Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

VANAF MAART WEER GEOPEND!

Lekker genieten op het strand!

Strandtent Kijkduin

Bent u op zoek naar een leuke en gezellige strandtent Kijkduin? Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje? Bent u op zoek naar een locatie waar u heerlijke kunt dineren of een leuk feest kunt geven? Zoekt u dan niet verder! U bent van harte welkom bij Strandtent Kijkduin - Strandtent 14. In de afgelopen jaren hebben wij veel naamsbekendheid gemaakt en vele klanten weten ons dan ook te vinden. Strandtent Kijkduin is sinds kort ook een officiële trouwlocatie waar u de mooiste dag van uw leven kunt meemaken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze prachtige locatie en de mogelijkheden die wij aanbieden. 

Strandtent Kijkduin voor al uw feesten en partijen

Strandtent Kijkduin is dé locatie voor uw bruiloft of voor een gezellig familiefeest. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij bespreken graag met u uw wensen. Strandtent Kijkduin ligt op een prachtige locatie tussen de zee en de duinen. U vindt ons op zeer korte afstand van Scheveningen en Den Haag. Vele stellen gingen u al voor en beleefden de mooiste dag van hun leven bij Strandtent 14. Heeft u speciale wensen of bent u benieuwd wat wij voor uw feestdag kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk adviesgesprek. Strandtent 14 is dé locatie voor een prachtig trouwfeest, een bedrijfsuitje of een familiedag. U vindt ons rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Vanaf de snelwegen A12, A4 en A13 zijn wij goed bereikbaar. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid bij onze prachtige locatie. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en partijen. U kunt alle informatie opvragen bij één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. 

Passende mogelijkheden bij Strandtent Kijkduin

Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden voor een goed georganiseerde familiedag of trouwerij? Op onze website kunt u een kijkje nemen bij onze diensten. Laat u inspireren door de mogelijkheden die wij hebben. Onze locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden. Er is een strandrolstoel aanwezig zodat iedereen bij onze prachtige locatie kan komen. Heeft u een dagje strand gepland en wilt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner? Wij laten u graag onze uitgebreide menukaart zien zodat u weet dat u ook heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje op onze prachtige locatie. 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking