gerechten! Komt u ook genieten van onze speciaal biertjes? Strandtent 14 heeft wekelijks een wissel tap.

Bereikbaarheid

Strandtent 14 is goed te bereiken vanaf de A4, A12 en de A13. Heeft u onze locatie gevonden? Dan kunt u uw auto gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein. Onze locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden. Vanaf de boulevard van Kijkduin zijn wij gemakkelijk te bereiken. U vindt ons rechts onder het NH Atlantic hotel, waar u ook de nacht door kan brengen. 

Waarom 14?

  • gratis parkeren, voldoende parkeerplaatsen
  • mooie plek tussen de zee en de duinen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, rechts onder NH Atlantic hotel
  • gespecialiseerd in bruiloften en partijen
  • officiële trouwlocatie
  • Voldoende accommodatie mogelijkheden.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking