Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN GESLOTEN!

Lekker genieten op het strand!

Strandtent Kijkduin

Ben je op zoek naar een strandtent Kijkduin? Ben je op zoek naar een unieke locatie tussen de zee en de duinen? Dan is strandtent Kijkduin precies wat je zoekt en je bent bij ons hartelijk welkom. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en partijen. Daarnaast vind je bij ons een uitgebreide menukaart met de heerlijkste gerechten. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor een hapje en een drankje op een sfeervolle locatie. Bij strandtent Kijkduin kun je genieten van prachtig uitzicht. Je vindt ons rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Wij bieden graag onze locatie aan om een familiedag, trouwfeest etc. te vieren of om een teambuilding te organiseren. De mogelijkheden bij Strandtent Kijkduin zijn zeer divers. Ben je benieuwd wat wij voor jouw feest kunnen betekenen? Wij nodigen je uit om een eens kijkje te nemen op onze website. Wij zien je aanvraag bij strandtent Kijkduin graag tegemoet. 

Strandtent 14, de strandtent Kijkduin!

Strandtent Kijkduin is een begrip in de regio. Je vindt ons op een korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Strandtent 14 is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12, A4 en de A13. Wij bieden onze gasten een ruime parkeergelegenheid aan. Strandtent Kijkduin is gevestigd rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Vanaf de boulevard loop je makkelijk naar ons toe. Onze strandtent is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat mensen die slecht ter been zijn ook het strand op kunnen en bij ons kunnen genieten van een hapje en een drankje. U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunch- en dinergerechten maar wij staan ook bekend om onze perfecte organisatie van feesten en partijen. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Ben je op zoek naar een prachtige locatie tussen de zee en de duinen voor de viering van jullie trouwdag, familiedag of voor de organisatie van een bedrijfsuitje? Bij Strandtent 14 kan het allemaal!

Meer weten over strandtent Kijkduin?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een feestje, teambuilding dag of een familiedag te houden? Wij vertellen je er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en partijen. Ben je benieuwd wat wij bijvoorbeeld voor jullie trouwdag kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en vertellen je meer over de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen. Voor de organisatie van een bruiloft, personeelsfeest of familiedag ben je bij ons aan het juiste adres. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking