Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Gezellig met collega's!

Bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen organiseren bij Strandtent 14!

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsuitje Scheveningen? Ben je op zoek naar een locatie waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje? Zoek dan niet verder. Strandtent 14 biedt jou de unieke locatie aan om een bedrijfsuitje Scheveningen te organiseren dat aansluit bij jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring in de horeca en onze specialiteit om feesten en partijen te organiseren ben je bij ons van harte welkom om je bedrijfsuitje Scheveningen door ons te laten organiseren. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op onze unieke locatie? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast staan onze medewerkers je graag te woord om je meer te vertellen over de mogelijkheden om een bedrijfsuitje Scheveningen op maat te organiseren.

Unieke locatie tussen de zee en de duinen

Ben je op zoek naar een unieke plek voor een bedrijfsuitje Scheveningen? Ben je op zoek naar een top locatie aan het strand, die geschikt is voor grote groepen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Strandtent 14 in Kijkduin. Wij zijn gemakkelijk te vinden tussen Den Haag en Scheveningen en bieden al onze gasten een heerlijke plek om te ontspannen. Naast een hapje en een drankje leent onze locatie zich perfect voor het organiseren van een bedrijfsuitje Scheveningen. Door een leuke activiteit te plannen op het strand kun je in combinatie met een heerlijke beach barbecue een fantastische dag beleven met je collega's. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje Scheveningen? Neem dan direct een kijkje op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en vertellen je graag meer over de passende mogelijkheden voor het organiseren van een topdag! 

PRACHTIGE LOCATIE TUSSEN DE ZEE EN DE DUINEN

Strandtent 14 is niet zo maar een strandtent. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het organiseren van feesten, partijen, bedrijfsuitjes en trouwerijen. Vandaag de dag zijn wij ook een officiële trouwlocatie, die je kunt combineren met een prachtige feestdag in onze strandtent. Door de jaren heen weten vele feestvierders ons te vinden en maken zij graag gebruik van onze unieke locatie tussen de zee en de duinen. Wil je niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of 's avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee; wat je ook wilt, wij zorgen dat het een belevenis wordt. Midden in de natuur met de duinen en de zee als ons decor staat onze trots waar onze gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht, maar ook van een smaakvol hapje en drankje. Wij bieden dé plek waar genieten centraal staat onder het genot van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ. Stap binnen in onze huiskamer aan zee, waar ons team klaar staat om jou te verwennen met onze pure, eerlijke en lokale producten.

MEER WETEN OVER EEN BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN ORGANISEREN? 

Strandtent 14 is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12, A4 en de A13. Je kunt je auto gratis bij ons parkeren en er zijn voldoende parkeer gelegenheden. Vanaf de boulevard vind je ons direct. Wij zijn gevestigd rechts onder het NH Atlantic Hotel. Mocht je aan het eind van een bedrijfsuitje, moe en voldaan het liefst direct naar jullie kamer willen, dan kunnen wij een hotelkamer voor jullie boeken.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking