Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Lekker genieten op het strand!

Strandtent Kijkduin

Strandtent Kijkduin is een prachtige plek aan de kust waar je verwend wordt met het lekkerste eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Strandtent 14 is die mooie plek tussen de zee en de duinen waar je optimaal kunt genieten. Je kunt er terecht voor een lekker drankje of voor een uitgebreid ontbijt, lunch, diner of Beach BBQ. Strandtent Kijkduin ligt in Kijkduin, op zeer korte afstand van Scheveningen/Den Haag. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Eenmaal op de plek van bestemming aangekomen hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek. Er zijn bij ons voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. Je kunt ons vinden rechts onder het NH Atlantic Hotel, vanaf de boulevard is dat makkelijk aan te lopen. Onze strandtent is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat ook mensen die slecht ter been zijn het strand op kunnen. Op deze unieke locatie kunt u genieten van pure eerlijke, dagverse en lokale producten.

Strandtent Kijkduin officiële trouwlocatie

Strandtent Kijkduin is een officiële trouwlocatie. Onze strandtent Kijkduin is de ultieme trouwlocatie. Als je trouwplannen hebt dan is Strandtent 14 de meest romantische plek om elkaar het jawoord te geven. Je kunt bij ons de hele bruiloft vieren of enkel een receptie geven, maar waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt! Jullie worden vooraf en tijdens de bruiloft begeleid door een gastvrouw die alles tot in de puntjes zal verzorgen. Jullie hoeven je op deze prachtige dag nergens zorgen over te maken en alleen maar te genieten van jullie trouwfeest aan zee. Als je aan het eind van de dag liever niet meer in de auto stapt maar wilt blijven overnachten dan kan dat ook. Wij kunnen een strandhuisje voor jullie boeken zodat je op loopafstand van het feest snel in je hotelkamer bent.

Strandtent Kijkduin voor bedrijfsfeesten

Strandtent 14 is de ideale plek voor teambuilding. Een gezellige, actieve dag aan het strand is ideaal om elkaar als collega's eens van een andere kant te leren kennen. Voor alle weersomstandigheden hebben wij een passende daginvulling. Wij bieden diverse activiteiten en workshops aan.Een dag lang met elkaar genieten van inspanning en ontspanning. Er zijn voldoende accommodatiemogelijkheden voor alle soorten feesten en partijen. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Een bezoek aan strandtent Kijkduin betekent dat je in een prachtige omgeving kunt genieten van heerlijk eten. Wij staan garant voor service, kwaliteit en lekker eten!

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking