Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Lekker genieten op het strand!

Strandtent Kijkduin

Ben je op zoek naar een unieke locatie tussen de zee en de duinen? Ben je op zoek naar een strandtent Kijkduin voor een hapje en een drankje of voor het vieren van een feest? Zoek dan niet verder. Bij Strandtent 14 - strandtent Kijkduin ben je aan het juiste adres. Wij bieden jullie een ruime ontbijt-, lunch- en dinerkaart aan waar jullie heerlijk van kunnen genieten. Op onze unieke locatie tussen de zee en de duinen kunnen jullie genieten van een prachtig uitzicht en van al het lekkers wat onze medewerkers voor jullie klaarmaken. Onze locatie leent zich ook uitstekend voor feesten en partijen. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander wat wij voor jullie kunnen betekenen. Ook zijn jullie bij ons aan het juiste adres voor het vieren van de liefde. Jullie kunnen het jawoord aan elkaar geven op ons strand of binnen in onze strandtent Kijkduin. De keuze is helemaal aan jullie. Als je op zoek bent naar een strandtent Kijkduin op een toplocatie zijn jullie bij Strandtent 14 aan het juiste adres. 

De gezelligste en mooiste strandtent Kijkduin

Strandtent Kijkduin is gevestigd op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Je vindt ons op een unieke locatie aan het strand. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de A12, A13 en de A4 met de auto en vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder NH Atlantic hotel. Wij bieden jullie de mogelijkheid aan om te genieten van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ.  Wij bieden jullie ook de mogelijkheid aan om een familiedag of een teambuilding dag met collega's te organiseren of om de liefde te vieren. Wij zijn een officiële trouwlocatie waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven in een prachtige omgeving. Strandtent Kijkduin beschikt over een ruime parkeergelegenheid waardoor er altijd voldoende plek is voor al onze gasten. Wij zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is zelfs een strandrolstoel aanwezig.

Geniet van het strand in onze strandtent Kijkduin!

Ben je benieuwd naar de passende mogelijkheden voor een hapje en een drankje of voor het vieren van feesten en partijen? Ben je benieuwd hoe wij alles tot in de puntjes kunnen verzorgen? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je verrassen door ons aanbod. Daarnaast kunnen altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan jullie graag te woord. Strandtent 14 is een toplocatie om je te ontspannen.

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking