Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF 15 MAART WEER OPEN!

Gezellig met collega's!

Bedrijfsuitje Scheveningen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsuitje Scheveningen? Ben je op zoek naar een locatie waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Strandtent 14 biedt jou de unieke locatie aan om een bedrijfsuitje Scheveningen te organiseren dat aansluit bij jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring in de horeca en onze specialiteit om feesten en partijen te organiseren ben je bij ons van harte welkom om je bedrijfsuitje Scheveningen door ons te laten organiseren. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op onze unieke locatie? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast staan onze medewerkers je graag te woord om je meer te vertellen over de mogelijkheden om een bedrijfsuitje Scheveningen op maat te organiseren.

Strandtent 14 voor jouw unieke bedrijfsuitje Scheveningen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje Scheveningen? Zoek dan niet verder. Strandtent 14, gelegen in Kijkduin op zeer korte afstand van zowel Scheveningen als Den Haag, biedt de perfecte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Deze veelzijdige strandtent, niet alleen bekend om zijn adembenemende uitzicht op de zee en de duinen, is ook een officiële trouwlocatie. Dit maakt het niet alleen ideaal voor bedrijfsuitjes, maar ook voor andere speciale evenementen zoals bruiloften en partijen. Een van de voordelen van het kiezen van Strandtent 14 voor jouw bedrijfsuitje is het gemak van gratis parkeren met voldoende parkeerplaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw team zich zonder zorgen kan concentreren op de activiteiten en het samenzijn. De ligging tussen de zee en de duinen creëert een prachtige omgeving die de sfeer van het bedrijfsuitje verrijkt, en de toegankelijkheid voor mindervaliden benadrukt de inclusieve aanpak van Strandtent 14. Er is zelfs een strandrolstoel beschikbaar, waardoor iedereen moeiteloos kan genieten van deze bijzondere locatie.

Goede bereikbaarheid voor bedrijfsuitje Scheveningen

Wat het bedrijfsuitje Scheveningen nog aantrekkelijker maakt, is de bereikbaarheid van Strandtent 14 vanaf de A12, A4 en A13. Vanaf de boulevard is het gemakkelijk aan te lopen, gelegen onder het NH Atlantic Hotel aan de rechterkant. Of je nu kiest voor een sportief teambuildingprogramma, een creatieve workshop of een combinatie van beide, Strandtent 14 heeft de ruimte en expertise om jouw bedrijfsuitje tot een succes te maken. De specialisatie van Strandtent 14 in bruiloften en partijen spreekt ook boekdelen over de kwaliteit en veelzijdigheid van deze locatie. Dit betekent dat het team ervaren is in het organiseren van evenementen en er alles aan zal doen om ook jouw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Met voldoende accommodatie mogelijkheden is Strandtent 14 de ideale plek om jouw team te verrassen en een onvergetelijk bedrijfsuitje te beleven aan de Nederlandse kust.

Meer weten over bedrijfsuitje Scheveningen?

Wil je meer weten over het organiseren van een bedrijfsuitje in Scheveningen bij Strandtent 14? Ontdek de unieke mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning met een prachtig uitzicht op de zee en duinen. Van sportieve activiteiten tot culinaire hoogstandjes, Strandtent 14 biedt een onvergetelijke ervaring voor jouw team. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jouw bedrijfsuitje tot een succes kunnen maken aan de kust van Kijkduin. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van het perfecte bedrijfsuitje!

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking