Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Trouwfeest op het strand

Trouwfeest op het strand

Trouwfeest op het strand specialist

Hebben jullie altijd al gedroomd van een trouwfeest op het strand? Zijn jullie op zoek naar de unieke locatie om jullie dromen te verwezenlijken? Zoek dan niet verder. Wij heten jullie van harte welkom bij Strandtent 14 in Scheveningen. Wij bieden jullie de perfecte plek aan om te genieten van een hapje en een drankje, maar je kunt elkaar bij ons ook het jawoord geven. Strandtent 14 is een officiële trouwlocatie waar werkelijk aan alles is gedacht. Wij koppelen ons bruidspaar aan een gastvrouw zodat de lijnen kort blijven en de afspraken duidelijk zijn. Wij kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat jullie dag tot in de puntjes georganiseerd moet worden. De experts van Strandtent 14 zijn gespecialiseerd in een trouwfeest op het strand. Willen jullie niet de hele bruiloft vieren op het strand, maar zijn jullie op zoek naar een feestlocatie of een plek voor de receptie? Ook dit is mogelijk bij Strandtent 14. Wij zien jullie aanvraag graag tegemoet. 

Gespecialiseerd in trouwfeest op het strand!

Wilt u niet alleen trouwen op het strand, maar ook een compleet trouwfeest op het strand? Bij ons is het allemaal mogelijk! Strandtent 14 is een begrip in Scheveningen en ver daarbuiten voor het organiseren vane en trouwfeest op het strand. Vele bruidsparen wisten ons al te vinden en zij kijken terug op een prachtige dag aan het strand. Wij bieden jullie een unieke ervaring aan om te trouwen op een locatie met zand onder de voeten. Als de weergoden ons niet goed gezind zijn kunnen we altijd binnen in onze strandtent de ceremonie en het feest voortzetten. Bij Strandtent 14 is aan alles gedacht. Wij bespreken graag jullie wensen onder het genot van een kopje koffie of thee. Op deze manier kunnen jullie onze locatie goed bekijken. Onze gastvrouw zal alles tot in de puntjes met jullie bespreken en verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen voor grote groepen en voor een intieme setting. Bij ons ben je aan het goede adres voor het vieren van de liefde! 

De mogelijkheden van een trouwfeest op het strand!

Willen jullie een trouwfeest op het strand organiseren? Zijn jullie op zoek naar een locatie waar jullie een prachtige dag met familie en vrienden kunnen doorbrengen? Zoek dan niet verder. Wij heten jullie van harte welkom bij Strandtent 14. Wij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van feesten en partijen. Door onze unieke locatie tussen de zee en de duinen beschikken wij over een prachtig uitzicht dat perfect geschikt is voor een trouwfeest op het strand. Onze locatie is geschikt voor een grote groep mensen wat ideaal is voor een uitgebreid trouwfeest. Wij beschikken over voldoende parkeerplekken zodat onze gasten altijd gratis gratis kunnen parkeren. Ook voor mindervaliden zijn wij bereikbaar. Er is een strandrolstoel aanwezig. Zijn jullie benieuwd wat wij voor jullie trouwfeest op het strand kunnen betekenen? Wij nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat jullie verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden voor de organisatie van jullie trouwdag. Wij zien jullie aanvraag graag tegemoet. 

Unieke locatie voor trouwfeest op het strand

Midden in de natuur met de duinen en de zee als ons decor staat onze trots, Strandtent 14. Strandtent 14 is een sfeervolle beachclub waar de lekkerste gerechten worden geserveerd. Wij bieden gasten dé plek waar genieten centraal staat onder het genot van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ! De mogelijkheden voor lekker eten zijn eindeloos en ook de drankjes staan altijd koud. Ook voor een kop koffie kun je uiteraard bij ons terecht. Vandaag de dag zijn wij ook een officiële trouwlocatie zodat wij voldoende faciliteiten hebben om een prachtige dag te organiseren. Voor het vieren van de liefde ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren, of s’ avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee? Wat je ook wilt, wij zorgen ervoor dat het een belevenis wordt. Een dag om nooit meer te vergeten. Strandtent 14 is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12, A4 en A13. Heb je eenmaal je auto geparkeerd? Dan kun je vanaf de boulevard makkelijk naar ons toe lopen. Je vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel.

Meer weten over strandfeest op het strand?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om de liefde op het strand te vieren? Wil je meer weten over de organisatie van een strandfeest op het strand? Wij vertellen je daar graag meer over. Kom langs en geniet van een kop koffie en stel gerust al je vragen. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking