Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF MAART 2024 WEER OPEN

Lekker genieten op het strand!

Strandtent Kijkduin

Bent u op zoek naar een strandtent Kijkduin waar u terecht kunt voor feesten en partijen? Bent u op zoek naar een strandtent Kijkduin waar u kunt genieten van een hapje en een drankje met een prachtig uitzicht? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Strandtent14 in Kijkduin. Midden in de natuur met de duinen en de zee als decor staat onze trots: Strandtent 14. Strandtent14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen en beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A12, A4 en A13 en vanaf de boulevard zijn wij gemakkelijk aan te lopen. U vindt ons rechts onder NH Atlantic Hotel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden.

De gezelligste en mooiste strandtent Kijkduin

Onze strandtent Kijkduin biedt u een ideale plek aan tussen de zee en de duinen waar u kunt genieten van een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of uitgebreide Beach BBQ. Door onze unieke locatie zijn wij goed bereikbaar en kunt u bij ons neerstrijken voor een kopje koffie, een lunch en een heerlijk diner. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij van uw uitje of feest een geslaagde dag kunnen maken door deze tot in de puntjes te verzorgen. Naast het vieren van een bedrijfsfeest, verjaardag of familiedag bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het vieren van de liefde. Wij zijn een officiële trouwlocatie waar u terecht kunt van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Ook voor een deel van uw feest bent u bij ons van harte welkom. U kunt bij mooi weer elkaar het ja-woord geven op ons mooie strand maar ook binnen in ons sfeervolle restaurant is er voldoende plek voor het vieren van de liefde.

Geniet van het strand in onze strandtent Kijkduin!

Ben je op zoek naar een prachtige locatie tussen de zee en de duinen? Ben je op zoek naar een strandtent Kijkduin waar je kunt genieten van de eerste zonnestralen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij strandtent Kijkduin. Midden in de natuur met de duinen en de zee als decor staat onze trots: Strandtent 14. Door onze unieke locatie zijn wij goed bereikbaar en kun je ontspannen bij ons neerstrijken voor een kopje koffie, lunch of een heerlijk diner. Strandtent Kijkduin is dé plek waar genieten centraal staat onder het genot van een drankje gecombineerd met een (h)eerlijk ontbijt, lunch, borrel, diner of een uitgebreide Beach BBQ. Strandtent Kijkduin is gevestigd tussen Den Haag en Scheveningen. Door onze centrale ligging zijn wij gemakkelijk aan te rijden en wij zijn vrijwel direct te vinden aan de boulevard van Kijkduin. Door onze unieke locatie kun je bij ons genieten van een prachtig uitzicht terwijl je een hapje en een drankje nuttigt. Op onze menukaart is er voor ieder wat wils; van een verfrissend biertje tot aan een smaakvolle kop koffie. Ben je benieuwd naar ons sfeervolle paviljoen en ben je benieuwd naar onze unieke locatie tussen de zee en de duinen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast ben je van harte welkom om ons spontaan een bezoekje te brengen. Wij zorgen voor een prachtige plekje in de zon of in ons sfeervolle paviljoen. Als je op zoek bent naar een strandtent Kijkduin ben je bij ons aan het juiste adres.

Strandtent Kijkduin voor feesten en partijen 

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een hapje en een drankje op ons zonovergoten terras, maar je bent ook aan het juiste adres om een kinderfeestje, jubileum of trouwerij te vieren of om een teambuilding dag te organiseren. Ben je op zoek naar een locatie voor een (onvergetelijke) bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, familiedag? De mogelijkheden bij Strandtent 14 zijn eindeloos en alles is bij ons bespreekbaar. Door onze smaakvolle keuken kunnen wij al onze gasten voorzien van de lekkerste hapjes en gerechten en zal het jullie aan niets ontbreken. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen en beschikt over voldoende accommodatie mogelijkheden. Dat betekent dat je na een gezellige stranddag, trouwerij of teambuilding dag niet direct naar huis hoeft. Wij kunnen voor al onze gasten een strandhuisje of hotelkamer regelen. Strandtent 14 is gevestigd aan het strand van Kijkduin. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A12, A4 en A13. Vanaf de boulevard zijn wij perfect aan te lopen. Wij zijn gevestigd rechts onder NH Atlantic Hotel waar je ook een hotelkamer kunt boeken voor de nacht. Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij als geen ander hoe wij van uw uitje of feest een geslaagde dag kunnen maken door deze tot in de puntjes te verzorgen.

Strandtent Kijkduin, officiële trouwlocatie

Naast het vieren van een bedrijfsfeest, verjaardag of familiedag ben je bij ons ook aan het juiste adres om de liefde te vieren. Jullie zullen vooraf en tijdens de bruiloft begeleid worden door een gastvrouw. Zij zal alles tot in de puntjes voor jullie verzorgen, eventueel samen met de ceremoniemeester. Wij begrijpen als geen ander dat u deze dag helemaal perfect wilt hebben. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag uw wensen en koppelen wij u aan één van onze gastvrouwen. Onze locatie beschikt over voldoende ruimte om al jullie gasten e ontvangen. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid zodat alle gasten dichtbij kunnen parkeren. Er is ook een strandrolstoel aanwezig zodat ook mindervaliden op onze locatie kunnen komen. Willen jullie niet de hele bruiloft, maar alleen de receptie bij ons vieren of 's avonds een fantastisch trouwfeest geven aan zee; wat jullie wensen ook zijn, wij zorgen dat het een belevenis wordt.  Op onze unieke locatie is de mogelijkheid om elkaar met mooi weer buiten het jawoord te geven. Wij zorgen voor een perfecte aankleding waaraan niets zal ontbreken. Wij organiseren onze feesten en partijen graag buiten, maar als de weergoden ons minder goed gezind zijn dan kunnen wij ook in ons sfeervolle paviljoen jullie trouwerij organiseren. Stap binnen in onze huiskamer aan zee waar ons team klaar staat om jullie te verwennen met onze pure, eerlijke en lokale producten en voor de organisatie van het vieren van jullie liefde!

Meer weten over strandtent Kijkduin?

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden om de liefde te vieren? Zijn jullie benieuwd naar onze locatie om een teambuilding dag, een familiedag of een verjaardag te vieren? Wij nodigen jullie graag uit om langs te komen bij onze strandtent. Laat je verrassen door onze unieke locatie en geniet van onze gerechten. Onze gastvrouwen vertellen jullie graag meer over de passende mogelijkheden voor het organiseren van feesten en partijen. Strandtent 14 staat bekend om zijn goede service, vriendelijkheid en goed georganiseerde feesten en partijen. Dagelijks zetten wij onze voetdruk in het zand, maar deze voetdruk proberen wij te minimaliseren voor het milieu. Wij werken zo min mogelijk met plastic en vervangen, waar mogelijk, deze voor eco-vriendelijke alternatieven. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 - 4483143 (ma t/m vr).

Aanvraag voor

Uw gegevens

 

Vraag/opmerking