Welkom bij

Strandtent 14

Reserveren

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Gezellig

Teamuitje Den Haag

Bent u op zoek naar een locatie aan het strand voor een teamuitje Den Haag? Zoekt u een locatie waar u met een grote groep collega's een onvergetelijk dag kunt beleven en zo een fijne teambuilding dag kan creëren? Bent u op zoek naar een teamuitje Den Haag op een ongedwongen en gezellige locatie waar u kunt genieten van de zonnestralen en bij minder weer gezellig bij de open haard kunt zitten? Zoek dan niet verder! Bij Strandtent 14 in Kijkduin bent aan op het juiste adres als u een teamuitje Den Haag wilt organiseren voor uw collega's. Bij Strandtent 14 heeft u de gelegenheid om buiten én binnen uw teamuitje te organiseren. Daarnaast kunt u bij mooi weer gebruik maken van het lange zandstrand van Kijkduin. Naast het organiseren van een teamuitje Den Haag kunt u bij Strandtent 14 ook terecht voor een hapje en een drankje. U kunt gebruik maken van het uitgebreide ontbijt, lunch en diner menu. 

Feesten en partijen bij Strandtent 14, de locatie voor uw teamuitje Den Haag!

Op zoek naar een mooie locatie voor uw teamuitje Den Haag? Bij Strandtent 14 kunt u terecht voor een gezellig teamuitje Den Haag. Naast het organiseren van teamuitjes bent u bij Strandtent 14 ook aan het juiste adres voor het organiseren van feesten en partijen. Wilt u na een teamuitje een dansje wagen? Dit is geen enkel probleem! Samen met u bespreken wij uw wensen voor het afsluiten van uw team dag. De mogelijkheden bij Strandtent 14 zijn zeer divers. Indien u een team dag bij Strandtent 14 wilt organiseren dan krijgt u een gastvrouw toegewezen. Deze dame zal uw aanspreekpunt zijn tijdens het organiseren van uw teamuitje maar ook op de dag zelf. Zo nemen wij u de hele organisatie uit handen en kunt u genieten van een goed georganiseerde team dag. 

Strandtent 14 voor alle feesten en partijen

Bent u benieuwd wat Strandtent 14 voor u kan betekenen? Bent u benieuwd naar de locatie en wilt u graag de sfeer proeven? U kunt bij ons genieten van een hapje en een drankje op ons terras. Zo kunt u de locatie bekijken en genieten van de prettige sfeer van Strandtent 14 in Kijkduin. U kunt daarnaast ook vrijblijvend een afspraak maken met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor het organiseren van een teamuitje bij Strandtent 14. Strandtent 14 is voor iedereen toegankelijk, ook voor mindervaliden. U kunt vlakbij onze strandtent gemakkelijk parkeren en wij zijn goed te vinden. Strandtent 14 is gevestigd rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Als u wilt kunt u ook een overnachting boeken na uw teamuitje. 

Parkeergelegenheid

Strandtent 14 is niet alleen een hele geschikte locatie omdat het op een prachtige plek ligt. Het is ook heel makkelijk te bereiken. Met de auto is het goed te bereiken vanaf de A12, de A13 en de A4. Je kunt er vanaf de boulevard makkelijk heenlopen. Strandtent 14 is te vinden rechtsonder het NH Atlantic Hotel. Er is bij Strandtent 14 volop gratis parkeergelegenheid. De locatie is ook toegankelijk voor mindervaliden en er is een strandrolstoel aanwezig. Strandtent 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Strandtent 14 op het gebied van een feest of een evenement? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de organisatie van een onvergetelijk feest of evenement! 

Heeft u interesse, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 205 1127 (ma t/m do).

Informatie aanvragen voor

Uw gegevens

Vraag/opmerking