Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Gezellig met collega's!

Bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen organiseren bij Strandtent 14!

Bent u op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje Scheveningen? Zoekt u een geschikte locatie om een grote groep mensen een leuke dag te bezorgen? Voor een bedrijfsuitje Scheveningen bent u bij Strandtent 14 aan het juiste adres. Samen met uw collega's beleeft u een gezellige en ongedwongen dag aan het mooie strand van Scheveningen. Bent u benieuwd hoe een bedrijfsuitje Scheveningen er bij Strandtent 14 uit kan zien? Neem vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van Strandtent 14 en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden. Voor grote groepen of voor een aantal collega's kunt u bij Strandtent 14 terecht voor een gezellig bedrijfsuitje! 

Strandtent 14, de locatie voor uw bedrijfsuitje Scheveningen!

Op zoek naar een exclusieve locatie voor uw bedrijfsuitje Scheveningen? Bij Strandtent 14 kunt u terecht voor een bedrijfsuitje Scheveningen met uw collega's. Strandtent 14 ligt in Kijkduin. Op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Wij bieden u genoeg parkeergelegenheid voor grote groepen mensen. Daarnaast kunt u gratis uw auto parkeren. Strandtent 14 ligt op een mooie plek tussen de zee en de duinen. Zo kunt u genieten van de eerste zonnestralen maar ook als het minder lekker weer is kunt u gebruik maken van onze prachtige locatie. Ook binnen kunt u terecht met een grote groep collega's. Daarnaast is Strandtent 14 ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig. Komt u met de auto naar Strandtent 14 dan kunt u ons gemakkelijk bereiken via de A12, A4 en A13. Strandtent 14 is gemakkelijk te vinden vanaf de boulevard. U vindt onze prachtige locatie rechts onder het NH Atlantic hotel. Wilt u na een gezellige dag met uw collega's blijven slapen? Dit is geen enkel probleem! Er zijn genoeg hotels in de buurt en u kunt gebruik maken van strandhuisjes op het strand! 

Vele mogelijkheden voor bedrijfsuitje Scheveningen

Strandtent 14 staat voor een ongedwongen en relaxte sfeer. Bij onze strandtent kunt u genieten van een hapje en een drankje maar ook voor een goed georganiseerd bedrijfsuitje slaan wij onze handen ineen. Tussen de zee en de duinen heeft u een prachtige locatie voor het organiseren van een geslaagde dag met collega's. Er is geen betere plek dan op het strand voor een teambuilding. Ook bij minder weer kunt u gebruik maken van onze locatie. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje voor uw collega's. Ook voor een hapje en een drankje met een grote groep mensen bent u meer dan welkom. Wij organiseren een gezellige beach bbq of een uitgebreid walking diner. Het is helemaal aan u!

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking