Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN OPEN VOOR TAKE-AWAY!

Lekker genieten op het strand!

Strandtent Kijkduin

Ben je op zoek naar een gezellige strandtent Kijkduin waar je kunt genieten van een hapje en een drankje? Ben je op zoek naar een strandtent Kijkduin waar je kunt ontspannen na een gezellige stranddag? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Strandtent Kijkduin. Wij bieden je een uitgebreide menukaart aan met de heerlijkste gerechten. Er is voor iedereen wel iets wat in de smaak valt. Op een mooie dag kun je ook genieten van heerlijke gerechten die zijn klaargemaakt op de strandbarbecue. Het is onze passie om onze gasten te laten genieten van lekkere gerechten en drankjes in een mooie omgeving. Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie waar je met vrienden en familie kunt genieten van een gezellige familiedag of teambuilding uitje? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij hebben voor een geslaagde familiedag of teambuilding uitje met je collega's. Strandtent Kijkduin is geschikt voor grote groepen mensen. 

Gratis parkeren bij onze strandtent Kijkduin

Na een lange stranddag kan het heerlijk zijn om de dag af te sluiten met een lekker gerecht en een koud drankje. Daarnaast kun je bij Strandtent Kijkduin ook terecht om elkaar het jawoord te geven. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en partijen weten wij als geen ander wat wij voor jullie grote dag kunnen betekenen. Omdat Strandtent Kijkduin is gevestigd in Kijkduin zijn wij goed te bereiken vanaf de A12, A13 en de A4. Wij beschikken over voldoende parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden. Hebben jullie je ogen laten vallen op onze prachtige locatie? Dan koppelen wij jullie graag aan onze gastvrouw. Zij bespreekt jullie wensen en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgt. Strandtent Kijkduin is gespecialiseerd in bruiloften en partijen van elke grootte. Ook voor het organiseren van een deel van de trouwdag, bijvoorbeeld alleen de ceremonie of de receptie, kunnen jullie bij ons terecht. De mogelijkheden bij Strandtent Kijkduin zijn zeer divers. 

Passende mogelijkheden bij Strandtent Kijkduin

Willen je meer weten over onze locatie? Ben je benieuwd naar de accommodatie mogelijkheden aan het strand? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast nodigen wij je graag uit om de sfeer te komen proeven. Strandtent14 ligt in Kijkduin. Je vindt ons op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. Je vindt ons rechts onder het NH Atlantic hotel. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking