Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren
Lekker genieten op het strand!

Strandtent Kijkduin

Bent u op zoek naar een strandtent Kijkduin waar u terecht kunt voor feesten en partijen? Bent u op zoek naar een strandtent Kijkduin waar u kunt genieten van een hapje en een drankje met een prachtig uitzicht? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Strandtent14 in Kijkduin. Midden in de natuur met de duinen en de zee als decor staat onze trots: Strandtent 14. Strandtent14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen en beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A12, A4 en A13 en vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. U vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden.

De gezelligste en mooiste strandtent Kijkduin

Onze strandtent Kijkduin biedt u een ideale plek aan tussen de zee en de duinen waar u kunt genieten van een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ. Door onze unieke locatie zijn wij goed bereikbaar en kunt u bij ons neerstrijken voor een kopje koffie, een lunch en een heerlijk diner. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij van uw uitje of feest een geslaagde dag kunnen maken door deze tot in de puntjes te verzorgen. Naast het vieren van een bedrijfsfeest, verjaardag of familiedag bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het vieren van de liefde. Wij zijn een officiële trouwlocatie waar u terecht kunt van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Ook voor een deel van uw feest bent u bij ons van harte welkom. U kunt bij mooi weer elkaar het ja-woord geven op ons mooie strand maar ook binnen in ons sfeervolle restaurant is er voldoende plek voor het vieren van de liefde.

Geniet van het strand in onze strandtent Kijkduin!

Ben je benieuwd naar de passende mogelijkheden voor een hapje en een drankje of voor het vieren van feesten en partijen? Ben je benieuwd hoe wij alles tot in de puntjes kunnen verzorgen? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je verrassen door ons aanbod. Daarnaast kunnen altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan jullie graag te woord. Strandtent 14 is een toplocatie om je te ontspannen.

Strandtent 14, dé strandtent in Kijkduin

Ben je op zoek naar een toplocatie in Kijkduin? Onze Nederlandse kust is prachtig en er zijn veel mooie strandtenten en beach clubs te vinden, maar voor de beste sfeer moet je toch echt bij Strandtent 14 zijn, dé strandtent van Kijkduin. Onze strandtent is helemaal gezellig en tof gestyled in huiskamersfeer en daarvoor heerst bij ons een relaxte ambiance. Wij zijn niet relaxed over onze lunches en diners, die zijn van hoge kwaliteit en worden met de grootste zorg bereid. Onze drankjes en cocktails kun je natuurlijk met je voeten in het zand nuttigen of op het vlonderterras, beschut tegen de wind maar wel lekker in de zon. Binnen zit je in onze strandtent in Kijkduin heerlijk behaaglijk. Bij Strandtent 14 kun je allerlei feesten en bijeenkomsten vieren, maar onze strandtent in Kijkduin is gespecialiseerd in bruiloften en partijen. Wij vinden echt niets leuker dan een bruiloft of partij compleet te organiseren en daarbij onze gasten helemaal te ontzorgen. Strandtent 14 is een officiële trouw locatie, dus je hoeft je hele huwelijksdag niet meer van het strand af! Ook hebben we voldoende accommodatie mogelijkheden, zodat je na je partij of bruiloft niet naar huis hoeft maar heerlijk dichtbij kunt overnachten. In slaap vallen met het ruisen van de zee in je oren, wie wil dat nou niet?

Strandtent in Kijkduin: ook voor alle feesten partijen

Bij Strandtent 14 kun je zeker ook terecht voor een smakelijke en gezellige barbecue. We verzorgen het helemaal voor je, je hoeft alleen je plekje bij de bbq maar in te nemen en te genieten. Ondertussen is er tijd genoeg om met je gezelschap te genieten van de zonsondergang. Ook een familiefeest, een receptie ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis of een personeelsfeestje organiseren wij in onze strandtent in Kijkduin graag voor je. Wij hebben ervoor gezorgd dat Strandtent 14 voor iedereen toegankelijk is, dus voor mindervalide gasten is een strandrolstoel aanwezig. 

Strandtent in Kijkduin: goed bereikbaar en makkelijk parkeren!

Onze strandtent in Kijkduin ligt op korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Strandtent 14 is zeer goed bereikbaar via de A12, de A4 en de A13. Je kunt bij ons gratis parkeren en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Je loopt via de boulevard gemakkelijk naar ons toe, door rechtsonder aan te houden, langs het NH Atlantic Hotel. Strandtent 14 vind je dan op een mooie plek tussen de zee en de duinen. Mogen wij jou binnenkort verwelkomen? We wachten op je met een drankje en een hapje!

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking